- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябваше ли да му прощавам?
Ето как стоят нещата при мен..Ходя с едно момче от почти 5 месеца..и преди няколко седмици той ми изнавери: напил се и отишъл на дискотека уж да урежда някакъв негов приятел с една Натали и танцувал с нея и си говорили и тя му казала, че много съжалява,че са скъсали (щот те преди са били гаджета) и го целунала..а той дали се дръпнал така и не разбрах,защото на мен ми каза една приятелка на майка, която е била на диско в същия ден, че през цялото време са се целували и са се натискали..оставало само да се нае*ът, а той ми каза, че тя го е целунала, а той се дръпнал..и в същия момент приятелите му го дръпнали...след това говорих с един от тях и той го потвърди..после питах една моя приятелка какво мисли по въпроса и тя ми каза, че Радо (гаджето ми) много ме обичал и не би направил такова нещо и че е говорила с Натали и тя и казала,че нарочно го целунала, за да го зарежа и за да отиде тя при него ..Както и да е ..аз му простих...а трябваше ли?![]()
aZ sYm KUchKa pO-GaDnA Ot VSicHki..MrAzA TeQ ..dety MI se pRaQt NA pIcHki!...OtNOVo shTe sYm tuk NA myRshiTe na Puk! Na gYzAr li mI sE pRaIsH? uMri Ye bUkLUK......!!!