Oh hora daite mi pone vie nyakakyv syvet ,shtoto v momenta problema e takyv che ne moga da kaja na nikoi ot priyatelite si.Abe prosto sym za ubivane znam go.Ta znachi sybiram se az s edna kompaniya.Obshto vzeto svestni hora.I dosega si haresvah samo momcheta ot nashite.Sega obache si haresah edno momche ot ,,sysednata i,,.........Ami taka se poluchi znachi...edna vecher kakto vinagi dvete ni kompanii se sybraha v nashto si .....da go narechem kafene.....i vzehme da sise zabavlyavame kakto vinagi.Po edno vreme vliza moya chovek izkreshtyava neshto i cyalata mu kompaniya izbuhva v smyah.Estestveno privlicha vnimanieto i nashte pochvat da se mryshtat gledai go kyv e prost ....glei nz si kvo.I vse pak az si go namerkah.Na drugata vecher.Toi pak doide sedna si pri negovite ,az pri moite.Sled malko idva edno momche ot negovata kompaniya ,s koeto se poznavam i mi vika ela za malko.Stavam az i toi mi vika taka i taka edno momche iska da se zapoznae s teb.Az se syglasih i s men izvikaha edna moya fr ,koyato ima bivshe gadje ot tyahnata kompaniya.Otidohme dvete...moya chovek mi drypna edin stol i me nakara da sedna pri nego ,cherpi me bira i tn.Dokat priyatelkata mi se zabivashe s bivshiya si.V tva vreme moite fr me gledaha na kryv.Az pomolih momcheto da izlezem da se razhodim za da na zasicham pogledite na nashte.I taka toi mi spodeli che bil me haresal i iska da hodim......az obache ne znam kakvo da pravya.Dvete kompanii sa v mnogo obtegnati otn i moje da stana izgnannik.Ne mi se shte da gubya vsichkite si fr....no i momcheto e svvyastno.Pls hel