.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от pampers
    еми изглежда 4е според него целувката е изневяра..
    Ами естествено, че е!!
    На теб едва ли щеше да ти е много притно ако беше разбрала, че той се е целувал с момичето, което ти мразиш! И едва ли щеше да кажеш "ами то целувката не е изневяра..."
    Ти сама си си виновна. Ако реши, че иска да се разделите, седнете и поговорете сериозно. Обясни му какво чувстваш и дано да те разбере.
    Успех!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    em naistina mn si go naranila...... i da ti dade 2ri shans nadali shte ti ima doverie kakto dosega

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Хахаха. Сичко ми е ясно, но защо си му казала? И какви са тези приятели, които ходят да му казват какво си правила. На всичко отгоре ти не си искала той да те целуне. Какъв е проблема като е станало пряко волята ти? Ако ще изневерявате, не си правете илюзии, че като му кажете ще стане по-добре. Станалото - станало. Ако го обичаш продължаваш напред, ако не - не.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    честно казано за мен целувката не е изневяра е не съм съгласна гаджето ми да ходи с мен и да се целува с още 100 момичета,но не мисля че е повод за раздяла.Според мен трябва да му обясниш че тази целувка за теб не е значела нищо и че всеки заслужава втори шанс,а що се отнася за доверието нз как ще си го върнеш,както казва тати доверието се гради с мн години,но се руши за секунди.
    =D>
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Lambo; CooL^GirL^^^ : определено хора, с които споделяме общи възгледи.

Целуващата се:

Както LadyDeath отбеляза, защо не се поставиш на негово място? И какво, по дяволите означава "обичам го"? Това ли е твоята представа за любовта? Да ходиш с някого, да се понатиснеш с друг пък после - к'вото сабя покаже. Не така, моля ви се.

Целувката е една от най-нежните и най-интимни човешки милувки. В нашето общество, целувка м/у мъж и жена върху устните се приема, като знак вещаещ интимни отношения. Естесвено изключвам хомосексуалните такива.

За мен целувката е изневяра на ниво граничещо с всеки един друг полов акт

Не само, че неможеш, но и нямаш правото да твърдиш, че обичаш този човек - лъжеш се.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Аз също мисля, че целувката е изневяра. Не можеш да казваш, че обичаш някого, а после да ходиш и да се целуваш с друг...Всеки може да сгреши, но когато повтаря грешката си, това вече е навик...Не трябва да допускаме да ни лъжат постоянно.
    Относно твоя случай - направи всичко възможно, за да не го загубиш. Ако си силна и ако го обичаш силно(но ако и той те обича), ще оправите нещата. Само трябва да му докажеш, че съжаляваш и това, което искаш е ТОЙ.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен
    Град
    Мбабане
    тия пък
    хората се ебат и не им дреме, те седнали да мислят за едното мляскане ПРЕЖИВЕЙ ГО

Мега фен Аватара на koalka
    Ами, тогава трябва да му кажеш, че не си го искала и нямаш никаква вина за случилото се.Това е важно, защото той може да реши, че си го направила по свое желание, а това явно не е така.Признай му всичко до проследната подробност, и му кажи,че адски много го обичаш и не искаш да се разделяте.

emi da za men celuvkata e iznevqra no vseki go priema po drug nachin ! a tova koeto kaza che horata se ebat i ne im pyka emi dai togava vsichki da trugnem da se ebem s koito poiskame i da ne ni pyka mi togava kakvo shte stane ? a ne mislq che ima celuvka nasila ... a za da si mu vurnesh doverieto to toi trqbva da ti prosti parvo za da mojesh da dokajesh chwe naistina go obichash . na men mi se sluchi podobno neshtu no as nqma da se opravdavam che bilo na sila celuvka si beshe ... no blaodarenie na gospod mi prostiha i sega sme veche zaednu poveche ot godina ... a pak ako toi sushto te obicha shte ti prosti ...ako ne shte go prejiveesh ne mi se vqrva da si na 28 i da ima super golqmu znachenie che dali da se jenite ili ne a pak i ste bili zaednu samu 3 meseca ...

Lambo, Crafter и госта - мерси.Радвам се, че някой го е казал - целувката с друг, мили дами, изключително много ни наранява.Така че, авторке на темата, надявай се да ти прости.Аз прощавам всичко, НО, ако човека срещу мен съжалява за сторенето.Надявам се си разбрала, колко зле си постъпила.Айде, повече без такива.
    ...

Pampers ..не ми го пробутвай тфа, че насила те е целунал..ти моеш да се дръпнеш и да му лепнеш един шамар...едва ли ще се опита да те целуне пак Пък за признаването..аз на твое място не бих си признала...след като е от друг град ..просто няма как да разбере или ако решиш да му кажеш (което не ти го препоръчвам) си го поукраси и само не казвай, че те е целунал на сила, защото и най-големия глупак няма да ти повярва

Голям фен
    Мисля ,че тези които казват ,че целувката не е изневяра са в огромна грешка.Ако видите приятеля /приятелката ви да се целува с някой от противоположния пол кво ще ръкопляскате ли ????
    А за авторката на темата - ами да си мислила преди да правиш нещо.Насила била целувката,като е била насила да му беше отвъртяла един шамар на оня.Доверието лесно се руши и трудно се печели
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    По добре бъди искренна с него !
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Ako priqtelqt ti naistina te obi4a i darji na teb ne bi trqbvalo da k1sa s teb samo zaradi edna celufka , koqto dori e bila nasila....

Супер фен
    Град
    Bourgas
    хорааа той ми прости...направо съм на 7мото небе от 6тастие.. колко е добри4ък само..да ми прости..но той ми каза 4е ми е простил само за6тото ме оби4а..оба4е не6тата не са както преди по-груб е с мен..по сдържан..ли4и си 4е не може да забрави.. ама какво да се прави..важното е 4е ми прости!
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от naikki
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Кажи му,че човек трябва да се научи да прощава!
    П.П.според мен няколко целувки не са кой знае каква изневяра
    В прав текст - ми да ви е** майките и кучките гнусни.

Погледнете се бе, шаврантии.. Отвращавате ме. Всеки път си казвам - "Абе глупак, колко момичета има покрай теб, защо винаги хлътваш до уши в едно!". Чук и бег му е тактиката, ама не съм такъв човек и сърце не ми дава да нараня момичето до мен.

Целувките не били изневяра. Мбе, въобще никаква изневяра не са. Дори не знаете колко наранявате. Пък после като някой по-умен от нас, милите и влюбчиви момчета, ви тури "мъжкия полов орган" и забегне, опищявате всички форуми със сърцераздирателните си истории.

Мрете в кофите, проклети овци! И хора не заслужавате да ви наричам.
    Това го сложих там дето държа умните изказвани на които съм попадал!
    Пич една дума към теб - Евала! И да исках не можех да се изкажа по добре от теб!
    Бих ти стиснал ръката ако те знаех кои си! И пак ти казвам - Евала! =D>
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Не е трябвало да го нараняваш...и плюс това, ако наистина целувката е била против волята ти, нямаше да ти тежи на съвестта, както каза. Можеш само да чакаш...ако ти прости - добре...ако не-губиш...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    е как бе ... и целуфката си е изневяра .. или може да се каже и нужда

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си