- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Za probvalite narkotici...
Един добър приятел наркоман събра причината да почнеш и тая да не почваш в едно изречение "Като започнеш го правиш и се чувстваш много добре. После осъзнаваш, че ти се налага да друсаш за да се чувстваш нормално."
Аз до там не съм стигала, ама ако се случи, да пуша примерно, го правя да ми е весело и то спорадично, защото не разчитам на това за добро изкарване![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Любопитсвто му е майката,не за гъзария или елит.
oshte ne sam no sam dosta dosta navita s edna fr sega sabirame za narrgile
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
В Гърция в един супермаркет се продаваше чай Канабис![]()
Еми да, въпроси от сорта на "Ама защо ти си права, а аз седнала" на седнал човек или "От колко часа е седем часът?!" наистина са яко зле, хаха :Д
Тъжно ми е било като се върнах миналото лято от ваканция и след като половин месец не бях виждала един от най- добрите си приятели го засекох с ръце на гърба, като че е в усмирителна риза и като тръгнах да му се радвам и му викам "Айде бе, няма ли да ме прегърнеш, две седмици без мен к'во си правил" ми смотолеви "Не мога, Чарка, нямам ръце...". Де да знам, яко е, ама като е с мярка. Като си вечно насвяткан и неадекватен е супер жалко отстрани. То с всичко е така, трябва с мярка.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
хммм много интересни мнения ... немога да се сетя за някой дето е спрял щото му е писнало ....или просто е прекалено рано ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
mi to i az sprqh vsi4ko bez jointa 6tot mi umrazna pisnami ve4e ne mi e interesno daje kato se seta za hap i mi stava gadno korema ama jointa ot vreme na vreme si e maniq ei taka da se pohili6 na ni6toto ama qko da se pohili6![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
ne sum i nqma shtoto sum vijdal dokude se stiga ot tqh v toq gaden grad sofia![]()
Опитвала съм но не съм зависима
и къде се стига .. ?!Първоначално написано от RhytmiX
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ne si li vijdala polujivi narkomani v podleza na sto4na gara![]()
abe hubavo e da ima6 strah ot tiq ne6ta ama to tvoeto e paranoq 4ove4eПървоначално написано от RhytmiX
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
хммм... тревичка почнах защото едно момче , което редовно пушише веднъж ме нави да пробвам с него и то все че ми хареса яката работа е
амфетамини - пробвах защото винаги исках и наистина усещането е мега якото, кокаина - без коментар най-якия наркотик, екстазито - просто един път едно момче трябваше да чертаем и той изкочи с 2 хапа и така на някое яко парти е идеалноооо, за хероина смърках го.. и в последствие разбрах че е херц.. много е гадно![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
ne man ne mi e pukalo osobeno mnogo,narkoticite nikoga ne sa mi bili interes prosto sum vijdal polumurtvite horica sled predozirane s heroin ili qko nadishali se s lepilo. konstatiram fakt inache sum cool nqqm zimane davaneПървоначално написано от b0Nb0n
![]()
![]()
Еми бате честно казано...
Като се напушиш / натупаш....Като се вкараш във филма..
И влезеш да свириш някъде с групата..
Стават чудеса!...
Употребата на леки наркотици се свежда до това да си направиш кефа на макс на купон/с приятели /на репетиция и тн...
За тежко нз , не съм пробвал нямам и намерение...Не обичам игли ...
Нито гъби..Виждал съм някой приятели в какво състояние изпадат под влиянието им..Не искам да тичам из уличките на "Сухата река" крещейки "ОМФГ ТИГРИ "....
И те така :о .
Заради забавлението. И изобщо не са пристрастяващи толкова, колкото говорят. А вие що пиете алкохол?
Papmpers на 15 години си и си зимала всичките тия мизерии ли бе![]()
тва с технополис ми хареса :Д:ДПървоначално написано от ATAKABG
ае верно е хубаво да си имаш страха ...за да може страхът да те държи далече от тея работи ..ама някой хора са брутално заблудени ...
Мен лично ме е страх от такива неща, и може би съм брутално заблудена, но го предпочитам.Първоначално написано от IdiOtKa
![]()
Абе, човек, защо не се спреш?!Първоначално написано от TheNh3
Имам реален живот, излизам всеки ден навън, и да отбележа-не с майка ми, друг е въпросът, че вие викате реален живот на това да се вкарвате във филма и да се надрусате ей така за кеф, ама изкуствен кеф. На това ли му викате реално?
Хах, доста изкривени представи имате.
Най-вече ти, амоняк.![]()
оооо толкова много неща ще се променят ... има ощя време ....Първоначално написано от Hit 2 fit.
разбира се, че е по-добре да нямаш нищо общо с тея раути ....