- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Lubovnica
Zdraveite priateli... Pozvoliavam si da vi narecha taka,zashtototo ot dosta vreme sum gost vuv foruma,no nikoga ne sum imala smelost da se registriram.. ne znam zashto,ne sym si i zadavala vuprosa.
Pyrvo iskam da vi kaja-stranna sum,ne vi karam da me razbirate,da mi otgovariate na temite,koito mislia za napred da pusna,no moje da otgovariate,da davate mnenia,da me sudite ako e nujno i da mi pomagate...
Vtoro iskam da pomolia 15-16 momichenca i momchenca,koito ne znaiat oshte kakvo stava a mi govoriat za lubov da ne mi pishat,zashtoto niama da gi razbera,az sushto ne sum mnogo goliama na 19 sym,no kogato biah na 16 az ne sym se vlubvala-moje bi za tova sega me nakazvat taka,no molia vi ne izkazvaite mnenie po moite problemi.
Treto:ne sym naduta ,nadmenna i neshto podobno,zashtoto sym sigurna che shte si go pomislite sled kato stignete do tyk,no pak vi kazvam.. takava sym - stranna.
Tova,zaradi koeto iskah da vi pisha.. pak vi kazvam ne ste dlyjno da mi otogovorite,daje mnogo se symniavam che niakoi stignal chak do tyk(obiknovenno kato vidite dylgo pismo ne stigate do kraia)
E v takyv sluchai shte znachi,che sym pisala naprazno,no moje bi mi e oleknalo pone malko.
Problema mi e takyv.. sudeiki po nickname-to koeto sym izbrala da si sloja vyv foruma.. mislq che mojete da se setite kakvo iskam da kaja.Da,lubovnica sym... Niakoi ot vas shte kajat :eee kakvo pyk tolkova... Az shte kaja che tova ne go pojelavam dori na nai-golemia si vrag.
Nikoi ne mi e vinoven,az sama si izbrah da byda takava.Drygoto koeto iskam da spodelia e ,che toi e po goliam ot men s 12 godini.Eto sega onezi na 15 i 16 godini shte kajat "UJAS!KURVA!",no onezi koito niakoga sa se postaviali na moe miasto biha me razbrali.Poniakoga stavat i takiva neshta,nikoi ne si izbira sudbata-da,moje da promeni niakoi neshta,no ima i takiva,koito ne iska... ne moje.. ne bi triabvalo.
Az ne moga veche da se razbera,ne znam kakvo iskam i kakvo moga da imam .. koe e po silite mi i koe ne,toi opredeleno ne e ,no mi e hubavo s nego,zashtoto mi e zabranen.Ako neshtata ne stoiaha taka,niamashe da mi e tolkova interesno,no zashto zaboga ne se zamislim ne razbivame li nechii jivot... ne se li opitvam da ostavia dve deca bez bashta... zashtoto na men mi se jivee... Ili tova e moia izbor na jivot,a negovite deca niama da sediat cial jivot pri nego a shte si hvanat putiat i niama da mu kajat "Blagodaria ti tate che stoia s mama 20 godini makar i da ne ia obichash ama pone nie porasnahme,no sega poemame po svoia put" Ta nali taka toi razbiva jivota si .. s men.Obicham go a znam che ne triabva.I znam che sym jalka,zashtoto sym vtora,no samo na dumi.Na praktika ne.. ili moje bi ne biah.
E... kazah suvsem na kratko kak stoiat neshtata ... ako imate jelanie i pak vi kazvam ako naistina imate konkretno mnenie po vaprosa (koeto e poveche ot dva reda) molia-napishete go.
I molia onezi,koito shte mi kajat-kuchka,kurva,bludnica i sie.. da si spestiat komentara... zashtoto nikoi niama pravo da me sudi za tova,koeto sum.Ne znaesh milichka dali i ti niama da si lubovnica.A do togava ne se vruzvai,che sled kato niama halka ne e jenen.. naprotiv .
E nadiavam se che sym sybydila niakakva emocia vuv vas,usmivki,iarost,da,moje da ste mi iadosani moje i da me podkrepiate,no mi kajete zashto!?
Lubovnica
"Какво ти харесва повече?..Да крадеш коли или да правиш секс с мен..?" от "Да изчезнеш за 60 секунди"