- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневерих му..
Зна4и при мен стоят така не6тата ходя с едно мом4е което не е от моя град..а от съседния..оба4е мн се оби4каме с него..и се виждаме колкото се може по-4есто..оба4е на едно диско аз му изневерих..целувах се с мом4ето което най-много мрази от моя град... ии..после ми теже6е мега мн на съвеста.. и вси4ките ми приятели ми казваха по-добре бъди искрена с него и му кажи..и аз..в4ера ре6их да му кажа..като първо му намекнах..ако му изневеря дали 6те ми прости..и той каза да.. и..после оба4е аз по4нах да отри4ам и казвах да не си набива филмите 4е съм му изневерила оба4е той 4атил с една моя приятелка и тя му казала..и в тва време той и казва.. 4е ако не му призная до НГ 6те скъсаме..от там..аз събрах смелост..и му казах 4е съм му изневерила..и като казах с кой той отка4и..и ми каза 4е мн съм го наранила..и не го е о4аквал от мен..и 4е 6те помисли и 6те ми каже отговора си..днес трябва да ми каже 6ибания отговор...но аз съм 99% 6те това 6те е края на връзката ни въпреки 4е се оби4аме толкова мн..сам той ми го каза..4е въпреки изневярата продължава да ме оби4а..но не ме оби4а както преди.. та въпроса ми е към вас как да си върна доверието в него..и да разбере 4е той е единствения за мен.. а изневярата е била една огромна гре6ка..и даже бе6е принудителна..за6тото аз бях замаена и едно мом4е се възползва от това..дойде при мен и ме целуна аз се дръпнах но..той пак ме хвана и ме притисна по такъв на4ин по който не можех да мръдна на никъде...
4акам съветите ти..моля ви помогнете ми сама не мога да се справя..![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Целувката откога е изневяра?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
От днеска![]()
![]()
![]()
еми изглежда 4е според него целувката е изневяра..![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Аре бе,.... от колко време сте заедно?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Първоначално написано от pampers
![]()
От кога целувката е изневяра ли? Ае какво ви става на всички да не сте откачили? Целувката е нещо мн свято особено за истинските момчета които я ценят... Не е просто да отидеш да се натискаш с някое момче защото така ти било на кеф и така си искала...
Душевен оргазъм?????Първоначално написано от Lambo
![]()
заедно сме от 3 месеца и половина..![]()
ДА, наистина от колко време сте заедноПървоначално написано от bungle
![]()
Който обича-прощава!!!
Ако те обича истински ще загърби омразата си към онова момче и ще продължи с теб напред![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
А ти каза ли на приятеля си,че целувката е била насила?![]()
И щом е била насила ти защо го приемаш за изневяра???
абе и тои не 100% сигорно че не ти изневерява не се безпокои обича те повече отколкото другите му чувства!ще си продалжите врузката!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък искам да попитам как така обичаш тва момче, пък се целуваш с друг. Било насилствено... да бе, да... Ами и аз на мястото на момчето нямаше да ти простя. Не стига, че си му изневерила, ами то и с най-омразния му човек. Да си мислила...
Lambo =D>
честно казано за мен целувката не е изневяра е не съм съгласна гаджето ми да ходи с мен и да се целува с още 100 момичета,но не мисля че е повод за раздяла.Според мен трябва да му обясниш че тази целувка за теб не е значела нищо и че всеки заслужава втори шанс,а що се отнася за доверието нз как ще си го върнеш,както казва тати доверието се гради с мн години,но се руши за секунди.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ами момиченце какво да ти кажа, като се целуваш с други момчета... заслужаваш да те зареже. Аз съм момче, и ако моето момиче се целува с някакъв просто я зарязвам по най-бруталния начин. Всички момичета сте недорасли и се мислите за много отракани. Да, ама не-вие сте глупави (не говоря за всички момичета, има и изключения). Така в момента моята приятелка е в провинцията и предполагам че се е целувала поне с едно момче там (бившите и гаджета са все от там). Само да разбера че се е целувала и ще гледам да я заболи (не мислете че съм лош, ама да ви дойде малко акъл в женските мозъци).
Тряя се радваш ако само те зареже, ако съм аз ще ви прибия и двамата.
ти пък си баси грубия..така ли се оправя6 с моми4етата с бой..и не разбрах само за6то трябва да оправи вси4ко с бой? по тоя селски на4ин..Първоначално написано от naikki
![]()
![]()
Кажи му,че човек трябва да се научи да прощава!
П.П.според мен няколко целувки не са кой знае каква изневяра![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
В прав текст - ми да ви еба майките и кучките гнусни.Първоначално написано от nasty_f
Погледнете се бе, шаврантии.. Отвращавате ме. Всеки път си казвам - "Абе глупак, колко момичета има покрай теб, защо винаги хлътваш до уши в едно!". Чук и бег му е тактиката, ама не съм такъв човек и сърце не ми дава да нараня момичето до мен.
Целувките не били изневяра. Мбе, въобще никаква изневяра не са. Дори не знаете колко наранявате. Пък после като някой по-умен от нас, милите и влюбчиви момчета, ви тури кура и забегне, опищявате всички форуми със сърцераздирателните си истории.
Мрете в кофите, проклети овци! И хора не заслужавате да ви наричам.
Иначе горе цензурата ме одряза, но да си знаете, че въобще не написах "мъжки полов орган", нито слагах звездички вместо "ба"-то.
Евала пич, от къде си да пиеме по една биричкаПървоначално написано от Анонимко
Жените не знаят колко много ни нараняват като се цеелуват с други. И то с много други . Аз обичам една, но като я обичам само тя е за мен. А за момичето обича, ама се забива постоянно с други. А знаеш ли какво, всичко се връща. Като станат по на възраст и се оженят, мъжете им са толкова наранени още от по-ранна възраст, че нямат добро отношение към съпругите си. Мъжете трябва да се поддържаме, това е. Айде наздраве
![]()
Ако не е с бой, с кво ша е? Трябва да има клане..Първоначално написано от pampers
mi, kvo................celuvkata si e iznevqra , we >PFFFff na vas gotino li 6te vi stane ako razberete 4e gaeto vi se e mlaskalo s nqkoi drug .li4no na men nqma da mi haresa vaob6te da go 4uq tva![]()
Това го сложих там дето държа умните изказвани на които съм попадал!Първоначално написано от Анонимко
Пич една дума към теб - Евала! И да исках не можех да се изкажа по добре от теб!
Бих ти стиснал ръката ако те знаех кои си! И пак ти казвам - Евала! =D>