.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Guest
    Dobre, a kakvo shte kajete za sini ochi/ svetlokestenqva kosa i bqla koja(ne karamelena ), visok 1.74 , 62 kg. Atletichno tqlo(vse pak sum sportist)

za men cveta na kosata e bez zna4enie no si padam po mom4eta s tymni o4i..nz za6to mn me kefqt makar 4e kato se zamislq sym izlizala s mn pove4e zelenooki

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    grozni i sakati...

4ernokosi s qrko sini o4i

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Винаги ми правят впечатление мургави момчета,никога не си харесвам светлите или русите.Очите може да са и сини и кафяви обаче трябва да са с кестенява коса и да имат тъмен цвят на кожата!!!
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
    Винаги ми правят впечатление мургави момчета,никога не си харесвам светлите или русите.Очите може да са и сини и кафяви обаче трябва да са с кестенява коса и да имат тъмен цвят на кожата!!!
    I zashto ti pravqt vpechatlenie vinagi 'murgavi momcheta' ? I zashto pyk nikoga s rus???

Цитирай Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
    i az sam taka no predpo4itam da sa s kafqvi o4i

Guest
    Dobre togava shte zadam vaprosa taka -

IMA LI NQKOQ DETO HARESVA NORMALEN CHOVEK, DETO DA NE E SKOJA NA KARAMEL I S OCHI NA NEGUR??

Guest
    Много филми гледате!

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    haresvam momcheta s tymni ochi i kosa ... rysa kosa i sini ochi sa za qkite macki

баси баналната тема...аз да кажя мразя руси мъже със сини очи...никои не ме е наранявал или нещо такова ама не знам сякаш са ми противни...е ходила съм и с такива но оставам на мнение,че мъж със зелени очи си е истинско предизвикателство...за косата чера кафява...абе ваншният вид за мен няма значение...кафто и да е важното е да е добричак и да ме обича...секи е красив по своему независимо какви очи има или ква коса...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    баси баналната тема...аз да кажя мразя руси мъже със сини очи...никои не ме е наранявал или нещо такова ама не знам сякаш са ми противни...е ходила съм и с такива но оставам на мнение,че мъж със зелени очи си е истинско предизвикателство...за косата чера кафява...абе ваншният вид за мен няма значение...кафто и да е важното е да е добричак и да ме обича...секи е красив по своему независимо какви очи има или ква коса...
    Hahah i zashto sa ti protivni??? Pyk hem protivni hem si hodila s takiva? Qvno sa ti sakrushili sarceto \/

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Черна коса и светли очи...да се обоснова...ами не мога, просто в такива разцветки ме кефят
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Падам си по руси със кафяви очи...направоо са страхотни,незнам защо,може би понеже и аз съм руса и повече ми допадат хах ,но във всеки човек си има някакъв чар все пак
    f@nt@zi@

Guest
    Какво озна4ава руси вие нещо да не сте полудели.По наще геогравски ширинии русото се среща 1 на милион пове4ето мом4ета,които пишете,4е са руси са СВЕТЛОКЕСТЕНЯВИ.Ако изкате наистина руси ходете някуде по скандинавските страни.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Нямам някви особени предпочитания към такива неща,момчето просто трябва да ми хване окото.Аз съм тъмнокоса,затова може би тъмнокосите биха ми привлекли вниманието повече,за очите вече съвсем не мога да изявявам някакви предпочитания.Всякакви очи ми харесват.

Голям фен Аватара на I_ve7o
    hm..vinagi sam hvyrlqla oko na...mm myrgavi4ki mom4eta..mm ili sas kafevi ili sas svetli o4i..e to poprincip svetli ili tymni nqma razlika..no sys tymna kosa

Guest
    Всичко си зависи от самата външност,от самата форма на лицето,от самия профил,абе от много работи Но аз лично много харесвам момчета с тъмни коси и светли очи.Въпреки,че гаджето ми е със светла коса и светли очи Което още веднъж доказва,че външността не е най-важното нещо в една връзка

Тъмна коса, кестенява или черна - супер. А в комплект и със зелени очи... муцка! Защо ли? Просто обожавам тази комбинация. А впрочем брат ми е точно така и не спирам да му се възхищавам та сигурно от него се влияе малко вкуса ми.
    Но, естествено, най си зависи от човекът дали ще събуди симпатия или антипатия в мен.

"Hominem te esse memento"

Град
    In my head
    Задължително тъмнокос, защото русите просто не ме кефят, някви по-сладникави са. А очите нямат значение, но някак си напоследък все се случва да си падам много по момчета със зелени очи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си