Zdraveite .. abe da vi pitam po edin vapros shoty she se sbarkam veche... ...Начи сичко започна на една екскурзия когато ни запознаха (тогава още си го харесах страшно много а това беше поне преди 4 години) После се опитах да стана приятелка с него което беше малко трудно,но до известна степен се получи. После обаче когато му казах какво чуствам той се поотдръпна и ас се отказах да бягам след него защото явно не ме харесва:\ .. До известна степен го бях забравила и бях тръгнала с едно момче което казваше че много ме обичало обаче аз нямах мн големи чуства към него и се разделихме щото ми са беше лепнал за задника и неможех да мръдна никъде бес него а това ме побъркваше!!! :С Докато ходех с това момче старата ми любов зе да се появява там където аз се събирах с компанията ..не че е забранено ама ми се видя странно щото уж това кафе го мразеха..както и да е..нарочно се целувах с гаджето си пред него за да видя как ще реагира но нищо .. само ни поглеждаше от време на време и това е..Сега обаче се отказах да се мъча да го забравя шото видях че просто няма да се получи. Преди една седмица някъде дойде на коледното събиране на даскалото макар че той не е в мойто даскало вече ... стоеше малко встрани нас и постоянно поглеждаше към мен и доста често си засичахме погледите а понякога и ас се правех на кьорава че не виждам че ме гледа...както и да е цяла вечер беше там и ние също и постоянно си разменяхме погледи.Онзи ден когато бяхме на бар се натресе с компанията си на нащо сепаре .. е имаше място ама имаше и други сепарета...днес в диското сахто седнаха до нас и постоянно ме гледаше и когато се разкарвах по другите маси да видя другите приятели една френдка ми каза че гледал след мене..:С Послушах приятелите си.. сприятелих се с момчетата с които се движи и станах много добра френдка с тях даже може да се каже че единия ми е the best friend...(за малко да тръгна с едно момче от кoмпанията му но се отказах...)...Незнам какво да правя моля ви помогнете ми.....