- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- KOndomi
a da te pitam shizzle az predi vzeh extra s cel da sam po-spokoina 4e nqma da se skasat nali sa po-debeli.A elite i na men mi gi prepora4aha no me e strah da ne se skasat ima li nqkakva veroqtnost ili na teb ne ti se e slu4valo to4no s tqh?Първоначално написано от shizzle
Ami naposleduk polzvame Durex Love i sa mn gotinki![]()
Не съм късал Durex, какъвто и да е. Classic, Extra Safe, Performa, Elite, Ultra Thin.. Всичко зависи от това колко е научено момчето да ги слага. Защото, при лошо слагане, и най-добрият презерватив се къса.Първоначално написано от Анонимко
Истината е, че голяма разлика между различните модели няма. Особено, когато се разгорещя, няма голямо значение elite ли е, нормален ли или extra safe..
slun4ice, тези не съм ги забелязал по аптеките, ще трябва да потърся![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Има поне 4-ри такива теми!
Аз до сега съм ползвал само DUREX, Sportex, а в началото Lifestile и някви Bed...но само по една кутийка![]()
Eto tova sa te:Първоначално написано от shizzle
I v kytiikata ima i malka tatyirovka s edno sur4ice koeto durji nadpis "You know you need it!". Mn sa zabvni[/i]
Хахах!! Партньорката ми ще си умре по татуировката! Това си е лаф от Карибски пирати 2Първоначално написано от slun4ice
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!