ama az sym siguren 4e batkoto ima 4uvstva kym teb pyk i kvo li razbira ot lubov edna 13 godi6na ne 4e az razbiram ama sigurno si i grozno i si mu kazala 4e nqq se 4uka6 s nego i toi ti e predlojil brak q slez na zemqta kurvo s kurvo i te uverqvam 4e si takava a problema e 4e si bezplatna za tozi koito te omaq nai dobre a moq syvet e vmesto da kompleksira6 mom4etata na tvoita vyzrast trygni s nqkoi ot tqh i ne mi minavai s nomerata 4e sa zadrysteni i grozni i nerazviti 6toto az 6ti kaja 4e ti na fona na edna 19 godi6na si ni6to nito ima6 hubavi cici nito ima6 hubavi formi koi znai kolko si ploska nito pyk si tolkova razvita v umstveno otno6enie nito si mu na akyla na 19 godi6niq batko nito si mu na problemite interesite i pro4ie izkarai si edin gotin teen jivot kato ne zadovolqva6 kompleksite na batkovcite edinstvenata pri4ina da hodi s teb e 4e ne moje da si nameri macka na negovata vyzrast osven tova e podsydimo da prai sex s pod 14 godi6na osven tva go namiram za pedofiliq nadqvam se da si pro4ela kvoto napisah 6toto ne go pi6a za vqtyra a za tvoe dobro moje bi nqkoi den 6te mi blagodari6