Цитирай Първоначално написано от lubovnica
az li sym tazi,koito e zapochnala vsichko-ne...
айде, не си измивай ръцете с тва.
az ne sum omujena,niamam si priatel... toest az ne se kria ot nikoi.. i niamam kakvo da gybia.. a da razbira niakoe semeistvo ne bih posmiala i da si pomislia,ta az ne bih mogla,edinstvenia chovek,koito moje da razbie semeistvoto mu e samiat toi,az ne bih mogla.
ама разбира се, колко удобно ! точно ти си, просто го правиш индиректно. като не би посмяла - казваш на оня убитак две думички (дълг, семейство) и щеш нещеш го зарязваш !
No takuv mi bil kysmetyt .. moga li da napravia neshto osven da sedia i tyrpelivo da chakam v men da se sybydi neshto dobro,neshto koeto shte moje da mi pokaje koi e moia pravilen put,
Do togava shte sedia mirna i tiha,shte se radvam na tova,koeto poluchavam a to e malko vreme,niakolko burzi celuvki zabutani zavedenia(mnogo hora go poznavat v grada) i poniakoga sex,koito vsushnost e neveroiaten.
оооох, чакай да пусна сълзичка !

Повече нищо няма да пиша ! Смисъл йок.
Пък и ми е под достойнството. Пожелавам ти някой ден да се срещнеш с жена му и децата ! Пожелавам ти да си намериш приятел, да създадете семейство и ДА ТЕ ПРЕЕБАТ по същия начин !