- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kolko kila ste
Трътла.Първоначално написано от ani_sweet
![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
159/45 плюс това приключих със растежа на височина вече... само на ширинаПри тоя ръст най-малко съм била 43 кила, а най-много 55 /множко ми бяха/
169/41
Момиче, ти ще се свършишПървоначално написано от koki4e
![]()
Чудя се колко от мненията са истински и честни. Всички се изкараха 40 кг, а уж България била на второ място по затлъстяване. Не знам при вас как е, но около мен няма само слаби момичета, дори напротив - има доста хора, които имат проблеми с наднорменото тегло. От прочетените килограми излезе даже, че България има проблем не със затлъстяването, а с поднорменото тегло![]()
172/57-58![]()
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
дам,и аз се учудвам от прочетенотоПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Ина4е аз съм 4естна:
168/55 - нито много,нито малко
много, много. 1-2 кила надолу нема да са ти излишни.Първоначално написано от macy_day_parade
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
И ръста и теглото са ми отрицателни числа ше знаете..
Live now.
Use your brain later..
Лелелелл,аз като гледам някви 170-50 кила пффффффф...Както и да е,аз съм 162-50 кг,много си се харесвам и вобще не мисля да отслабвам,щото някой болен мозък на тема "отслабване" мисли че съм дебела,ха.
Споко,сега вървя към 50 кгПървоначално написано от Пепи Пекторалиса
![]()
Свалям бавно,но и трайно \/
Иначе ни изглеждам дебела...а преди бях![]()
![]()
![]()
162 sum visoka i teja 48 kg
180 95kg![]()
160/61
Аз съм 1,80 и тежа 55кг, нямам мания за отслабване, а и мисля че така съм си добре![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
16god. 185/80![]()
Еби на ред, еби безчет. Еби балдъзи- белогъзи. Еби всеки, който се нагъзи! Еби и тоя, дето чете, за да не може той да те ебе!
179см, тежа малко.![]()
![]()
165/59kg
186sm - 79~82kg no iskam da sym kym 100kg![]()
164/54 pone posledno bqh tolkovaabe slon4e sum si sega..