- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Положението вкъщи
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh teq roditeli !!!!!!
nqmam nikakvi dumi......
prosto nqkoi trqbva da gi nau4i 4e ne samo sa na toq svqt i nqkoi s16to trqq im kaje 4e nie sme tehni DECA a ne sme hora na koito trqq si izlivat GNEVA !
vinagi si go izkarvat na nas rano ili kusno...
Ta sq po temata (samo da kaja 4e super me izkefi tva 4e si zalql maika sinz ne e mn hubavo ama 6tom si e zaslujila /vse pak vsi4ko si ima granoco,6tom maika ti e prekalila ... zaslujavala e
./ i mi stana mn sme6no hahaha
)
Miii dam da ti kaja 6te e hubavo da pogovori6 s neq ama ne samo "zdr mamo sorka 4e ta okupah i te hvanah za kraka sled koeto ti padna i se stigna 4ak do bolnica mn sojelqvam, nali ve4e ne mi se surdi6 ?" Taka ne stava. Trqbva kogato govori6 s neq 4uvsvata da sa ti izkreni 6tom kazva6 4e q obi4a6 (koeto e mn dobre =D> , 6tot imanqkoi idioti koito ne uvajavat roditelite si ) tova nqma da stane trudno
. 6te i kaje6 naistina 4e mn sajelqva6 za slu4iloto se i i obe6tava6 4e nqm da se povtori ama gledai da si dosta ubeditelen a io6te n6 kaji i 4e i tq e prekalila i te e predizvikala taka 4e i tq ima vina (ne trqq roditelite samo na nas da prehvurlqt vinata i te su6to sa vinavno makar i "ponqkoga") i taka
Abe ne 4e mn ti pomognah ama kakvo da se povatrqm te horata sa napisali ko trqq prai6
![]()
Uspeh dano da se opravite![]()