.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    Cry...
    Guest

Za probvalite narkotici...

Abe hora iskam da vi pitam za6to po4nahte narkoticite?
    Zaradi problemi , za koef ili e druga pri4inata ???
    6te mi e interesno da vi 4uq mneniqta

ami... az probvah samo vednuj... ot liubopitstvo. beshe predi dve godini i ottogava ne sum si i pomisliala... a i to e mnogo gadno! ne moga da razbera koi si go prichiniava tova redovno i kak moje da se pristrastish kum takova neshto
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    Карат ме да се чувствам различно...
    А пробвах,поради изказвания,че е яко!

Guest
    Мегчо ще те пребия само да та фана :S или само да съм разбрал, че земаш наркотици...

Guest
    Абе стегнете се той живота ако питате мен е най големият наркотик-> Супер психеделичен е, а и си пристрастен до смърт...

сериозно, стига сте гледали на наркотиците като на некакви извънземни, това е нормално винаги е било открай време и винаги ще бъде. Алкохола е наркотик, Кафето е наркотик, Шоколада ако щете е психоактивен. Дори да правите секс, променя химията в мозъка ви, и ви надрусва един вид, Да гледате някой филм - също. Хазартът - Също. Просто едни психоактивни неща са вредн ('особено синтетичните, поради факта че това което си купувате на улицата , никога неможе да знаете какво има в него) а пък и като цяло... дозата и честотата на употреба е това което те убива (както и качествето)
    Може цял живот да пийваш веднъж в седмицата по 350 мл Вино и това даже ще е полезно за теб, но може и да умреш като алкохолик на 30 ако го правиш всеки ден в големи количества. Може и да умреш ако пийнеш и 20гр фалшив алкохол,(или си купиш екстази или амфети, в които има разни други неща но не и МДМА, и амфети)

така че ... тфа е...

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Mi..az lichno pochnah prosto shtot popadnah v takava komaniq v smiul..ne che zaradi tqh sum propushila am mi ebshe interesno i vkrainasmetka ne sujalqvam chovek trqbva vsichko da opita ot toq jivot....No veche sum na principa che ako she se trovish pone da e enshto kachestveno a ne raigras ot zad bloka
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Най-якото нещо след ебането, освен ако не ги правиш едновременно!

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Най-якото нещо след ебането, освен ако не ги правиш едновременно!
    Подкрепям..
    Иначе аз преди да пробвам трева се бях образовал доста. Бях изчел около 2-3 книги само за нея..Беше ми интересно даже без да съм пробвал..и после си намерих човек и си се напафках супер яко сам на плажа през нощта..Мислех че няма да ме хване, за това изпуших 2 5-тици сам..Такъв кеф няма друг..Един от най-добрите ми спомени

extazygirl
    Guest
    ot lubopitstvo probvah i si kazah e az samo 6te prabvam vednaj...no...ima li parvi pat rano ili kasno 6te ima i vtori i treti..... taka 4e koito ne vzima tvardi narkotici po-dobre vaob6te i da ne probva.E osven koka tq e velika a i e nai-bezvredna v sravnenie s drugite

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от extazygirl
    ot lubopitstvo probvah i si kazah e az samo 6te prabvam vednaj...no...ima li parvi pat rano ili kasno 6te ima i vtori i treti..... taka 4e koito ne vzima tvardi narkotici po-dobre vaob6te i da ne probva.E osven koka tq e velika a i e nai-bezvredna v sravnenie s drugite
    Умирай бе, прасе ниедно!

extazygirl
    Guest
    ti si za pregled be eii.... ne6to mai ne ti e dobre a??????

