- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Lubovnica
Не любовниците са тези,които разбиват едно семейство,а мъжа,който решава да изневери и да погледне настрани,това няма ли да го схванете най-накрая!Дали ще съм аз,дали ще е тя,дали ще е трета,пета,десета,все тая,когато човек си търси нещо друго,той го намира.Ако обичаш жена си,ако искаш и се нуждаеш от семейството си,едва ли ще се захласнеш по нещо друго.
Родителите ми се разделиха заради безбройните любовници на баща ми.Не само заради това,но мисля,че те бяха капката,която преля чашата на майка ми.И тя мрази онези жени,ненавижда ги и ги обвинява за всичко,а всъщност виновния е единствено и само баща ми,който е боклук и никога няма да се промени.Ако една му откаже,той просто ще отиде при следващата.И знаете ли кое е най-ироничното в цялата ситуация-в момента майка ми е ''любовница'' на женен мъж.Съдбата има много лошо чувство за хумор...Слагам любовница в кавички,защото те са много повече,заедно са от 5 години,този човек е повече от втори баща за мен и т.н.
Seizure of Power,едно време,когато разбрах за първата на баща ми и аз се чувствах като теб.С тази разлика,че бях на 7-8 години и ми се наложи много бързо да порастна.Исках да вия от гняв и болка и да пребия гадната кучка и нещастника заедно с нея.Но това са си техни неща,докато аз и ти не попаднем в тяхната ситуация и не постъпи по друг начин,нямаме право да ги съдим.
Любовница,на теб ще ти кажа само едно-не те съдя,няма и никога да си позволя да те обидя или накърня,все едно да го направя със собствената си майка,но искам да те предупредя,че това,което си избрала никога няма да е лесно,никога няма да е песен и никога няма да ти даде това,което наистина заслужаваш.Казвам ти го,защото съм постоянна свидетелка на мъката,на сълзите,на отчаянието,на самотността на майка ми по празници,на годишнини,петък вечер,събота и неделя,по време на отпуска и т.н.Не си заслужава,не и на твоята възраст,не и когато още имаш време да се измъкнеш,да се промениш,да намериш нещо различно и пълноценно.
Мога да ти пожелая само успех и щастие.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...