- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Инцидент с раката ми..ПИШЕТЕ МОЛЯ ВИ!!!
Здравейте!Днес излязохме с едни приятели навън и отидохме при една рекичка която е замръзнала.Лигавехме се и единя ми приятел намери едно голямо парче ЛЕД.И аз понеже съм ТЪП И ПРОСТ му казах да го хване с двете си ръце и го одарих МНОГО силно леда и той се счупи.Минаха 5 мин. някаде и кокалчето на ръката ми се изду доста!Не е синио обаче като го натисна е меко(не кокалчетоами издутото).Мога да си движа пръста и не ме боли,обаче като го свия до край и ме заболява малко.Вероятно не е счупен,но какво може да ми е станало ???
emi ne e zaduljitelno da e s4upen,ako be6e nqma6e da si nameri6 mqsto ot bolka,no ako ne se uspokoi do 1-2 nqkude moje da otide6 na lekar da te vidi.![]()
Дай малко по-ясно да те разбера. Имаш рана ли или само си травмира ръката? Къде е това кокалче- на пръст, в основата на китката, къде? Има ли рязка болка като си свиеш силно юмрука? Посиня ли въпросното място?
Пиши на лични, за да видя че си ростнал и да ти отговоря по- бързо
Естествено че нищо ти няма , ще се оправиш до 1 седмица най много
Ако е много подуто и ако не ти мине до ден-два иди на лекар. За сега му направи компес с лук (мирише, гадно, ама...)
Нормално,все пак си жив човек и ще се получи някаква реакция на организма...Ще ти мине.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Отиди на лекар,ако изчакаш нещата може да се влошат...![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
нищо ти няма!
юнак без рана не може!
иии... следващия път недей така...
налагай го с лед...
и ако не мине скоро или въобще не започне да се оправя... отиди на лекар...![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!