- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневерих му..
Зна4и при мен стоят така не6тата ходя с едно мом4е което не е от моя град..а от съседния..оба4е мн се оби4каме с него..и се виждаме колкото се може по-4есто..оба4е на едно диско аз му изневерих..целувах се с мом4ето което най-много мрази от моя град... ии..после ми теже6е мега мн на съвеста.. и вси4ките ми приятели ми казваха по-добре бъди искрена с него и му кажи..и аз..в4ера ре6их да му кажа..като първо му намекнах..ако му изневеря дали 6те ми прости..и той каза да.. и..после оба4е аз по4нах да отри4ам и казвах да не си набива филмите 4е съм му изневерила оба4е той 4атил с една моя приятелка и тя му казала..и в тва време той и казва.. 4е ако не му призная до НГ 6те скъсаме..от там..аз събрах смелост..и му казах 4е съм му изневерила..и като казах с кой той отка4и..и ми каза 4е мн съм го наранила..и не го е о4аквал от мен..и 4е 6те помисли и 6те ми каже отговора си..днес трябва да ми каже 6ибания отговор...но аз съм 99% 6те това 6те е края на връзката ни въпреки 4е се оби4аме толкова мн..сам той ми го каза..4е въпреки изневярата продължава да ме оби4а..но не ме оби4а както преди.. та въпроса ми е към вас как да си върна доверието в него..и да разбере 4е той е единствения за мен.. а изневярата е била една огромна гре6ка..и даже бе6е принудителна..за6тото аз бях замаена и едно мом4е се възползва от това..дойде при мен и ме целуна аз се дръпнах но..той пак ме хвана и ме притисна по такъв на4ин по който не можех да мръдна на никъде...
4акам съветите ти..моля ви помогнете ми сама не мога да се справя..![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx