- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Положението вкъщи
зДравейте,искам да ви помоля за съвет какво да направя,защото не се издържа вече...
всичко започна преди около седмица когато брат ми дойде на гости вкъщи заедно с приятелката си...тогава баща ми,който е ебати простака по принцип на няколко пъти почва да говори някви глупости да се заяжда и въобще да се държи нетактично,така брат ми и майка му се обидиха и донякъде и аз,след това уж се сдобриха ама само уж и така няколко дни скандали между майка и татко.После една вечер майка беше пак изнервена от скандалите и се заяждаше с мен за някакви глупости,накрая аз не издържах и я полях с една чаша вода и излязох от стаята.после тя дойде и взе дистанционното на климатикааз го хванах и почнах да го дърпам,по едно време тя ме удари,аз се ядосах и също я ударих отзад на главата,исках да не е много силно,само доколкото да я уплаши и да ме остави на мира,не оправдавам това си действие,обаче тя просто прекалява с тормоза си над мен от доста време и просто ми писна...знам че не беше много умна постъпка да я удрям,защото е жена и още повече ми е майка,обаче просто много се изнервих...Та тя се разплака и излезе от стаята,след малко дойде и ме замери с нещо,не знам какво и през цялото време плачеше,след това дойде и искаше да ме ритне обаче аз и хванах крака,тя загуби равновесие и падна назад и тоя път наистина гадно си удари главата.Аз я дигнах на леглото,след това тя отиде в нейната стая и легна в тъмното и почна да плаче,цяла вечер я питах как е и гледах да й помогна с каквото мога,но тя беше много ядосана и казваше някакви неща че ме мрази,че вече не съществувам за нея и т.н.
Мисля че беше получила сътресение,на другия ден я чух да говори по телефона нещо за болницата,питаше какво да носи освен абокат и спринцовки.Стана ми още по-гадно,въобще не исках да се стига до това,не исках да я удрям,аз много я обичам,тя ми е майка,но просто много се бях изнервил...междувременно баща ми само си търси поводи да се скара с мен и майка и така в крайна сметка последните дни е всеки срещу всеки вкъщи,кажете ми какво да правя,чуствам се ужасно![]()
ne e trqbvalo izob6to da pravi6 takiva ne6ta s neq-da q poliva6 s voda i da q udrq6...tq ti e maika vse pak.sega samo moje6 da po4aka6 dokato se uspokoi polojenieto i sled tova da se izvini6 i da q pomoli6 da ti prosti.i sledva6tiq put imai malko pobve4e uvajenie kum roditelite ti i ne predizvikvai nenujni skandali.
ok si napravil 6toto teq roditeli malko prekalqvat prosto te poburkvat !!! Imax takava slu4ka samo4e ne se stigna do krainosti!!! prosto tq mi se razvika a az zastanax pred neq (dosta po visok sum) i kazax 6to da ne me nabie6 i spri da mi vika6!!! razbiram ot duma!!
Ne slu6aite 4alga PREVRU6TA VI V 6IBAN IDIOT!!!!!
Ми според мен тва,което е станало е много гадно,ама няма защо да се ядосваш за минали и свършени действия и постъпки.Единственото решение за момента е да говориш с нея и да и се извиниш,но не просто да кажеш едно "Извинявай" ами трябва да помислиш какво да й кажеш,така че да ти повярва....Наистина според мен това е единственото решение и трябва да го направиш колкото може по-бързо,няма какво да чакаш..нито ще се променят нещата от само себе си,нито нищо...Само може да се влоши положението и тя да си помисли,че не ти пука за нея,че не се интересуваш и не искаш да поправиш грешката си!А колкото по-рано разбере,че осъзнаваш станалото,толкова по-добре!
I want to be like Barbie...That stupid bitch has everything...!pPp
В тази описана от теб ситуация има две страни. Не се настройвай че само ти си виновен. Да, трябвало е да си обуздаеш гнева, но същото е можела да направи и майка ти.
Според мен е достатъчно да кажеш :"съжалявам и искам да поговорим". по- добре поговорете, но и обясни, че си момче и си по- силен и не би искал тя да те предизвиква, нито ти да и отвръщаш с грубости и затова я молиш да решавате проблемите без физическа сила. Това трябвада неутрализира нещата. Всяко разкаяние от твоя страна е предпоставка да те манипулират в бъдеще, така че не го допускай.
нищо не разбрах
научете се пишете ве, деа![]()
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh teq roditeli !!!!!!
nqmam nikakvi dumi......
prosto nqkoi trqbva da gi nau4i 4e ne samo sa na toq svqt i nqkoi s16to trqq im kaje 4e nie sme tehni DECA a ne sme hora na koito trqq si izlivat GNEVA !
vinagi si go izkarvat na nas rano ili kusno...
