- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Касперски срещу НОД32
Кой кого? Коя програма е по-добра, според вас?
![]()
Момче, явно си страшно тъп![]()
Това не е мач - Левски - ЦСКА, ти малоумен ли си?
Анкета пуснал да гласуват...![]()
И двете антивирусни са добри! Вече от теб зависи коя искаш да сложиш! Тъпак!
Искаш да си автора на поредната спамерска тема май.
Сега отдолу ще следват отговори от типа:
NOD Ruleeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzz
Fuck you NOD! _)_
и започва един безкраен спор...но си ви кефи - давайте - осерете всичко!
]Първоначално написано от naikki
Сега се опитвам да се сетя тема, в която да си отговорил.... не се сещам. В всички ни обвиняваш какви лапета сме, к'ви глупаци сме и т.н.
Темата била тъпа, защото по надолу ще се навъдят спамери. А мислиш ли че твоя пост е по темата???
П.С. Аз си подкрепям "руските боклуци". За мен няма по добра антивирусна от Касперски няма. 5 години съм с нея, и повярвайте нямам абсолютно никакъв проблем. А и не е чак толкова тежка, колкото си мислите.
Който иска Касперски, добре е 1 да прочете това:
http://www.kaldata.com/forums/index....sky+Anti-Virus на 4 коментар.
Ето малко и за NOD32 - http://www.kaldata.com/forums/index....sky+Anti-Virus 7 коментар по темата.
От мен е това. Все пак съм си за Касперски.
аз пък съм за НОД. касперски ме изнерви от самото начало - инсталацията му се оказа тежка, сваля ъпдейтите няколко часа, после сканира пак няколко часа. по едно време му свърши лиценза и трябваше да си търся друг, но не намерих - за щастие. на другия комп съм с НОД32 и съм много доволен.
Лично аз съм за Касперски. И двете програми са много добри. НОД-а е по-лека и се ползва на компютрите с малка характеристика, за да не ги товарят. Но Касперски е много добра, да не кажа най-добрата. Ако РС-то е с добри характеристики- Касперски.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mi kfo da vi kaja edna priqtelka na maika mi e programistka i kazva 4e kasperski e po dobrata Pove4eto hakeri sa na su6toto mnenie i az sum taka Faktite govorqt
Bullshitzzzzzzzz. - http://www.avast.com
Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P
Мисля че темата е за Касперски и НОД....Първоначално написано от Vercetti
Аз съм за Касперски. И незнам какво толкова ви товари щайгичките. Моята е доста слаба- пентиум 4, 256 RAM... ама касперския си ми е супер точен...
П.С. Антивирусните не се слагат само на РС а се и настройват...
Да ве верно, тфа със сканирането и инсталацията верно е доста сложноПървоначално написано от Lake_bodom
а и верно мноо бавно става, наистина на НОД32 също доста тряа да се вномава при инсталацията, ама е по-лесно и по-бъезо става, аз съм за НОД32 и съм си със нея
![]()
Предпочитам НОД32, от години съм с него и нямам проблеми.
И АЗ НЯМАМ!!!!!![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
ми мн добре си направил ... само товари компа ... - и без това квот си иска влиза ...Първоначално написано от TheNightRider
kaqspersky може да се ъпдейтва на всеки час ... пак ще се намери някой гаден червей дето ще прецака всичко ... последната ми преинсталация на компа бях с kaspersky - влезе някакво супер гадно животинче дето си теглеше още гадни животинки и те тръгнаха да заразяват всички програми ... - internet explorera се пускаше супер бавно и като се пуснеше почваха едни pop-up едни гадости ... след това реших да сменя kaspersky - сложих nod - и той не ги махна ... сложих panda - тяя повечкото ги махна амаа пак се навъдиха и теглих 1 format ...
Та тфа закфо беше ?Първоначално написано от naikki
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Аххаха, какъв си ми "остроумен"..."хубавец"!Първоначално написано от naikki
![]()
Касперски.
![]()
НОД 32
Първоначално написано от stel4eto__
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
... Не се чувствате застрашени ,че неоторизирани лица могат да имат свободен достъп до личните ви данни съхранени на пс то.
... Незнаете как да си настроите антивирусната според вашите нужди и възможности на самото PC.
... Не Ви е*бе ако някой вирус ви затрие целия хард с музика,филми,ценен софт и т.н... събирани в продължение на много време.
... През х*я/п**ката вий ,че някой ви шпионира и краде лична информация.
... Оповавате се само на един мижав Firewall придружен с NOD3-2 да спре всички атаки .
... Нямате SP2 за XP потребителите ,защото мислите ,че е напълно ненужен и само затормозява работата на компютъра ви.
ТОГАВА НЕ МУ МИСЛЕТЕ сваляйте и инсталирайте НОД-чо.
.... ако пък имате противоположна гледна точка относно казаното по-горе KASPERSKY е вашия избор.
-----------------------------------------------
Писнало ви е от антивирусни ,компютъра ви не може да ги издържи и т.н теглите една LINUX дистрибуция и инсталирате или просто изпробвате (има предостатъчно LIVE CD та в интернет )
Първоначално написано от TheNightRider
АХахахах
... ха ми представи си не съм педал ,ся неможе всички да сме като тебе.
Хах даже AVG има предимство ,защото има AVG free ... ,както и да е.Първоначално написано от TheNightRider
За да спреш да говориш с гъза си пък и аз малко да "понаоригиналнича"дърпаш от нета едно архивче с по- новичките вируси.
Виж NOD колко ще ти засече ,след това виж и КASPERSKY просто за проба.
SLADURI,MLA VI KAJETE MI KAK SE POZNAVA 4E IMA6 VIRUS?AZ SUM S NOD32 I VEDNUJ NA NEKUV SAIT IZLEZE OKO S LU4I OT NEGO.KVO ZNA4I TOVA?VUPRISA MI E TUPAMA KOMPA GO IMAM OT 1 MESEC.BLAGODARIA VI .
blagodaria i sujeliavam za golemite bukviПървоначално написано от TheNightRider
a i o6te ne6to sega imam li virusi kak da razbera 6toto ve4e ne se poiaviava okoto
Ами аз до преди 1 седмица бях също без антивирусна,но се стигна до там,че вирусите почнаха да се трият един другПървоначално написано от TheNightRider
![]()
![]()
и да се блокират .... И аз най-накрая се ядосах и изтрих вс. :P Затова че по-добре си сложи няква :P
И аз съм с NOD 32
Incomplete..........
blagodariaПървоначално написано от TheNightRider
![]()
Тогава значи изобщо не ползваш os WINDOWS. Oбаче ти го ползваш .... прайш му преинстал през незнам си колко време - ми ще му прайш много ясно ,дори може и един развъдник на вирусчета,експлойти и т.н да си отвориш. Ти остай другото ми за програми като NorthonGhost да си чувал.Първоначално написано от TheNightRider
"Нямам никви вируси ама преинсталвам през 2 месеца"![]()