/wan`a`doo/
    Guest
    Emi po4nah da pu6a 4adel 6toto bqh slu6ala, 4ela i t.n. hilqdi hubavi ne6ta. A i togava dosta pieh i mnou mi be6e pisnalo i iskah ne6to po-razli4no. A i kato slu6ah po nqkolko puti na den Damata v zeleno na Spensa xaxa to prosto po4va6e da mi se iska vse pove4e i pove4e da probvam i edin hubav den probvah i se vlubih xaxa... o6te na sledva6tiq den si vzeh I ot tam vednuj probvala se okaza 4e ne e tolkova stra6no da probva6 nqkvi raboti i eto taka po4nah... A produljih za6toto e qko, ne za drugo, prosto e mnogo po-qko da ne si v realnostta xaxaxa a i si imam nekvi granici i za sega sum spokoina 6to se otnasq do nivoto mi na narkomanstvo xaxaaxxa ebati glupostta napisah, ma karai

Guest
    extasygirl ми тъпа си кво се жалваш , прасе
    А ти па отгоре кво пушиш за да бягаш от реалността ли -> ДЕГраДанско

/wan`a`doo/
    Guest
    Ne bqgam ot realnostta be, xaxa... se taq, qvno ne go napisah kakto trqbva

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    v nachaloto ot lubopitstfo .. posle ot kef , no ne iskam veche da izpolzvam takia boklyci

Супер фен
    съвсем случайно на един купон ми предложиха да се напушим и така.. хареса ми и продължих да пуша.. вече няколко години си пуша.. а друго пак така на некое купонче.. просто ми харесва самото изживяване и състоянието да си надрусан.. незнам защо просто ми харесва и искам да го изпитвам пак и пак и пак.. та затова..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

extazygirl
    Guest
    xaxa nz koi e tapiq

Ами аз опитах трева от любопитство но определено не съжалявам даже пробвах и други дроги покрай нея и също не съжалявам.За мене наркотиците са начин на живот
    podpis ?

Ами аз опитах трева от любопитство но определено не съжалявам даже пробвах и други дроги покрай нея и също не съжалявам.За мене наркотиците са начин на живот
    podpis ?

Цитирай Първоначално написано от extazygirl
    xaxa nz koi e tapiq
    ostavi go.edva li znae 6to e realnost
    "Don`t drink & drive , just smoke & fly!!!!"

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Emi az se zapoznah s edno mom4e... dopadnahme si mnogo i stanahme gajeta na6te mn go obi4aha .. mn se imaha i s maika mu... i sled izvesno vreme razbrah 4e e v takava kompaniq..i edna ve4er mi predlojiha ex-4e .. az go zqpah zqpah be6e me mnogo spek... no go vzeh... i 4estno kazano -haresa mi. I taka po4na se vsi4ko... ex-ove ex-ove...amfetki... i t.n...pravih si i moi rekordi 2ex-a i poluvina.. amfetki.. i alkohol.. ojivqh de... i takaaaaa 3-4 meseca nqkade... iii edni prekrasen den vzehme nie pak no nekvi mn ka4estveni... stana mi ujasno zle... prez denq nito bqh qla , nito spala , ni6to .. a predniq den pak bqhme se drusali.. iiii neznaeh kade sum ispla6ih se do smurt... stana mi ujasno zle... za malko ne umrqh ... neznam kak se opravih .. nqka bojiq sila... ot togava ve4e edna godina ne poglejdam droga... !
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

awe macka ti navsqkade pi6e6 edno i su6to.pak 6e ti kaja 4e ako drogata e mnogo ka4estvena ,nikoga ni6to ne moje da ti se slu4i.. ot ka4estvo nikoi ne umira... koi znae kuv bokluk sa ti dali..........
    "Don`t drink & drive , just smoke & fly!!!!"

kato po4nah si vikah ae samo 1 pat oba4e se zaribih pak i s horata skoito se sabiram te cepqt drusat di6at lepilo i tem podobni postoqnno i az si vikam kfo tolkoz sq nai 4esto zemam amfet i imalo e s po 3 4 dni ne sam spala ili qla oba4e ne bih se otkazala mn im se kefq pak i sq mi se e padnalo sq mi e vremeto :P :P :P :P :P

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ЗА КЕФ!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    кви наркотици ?!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си