- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Pomognete mi!
:cry: :oops: :cry:
Roguemood
Ем какво да ти кажа не е толкова голяма разликата (все пак не е 8 или 10 години както чета напоследък), но си помисли примерно ако той е бил в компания с 19-23 годишни момчета и те са излизали с големи момичета (на по 20-22) може изведнъж да си му се сторила малка и затова така да е направил... Виж мн е кофти така да се получи да загубиш всичко, но ако се замисляш по-често дали наистина имаш бъдеще с човека до теб предполагам, че няма да оставаш със разбито сърце....
Ебаниееееееееееееееееееее ееееееееееееееее![]()
уф, моля ви се, дайте да направим специално тема "за" и "против" банването на тоя простак и да я направим важна! то се е видало, че иначе модераторите няма да ни обърнат внимание [-o<
Първоначално написано от anito.sl
Густо![]()
Да ядеш на простака мустакаПървоначално написано от anito.sl
![]()
![]()
![]()
ne misle6 li 4e ako gi nqma teq "prostaci" toq forum 6te zapadne totalno
nqma da ima nikyv interes
Форума си е западнал отдавнаПървоначално написано от gorillaz
![]()
Suck It!
x pac и ти като форума![]()
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме затрудняват.
Не знам защо във всяка тема трябва някой да си изказва тъпото мнение,по-добре да не пише нищо.Винаги има спорове![]()
По тематаМи..едн съвет от мен,не се връзвай на такива момчета,прави се,че не ги чуваш и си намери по-свестни приятели на твоята възраст
.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
ohh milata znam kolko e gadno taka i kolko boli....edin savet ot mene ( mnogo e trydno da go napraish no probvai ) opitai se prosto da go zabravish v kraina smetka toi ne e nito parviq nito posledniq....ne se izmachvai za nego ne se qdosvai i ne si habi vremeto s nego zashtoto kogato stanesh na 30 i imash deca i se seshtash shte se smeesh....po dobre go zabravi po nqkav nachin kolkoto i trydno i nevazmojno da e....
Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAmPpP~
и аз така мисляПървоначално написано от nasty_f
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!