- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- KOndomi
Gledah edin sait i razli4ni vidove gumi(kondomi) i re6ih da prasna edna tema i da pitam vas.Q kajete koi sa nai qkite kondomi koi ste probvali i taka na tatyk
?? Що бе от интернет ли ше поръчваш![]()
![]()
Най-сигурния начин да разбереш кои са най-яките е да ги проаш \/
-какви са тия?Cool ментовите
durex elite ili extra safe![]()
sportex![]()
Durex Extra Safe хубави ли са верно? че мислех да ги пробвам
-да,Extra са дажеDurex Extra Safe хубави ли са верно? че мислех да ги пробвам![]()
С повече лубрикант са и са найстина яки.Аз ги ползвам вече колко месеца \/
лубрикант? тва кво щеше да рече?Първоначално написано от хъх
Екстра дебели са ><
Аз си ползвам elite - по-тънки и с повече лубрикант.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
-и Elite са якиАз си ползвам elite - по-тънки и с повече лубрикант![]()
мазно. хлъзгаво. за по-лесно проникване и подобни кирийки.Първоначално написано от Анонимко
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Ako iska6 da spesti6 nqkoi lev ot kaputi vzemi svii edna hartiika ei taka po ku*a si da ti e to4no i juli qko
The sand is singing deathless words to me...
Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
Too many doses and I'm starting to get an attraction
My confidence is leaving me on my own
И с какъв цвят са? Лайняно кафяви или болнично бели?Първоначално написано от Awazate Ippon
Сенчестовиолетови. Ама има и ограничена серия - 1 000 000 капута които са небеснокафевиПървоначално написано от shizzle
Идеята ми беше, че Sportex са ми много грозни. Ползвал съм само един вид, онзи с ябълката отпред, и те бяха бели, мязаха на найлонова торбичка. Докато Durex имат много по-чист и елегантен прозрачен вид.
Небесно кафеви са Шницел!Първоначално написано от shizzle
ДЮРЕКС!!!
Много ми е интересно какво духовно удовлетворение получавате да ползвате лафове на други хора.
Че аз по време на секс не гледам цвета на презерватива бе. Нали все пак той е на пениса,а пениса е в мен. Какво значение има цвета. Иначе Спортекса са доста добри и доста овлажнени.
На мен пък не ми е комфортно - като си го слагам и най-вече като го махам. Не ми е естетично, ако искате. Както и да е, цветът наистина няма значение за качеството, просто си е до предпочитания.
Че прави го на тъмно. И на мен не ми харесва,когато презервативът е черен,заже и син сме ползвали-не е естествено някак си,ама какво от това.Виждам го за малко!
Аз искам да си взема един светещ презерватив и да се съблечем голи нали и да загасим лампата и да вземем да се гоним в стаята на тъмно. Просто от страни ако гледа някой ще припадне да се хили![]()
искам аз да гледам хахахаПървоначално написано от Fr0s7y
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
durex extra safe