Ta sq po temata (samo da kaja 4e super me izkefi tva 4e si zalql maika sinz ne e mn hubavo ama 6tom si e zaslujila /vse pak vsi4ko si ima granoco,6tom maika ti e prekalila ... zaslujavala e
./ i mi stana mn sme6no hahaha
)
Miii dam da ti kaja 6te e hubavo da pogovori6 s neq ama ne samo "zdr mamo sorka 4e ta okupah i te hvanah za kraka sled koeto ti padna i se stigna 4ak do bolnica mn sojelqvam, nali ve4e ne mi se surdi6 ?" Taka ne stava. Trqbva kogato govori6 s neq 4uvsvata da sa ti izkreni 6tom kazva6 4e q obi4a6 (koeto e mn dobre =D> , 6tot imanqkoi idioti koito ne uvajavat roditelite si ) tova nqma da stane trudno
. 6te i kaje6 naistina 4e mn sajelqva6 za slu4iloto se i i obe6tava6 4e nqm da se povtori ama gledai da si dosta ubeditelen a io6te n6 kaji i 4e i tq e prekalila i te e predizvikala taka 4e i tq ima vina (ne trqq roditelite samo na nas da prehvurlqt vinata i te su6to sa vinavno makar i "ponqkoga") i taka
Abe ne 4e mn ti pomognah ama kakvo da se povatrqm te horata sa napisali ko trqq prai6
![]()
Uspeh dano da se opravite![]()
Значи...според мен в случая по-голямата част от вината трябва ти да си я поемеш,защото все пак,колкото и да е,си прекалил(дори не умишлено,ама може би това на майка ти не й е ясно) и за целта трябва,когато говориш с нея да стане ясно,че ти поемаш вината,за да може да ти повярва и да ти прости!А не "еми,мамо,така и така,сорка,ама и ти си виновна...!" -да ти кажа няма никак да помогне,дори ще навреди повече.За нейната вина ще говорите друг път,когато тва е отшумяло вече и няма ядове.
Айде и успех !![]()
I want to be like Barbie...That stupid bitch has everything...!pPp
Голяма какафония във вашето семейство бре...
Всички сте изнервени, само се карате...колкото и да не ти се вярва, такива неща се случват не само в твоето семейство. Постъпката ти няма да я коментирам...сам можеш да си извадиш изводите и да решиш как да постъшиш.
С времето нещата ще се успокоят, споко.![]()
Нещо си прекалил. ОК, карате се, мразите се, ама не си пребивай родителите така![]()
![]()
Робинята на Quench
Не си направил най-умного нещо.зДравейте,искам да ви помоля за съвет какво да направя,защото не се издържа вече...
всичко започна преди около седмица когато брат ми дойде на гости вкъщи заедно с приятелката си...тогава баща ми,който е ебати простака по принцип на няколко пъти почва да говори някви глупости да се заяжда и въобще да се държи нетактично,така брат ми и майка му се обидиха и донякъде и аз,след това уж се сдобриха ама само уж и така няколко дни скандали между майка и татко.После една вечер майка беше пак изнервена от скандалите и се заяждаше с мен за някакви глупости,накрая аз не издържах и я полях с една чаша вода и излязох от стаята.после тя дойде и взе дистанционното на климатикааз го хванах и почнах да го дърпам,по едно време тя ме удари,аз се ядосах и също я ударих отзад на главата,исках да не е много силно,само доколкото да я уплаши и да ме остави на мира,не оправдавам това си действие,обаче тя просто прекалява с тормоза си над мен от доста време и просто ми писна...знам че не беше много умна постъпка да я удрям,защото е жена и още повече ми е майка,обаче просто много се изнервих...Та тя се разплака и излезе от стаята,след малко дойде и ме замери с нещо,не знам какво и през цялото време плачеше,след това дойде и искаше да ме ритне обаче аз и хванах крака,тя загуби равновесие и падна назад и тоя път наистина гадно си удари главата.Аз я дигнах на леглото,след това тя отиде в нейната стая и легна в тъмното и почна да плаче,цяла вечер я питах как е и гледах да й помогна с каквото мога,но тя беше много ядосана и казваше някакви неща че ме мрази,че вече не съществувам за нея и т.н.
Мисля че беше получила сътресение,на другия ден я чух да говори по телефона нещо за болницата,питаше какво да носи освен абокат и спринцовки.Стана ми още по-гадно,въобще не исках да се стига до това,не исках да я удрям,аз много я обичам,тя ми е майка,но просто много се бях изнервил...междувременно баща ми само си търси поводи да се скара с мен и майка и така в крайна сметка последните дни е всеки срещу всеки вкъщи,кажете ми какво да правя,чуствам се ужасно Crying or Very sad
Вярно предизвикала те е но друг път по-добре излез от стаята без да заливаш хората с вода и да ги удряш не знам какво ти е било в ума тогава но явно ти е причерняло пред очите.
щом удряш собствената си майка -горко на гаджето ти
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
ne sam pro4ela mneniqta na drugite i se izvinqvam predvaritelno,ako moeto savpada s na nqkoi drug...ta iskam da ti kaja,4e tova,koeto napisa tuk trqbva i na neq da go kaje6!prosto pogovori s neq i i se izvini.obqsni i,4e i na teb ti e napregnato pokrai ba6ta ti...sa6to i kaji,4e mn q obi4ai i da ne zabrai6 posle,ako vsi4ko se razvie dobre da q pregarne6 edno hubavoaide kasmet
Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!
Абе ти наред ли сиАз ако ти бях майка, нямаше да те погледна бе...така да се държиш????????
Тя не ти е някъф познат, който ебе ли го за теб и който можеш да нахраниш, когато си искаш.
Това е майка ти, която те е родила и те е гледала. Не и стигат проблемите с баща ти...сигурно си е мислила, че поне на теб може да разчита![]()
Отвратителен си, честно! И моля ти се не ми се оправдавай, че били гадни и не знам си кфо![]()
Извини й се! И се опитай да поправиш случилото се, макар че никак няма да ти е лесно, защото едва ли скоро ще забрави случая...явно е доста чувствителна, щом толкова е плакала, а ти си я блъскал![]()
ми то изнервен,изнервен ама да направиш това на майка си..Първоначално написано от lp_fen
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!