.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    sylzi4ka
    Guest

Koito ima malko vreme -neka pogledne

Toi ne me zaslujava a az iskam otnovo da byda s nego.Ve4e okon4atelno se skarahme , zashtoto mu kazah 4e ne moga da tyrpq dyrjanieto mu i si mislih 4e ako ne sym s nego ste mi e po lesno i nqma da stradam ot gadnoto mu otno6enie kym men pove4e.
    Otna4alo na vryzkata ni toi be6e mil i si li4e6e 4e dyrji na men i ima nqkvi 4ustva no postepenno zapo4nahme da se karame az se syrdeh 4e nqma vreme za men 4e se dyrji gadno s men..dori naposledyk me gleda6e mn gadno..s nqkva zloba . Ve4e ne sme zaedno ot nqkolko dni , no az vsqka ve4er predi da zaspq si mislq za momentite v koito sme bili zaedno opitvam se da osmislq i prevyzmogna razdqlata ni..no toi nenadeino kogato slu6am nqkoq balada ili vijdam dvoika celuvshti se po ulicite i si mislq za vremeto kogato bqhme zaedno i bqhme shtastlivi ...iskam da e d men ....no syshtevremenno osyznavam 4e toi qvno ve4e ne me obi4a i qvno taka e po-dobre bez nego.....no mi e mnogo symotno sama..iskam da vidq kak se smee da me gu6ne i da se dyrji milo kakto v na4aloto..kakvo da napravq...mn sym tyjna i nqma nastroenie za nishto...

Супер фен
    Град
    Bourgas
    споко вси4ко 6те мине и 6те го забрави6 до 1 месец гаранция ти давам..и по-добре 4е сте се разделили бахти..той изоб6рто не ти е обръ6тал внимани за какво си била с него..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Ако той те обича,ще осъзнае грешката си и ще се върне при теб! Ако ли не те обича..нямаш друг избор освен да го оставиш и да си продължиш живота бес него.По-лесно ще ти е да го забравиш отколкото да имаш човек до себе си ,който се държи с теб зле!
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ти говори ли с него за проблемите ви или направо скъса с него?
    Ако все още те обича, ще се осъзнае и пак ще сте щастливи заедно, ако не те обича, не си струва съжаленията за прекратената връзка.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на koalka
    Както сега страдаш и не можеш да го забравиш лесно, още по-зле щеше да бъде, ако бяхте останали заедно.Щеше да си тровиш нервите излишно, нищо нямаше да върви и така.Така си постъпила най-добре!

Guest
    mnogo pyti sym govorila s nego otnostno problemite vyv vryzkata ni .. no za nego nikoga nqmashe nishto i vsi4ko be6e nared ...posle po4na da kazva 4e ste se promeni , no taka i ne go napravi ...a nakraq az izlqzoh vinovna za vsi4ko

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    А замисляла ли си се че може да не го прави съзнателно,просто да си е такъв?
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

sylzi4ka
    Guest
    ami v na4aloto be6e razli4e - mil i dobyr s men vinagi se syobrazqva6e s men , kazva6e mi 4e me obi4a i t.n. ...a postepenno se promeni stana studen i grub ...dori po4ti nakraq i toi go osyznava6e ama sqkak6 me mraze6e za ne6to i sqka6 be6e po silno ot nego..kazva6e ''obe6tavam ti 4e ste se promenq'' no ne go prave6e.....nz kvo da mislq vsi4ki mi kazvat 4e toi e ujasen i ne e za men i e typanar i t.n. ama az vqrvah v nego i edna malka 4astica ot mene sqka6 go 4aka vse oste dori kogato ve4e vsi4ko e svyr6ilo.....no dori kogatose skarahme i mu kazah edin vid sbogom , toi kaza ''iz4ezvam'' i tova e ....kvo da pravq ve4e nz

Мега фен Аватара на iiirish
    щом е допуснал да се разделите и не е направил нищо за да те задържи до себе си, значи може би наистина вече не вижда бъдеще във връзката ви. ако е така, не го обвинявай, защото както идва, така и си отива любовта и за съжаление не пита! чувствата се появяват и изчезват, но всеки трябва да започне наново да гради щастието си, макар и далеч от този човек. успех

awe toq ne te zaslujava nameri si nqkoi koito 6te e iskren i 6te te obi4a istinski...ti sama go kaza...isklu4i mislite si svarzani s nego...toi te e zagubil ve4e i rano ili kusno 6te razbere kakvo e imal taka 4e uspokoi se nqma smisal za edno mom4e puk tea momenti zaedno izglejda ne sa bili iskreni...
    Kato ste lesni ne ste interesni:PP

Голям фен
    Хубаво си направила,колкото по далеч-толкова по добре.С времето би трябвало всичко да отмине.Желая ти успех,защото знам как се чувстваш
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си