- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kolko kila ste
И аз съм така...Първоначално написано от be3by
Първоначално написано от sasha_90
Аз съм 39 кг и съм висока 1.65.Знам,че това не е много нормално!![]()
![]()
![]()
Сладак си, аз съм 167 50Първоначално написано от [Lucifer
![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
164sm/ 53kg
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
i az sum takaПървоначално написано от Анонимко
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
zavisi ot mn ne6ta no s tazi viso4ina ne mislq 4e e mn...dobre siПървоначално написано от be3by
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
висока 164 и тежа 45
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
visoka sym 174 i teja 53 kg :P
165/44
1м 55см/ 43
тоя последния коментар беше от мен! 1.55/43
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
164/40кг...
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
168-170 sm/44kg![]()
1.80 висок - 70 кг.
Am az s1m 1.53 i 53 kilca hihihihi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
155/42
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
аз нема се коментирам!!!супер слаба сам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
Az sam na 15 god po4ti i sam visok 183 sm. Teja 65 kg.Spored men nito sa malko nito sa mn!! V moneta sam eleganten Smile ne sam smn slab nito mn debel! A otnosno gore spomenatiq problem za drehi: Az specialno vinagi si namiram drehi koito da mi sedqt super !! Zavisi ot viziqta i teloslojenieto na 4oveka i kroikata na drehata rabirase SmileSmile
koito ne vqrva da pi6e na tozi skype da pra6tam snimki na toma nevernite.
Jivotat si otminava tolkova barzo kakto izsahnalo listo v reka!!POnqkoga oba4e tova vi se struva cqla ve4nost !! ''VANKO8''
PoNqKoGa IsTiNaTa LaJe !!! ''VANKO8''
не въобще не е мн =D> даже си е мн добреПървоначално написано от be3by
как си поддържаш тия кг да са толко тва според мен си е перфектно?