.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Трябваше ли да му прощавам?

Ето как стоят нещата при мен..Ходя с едно момче от почти 5 месеца..и преди няколко седмици той ми изнавери: напил се и отишъл на дискотека уж да урежда някакъв негов приятел с една Натали и танцувал с нея и си говорили и тя му казала, че много съжалява,че са скъсали (щот те преди са били гаджета) и го целунала..а той дали се дръпнал така и не разбрах,защото на мен ми каза една приятелка на майка, която е била на диско в същия ден, че през цялото време са се целували и са се натискали..оставало само да се нае*ът, а той ми каза, че тя го е целунала, а той се дръпнал..и в същия момент приятелите му го дръпнали...след това говорих с един от тях и той го потвърди..после питах една моя приятелка какво мисли по въпроса и тя ми каза, че Радо (гаджето ми) много ме обичал и не би направил такова нещо и че е говорила с Натали и тя и казала,че нарочно го целунала, за да го зарежа и за да отиде тя при него ..Както и да е ..аз му простих...а трябваше ли?
    aZ sYm KUchKa pO-GaDnA Ot VSicHki..MrAzA TeQ ..dety MI se pRaQt NA pIcHki!...OtNOVo shTe sYm tuk NA myRshiTe na Puk! Na gYzAr li mI sE pRaIsH? uMri Ye bUkLUK......!!!

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Еми виж сега,ти най-добре си го познаваш и знаеш че ако наистина го е направил не е било нарочно.
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Мега фен Аватара на iiirish
    хубаво е човек да прощава и щом си преценила, че искаш и че той заслужава втори шанс - няма какво повече да питаш! така или иначе ти вече си му простила и връщане назад няма. остава само да се надяваш, че той ще оправдае доверието ти и ще оцени жеста, който правиш за него

Мега фен Аватара на koalka
    Еми щом си му простила...бъдете заедно.

Ти най-добре го познаваш и знаеш дали е заслужил да му простиш. А щом си го направила значи е заслужил. Не го мисли вече, станалото станало. Дано да си щастлива и това да не се повтаря повече.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ми ти 6том си му простила ве4е при свър6ен факт какъв съвет да ти дам бе Нели...ти ми знае6 мнението за него..не ми е мн добро..еми ся 6е го следи6..6е го държи6 изкъсо...и ако има пак не6то такоа..ве4е сериозно го отрязва6 и късате..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    ako si sigyrna v chyvstvata my i v tova che shte moejsh da go preglytnesh i postepenno da zabravish...da pravilno si postypila...

Голям фен
    Е мн ясно ,че приятелите му така ще кажат,кво очакваш да го набутат ли ? А тая Натали какво очакваш после да се кара с него за това ,че не си е затворила устата ? А приятелката на майка ти едва ли би те излагала.Просто го зарежи тоя ,не те заслужава
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Правилно си постъпила. Но следващия път когато чуеш нещо подобно ще се чувстваш адски предадена.
    Аз постъпих по същия начин - простих, продължихме напред. Но след това нещата се повториха и това ми причини толкова много болка, че не знаех има ли смисъл да говорим по въпроса или просто трябваше да изляза тактично от живота му..

Hubavo si napravila , 4e si mu prostila.. A i priqtelkata na maika t...i nali znae6 vazrastnite ponqkoga preoveli4avat...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Na tfoe mqsto bih prostila na 100% .. No istinata e che ti nai dobre si znaesh koe e pravilno i koe ne.. shtoto posle na teb ne shta syvestta da te grize.. :P

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от feshankaa
    Еми виж сега,ти най-добре си го познаваш и знаеш че ако наистина го е направил не е било нарочно.
    vij sa ko 6ti kaje zaiko vseznaiko(az) za da se napie taka 4e da ne pomni ili da deistva dryzko zna4i e bil mnoo porkan i bi trqbvalo ama izob6to da ne moi da tancuva => vryzkata se kysa nqkyde

Град
    Astral Planet
    Въпросът е дали наистина го обичаш и дали би могла да му простиш,но щом си му простила... hAppy eNd!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    хубаво е човек да прощава и щом си преценила, че искаш и че той заслужава втори шанс - няма какво повече да питаш! така или иначе ти вече си му простила и връщане назад няма. остава само да се надяваш, че той ще оправдае доверието ти и ще оцени жеста, който правиш за него
    =D>

според мен първо е трябвало да роговорите от него .за да знаем
    какво си му казала чула ли си от него думата "извинявай" след като е станала случката
    ти ни разказваш какво са казали приятелите ти а не какво точно се е случило между вас тоест дали сте говорили
    но е добре че су му простила ако той е дал солидно обяснение за случилото се
    а пък и никой не може да спре пияната младеж...
    [/quote]
    "If people make fun of you, it probably means you're doing something right."

"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Абе мила не вярвам приятелката на майка ти да те излъже, по вероятно е неговите приятели да те лъжат..то е нормално няма да го преебат все пак А ти вече си му простила така че ти остава само да се надяваш, че няма да те излъже отново

abe ti pari 6e mu iska6 o6te malko.. hahah evala, 4e si mu prostila vseki gre6i.. ama za kvo puska6 tema?..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си