.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: daite mi savet

daite mi savet

Obicham edno mom4e ot dosta vreme.Do tazi godina ne proqvqva6e interes kam men,no kogato tr1dnah s edno mom4e no-golqmo ot men vze da revnuva.Prestana da se zaqjda s men.Iskam da mu kaja 4e imam 4uvstva kam nego no me e strah da ne si promeni darjanieto otnovo.Daite mi savet kakvo da pravq.

Фен
    Град
    сф

Re: daite mi savet

Цитирай Първоначално написано от maceto_90
    Obicham edno mom4e ot dosta vreme.Do tazi godina ne proqvqva6e interes kam men,no kogato tr1dnah s edno mom4e no-golqmo ot men vze da revnuva.Prestana da se zaqjda s men.Iskam da mu kaja 4e imam 4uvstva kam nego no me e strah da ne si promeni darjanieto otnovo.Daite mi savet kakvo da pravq.
    nai-dobre my kaji. \/ ..ako e svestno mom4eto i ako si zaslujava nqa si promeni darjanieto ako go promeni prdaljavai napred ...uspeh

Мега фен Аватара на koalka
    Говори с него откровено.Кажи му, че има шанс да сте заедно, но го помоли да не постъпва така.

Моя съвет е поговори с него и там обичайните глупост бля-бля.
    Черен Принц

Фен
    Град
    в твойте мечти и най-розови желания
    Abe ti hubavo mojesh da pogovorish s nego ama tva momche deto si s nego sega...toi kvo ???!!!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    не си заслужава...съдейки по една приятелка,която също от много време харесва едно момче...скоро ще станат 3 години..и какво тъпче на едно място...не е лесно да загърбиш чувствата си..сега си му интересна,защото имаш гадже...като идеш и му кажеш...ще умре интереса...не си заслужава...остави го..след като до сега не е бил твой...няма и да бъде..предполагам се мисли за много голям..и пораснал

Супер фен
    Град
    Мбабане
    лапешка раота

Супер фен
    Град
    Bourgas
    мили4ка я си разкрий ду6и4ката пред него..6тот ако не го направи6..после 6ти ти тежи на съвестта 6то не си опитала..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на iiirish
    чрез поведението си спрямо гаджето ти, го накарай или по-скоро предизвикай да ти признае за чувствата си, ако има такива разбира се тогава няма ти да си тази, която ще е в неудобната ситуация

Поговорете и му кажи какво изпитваш към него. Изяснете се и всичко ще се оправи.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си