- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Panic!At the Disco
Хайде да си побъбрим и за тях малко,а?Кво ще кажете за тази група?
Panic тея па кои са?![]()
ооо... за мой срам ще кажа, че ме кефи гласа на вокала иии имат една яка песен, ама й е супер дълго заглавието... за някво сюъсайд беше.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
So emo...Ами не ме радват момчетата/?/![]()
Imam tehni pesni.kefat me mn
Една съученичка е запалена тяхна фенка--дори преди по малко от месец беше на тяхен концерт във ВиенаНо определено мен не ме кефят-нито клипа който спечели Видео-Музикалните награди на МTV-нито самите им песни.
Искам да питам--какъв точно стил изпълняват--защото като визия май леко се доближават до пънк![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Lor4e hubava temi4ka si pusnala!a ti Malone ne zabravq6 li o6e edna suy4eni4ka,koqto su6o gi haresva![]()
![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Ot towa koeto sum 4ula, ne me kefat.
What you do that's nothing new
It's all been said and done
You can do whatever you want
If it's what you call fun
You can hang around with all you pals
Drink 'til you are beat
Dirty looks to all you pass
Walking down the street
emo sux
а визията им е пънк колкот тая дет го казва знае кво е пънкарска визия хахаха![]()
Ами не знам какъв стил се води?Но щом майка ми(рокерка)ги харесва значи ще се понравят на такъв тип хора.
Kazah ti kakuv e stila-alternatoven rok![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Първоначално написано от Sweety-Tweety
оооооо даааа майка ти е суууупер рокерка!![]()
![]()
по темата....не ми допадат като цяло. слушала съм малко техни песни-признавам си....но просто не ме грабнаха
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
mehdu rokerka i ROKADJIIKA ima ogrooooomna razlikaПървоначално написано от ^FaiNt^F
...TaKe mE In YouR ArmS...
Майка ми просто слуша метъл.Тя и баща ми ходят на мотосъбори и не понасят чалга ,R&B и прочие.И се учудих ,че ги харесва защото тя предпочита Judas Priest,Rainbow и т.н.
Старата школа значи
Не съм ги слушал, но щом са емо/алтърнатив насока, нищо не съм пропуснал...
Не сам ги и чувалА но сам гледала техни снимки и не ме кефат особено много
e prava si ne mogat da se merqt s tokio hotel![]()
Panic!at the disco...ами това ми е любимата група така че сам пристрастна...не бих казача че са емота, пак и музиката им не може да се ограничи само в тоя стил. Но пък това си е моето мнение...ваобще много са оригинални-музика, текстове на песните, вокали, визия-въобще обожавам си ги![]()
Харесва ми само песента "I write sins not tragedies", а другите са просто еднотипни..
Вокала е сладур, не отричам, но не ми допадат особено.
mnoo qka grupa sa super presni imat,a glasa na vokala e neveroqten![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Подкрепям с двете ръце! Една приятелка си беше сложила тази песен на профила в един сайт и от там доста ме запали, но по песничката-като група не ми харесват.Първоначално написано от eXtRaoRdinaRy
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
не ме кефт,но имат 1 супер яка песничка - Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off
get off.
panic_at_the_disco-nails_for_breakfast_tacks_for_snacks
09-panic_at_the_disco-but_its_better_if_you_do.
10-panic_at_the_disco-i_write_sins_not_tragedies.
11-panic_at_the_disco-i_constantly_thank_god_for_esteban.
12-panic_at_the_disco-theres_a_good_reason_these_tables_are_numbered_hon ey_you_just_havent_thought_of_it_yet.
Panic! At The Disco - A Fever You Can't Sweat Out - But It's Better If You Do.mp3
Panic! At the disco - London Beckoned Songs About Money Written By Machines.mp3
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off
ей тез ме кефат
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.