зДравейте,искам да ви помоля за съвет какво да направя,защото не се издържа вече...
всичко започна преди около седмица когато брат ми дойде на гости вкъщи заедно с приятелката си...тогава баща ми,който е ебати простака по принцип на няколко пъти почва да говори някви глупости да се заяжда и въобще да се държи нетактично,така брат ми и майка му се обидиха и донякъде и аз,след това уж се сдобриха ама само уж и така няколко дни скандали между майка и татко.После една вечер майка беше пак изнервена от скандалите и се заяждаше с мен за някакви глупости,накрая аз не издържах и я полях с една чаша вода и излязох от стаята.после тя дойде и взе дистанционното на климатикааз го хванах и почнах да го дърпам,по едно време тя ме удари,аз се ядосах и също я ударих отзад на главата,исках да не е много силно,само доколкото да я уплаши и да ме остави на мира,не оправдавам това си действие,обаче тя просто прекалява с тормоза си над мен от доста време и просто ми писна...знам че не беше много умна постъпка да я удрям,защото е жена и още повече ми е майка,обаче просто много се изнервих...Та тя се разплака и излезе от стаята,след малко дойде и ме замери с нещо,не знам какво и през цялото време плачеше,след това дойде и искаше да ме ритне обаче аз и хванах крака,тя загуби равновесие и падна назад и тоя път наистина гадно си удари главата.Аз я дигнах на леглото,след това тя отиде в нейната стая и легна в тъмното и почна да плаче,цяла вечер я питах как е и гледах да й помогна с каквото мога,но тя беше много ядосана и казваше някакви неща че ме мрази,че вече не съществувам за нея и т.н.
Мисля че беше получила сътресение,на другия ден я чух да говори по телефона нещо за болницата,питаше какво да носи освен абокат и спринцовки.Стана ми още по-гадно,въобще не исках да се стига до това,не исках да я удрям,аз много я обичам,тя ми е майка,но просто много се бях изнервил...междувременно баща ми само си търси поводи да се скара с мен и майка и така в крайна сметка последните дни е всеки срещу всеки вкъщи,кажете ми какво да правя,чуствам се ужасно