.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Dalgi migli

Hybrid View

Dalgi migli

Abe kazaha mi 4e ako si podstrije6 malko vrah4etata na miglite rastat po-dalgi,vqrno li e tova,edna priqtelka si gi otdrqza i nz,dali 6e stane ne6to?

tva pyk koi ti go kaza? nqkoi koito ti zavijda za dylgite migli li kvo? posle da se 4udish kak da gi udyljavash s izkustveni migli....spirali i t.n.
    tva sa pylni izmishliotini ako pitash men. taka 4e ne si pravi eksperimenti shtoto shte ti ostane taka za cql jivot. tova da ne ti e kosa... ako na neq i podstrigvash krai4etata vseki mesec shte raste mn byrzo...ama miglite
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Недей да го правиш! Това са глупости!

не са глупости Попринцип както и косата и космите по краката и подмишниците пострижеш ли ги или пък обруснеш за нула време отново имаш така е и при миглите ако пострижеш само връхчетата им за около 1 седмица щи пораснат и ще се сгъстят поне малко.Казвам ти го от личен опит но ако искаш да станат дълги и гъсти нетрябва да прекаляваш с постригването им
    Do Not Disturb !!

hmz..az ne bih riskuvala
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Значи специално за тоя номер с подстригването им не мога да кажа дали ще се постигне желания ефект, но определено мога да кажа че пак ще си достигнат поне първоначалната форма. Имах преди време един мн гаден навик, с който буквално си съсипах миглите, но слава богу, това вече е минало и сега пак съм си с хубави мигли. Е, не са ми от онези особено дългите, на които като им се добави спирала и приличат на тези на кукла Но си ми харесват... С малко спирала и молив стават приятно изразителни... А за рязането честно да ти кажа, mimi_gothica, аз не бих пробвала... Верно, че ако човек иска да си ги поудължи ще внимава много как ги реже, но представи си без да искаш да ги окълцаш накриво... Леле-майко! А и си мисля, че няма да имат такъв хубав крайчец, както обикновено - би изглеждал затъпен, а не постепенно изтънен. Изборът е твой, но дори и да е вярно това, аз лично не бих изпробвала.

Фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    hmz..az ne bih riskuvala
    и аз...
    Only God can Judge me... Be the Best!

Повече от фен

Re: Dalgi migli

Цитирай Първоначално написано от mimi_gothica
    Abe kazaha mi 4e ako si podstrije6 malko vrah4etata na miglite rastat po-dalgi,vqrno li e tova,edna priqtelka si gi otdrqza i nz,dali 6e stane ne6to?
    Nqma takova ne6to !Izlagali sa te !

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    как са я излъгали бе???
    наистина растат, казвам го от опит, преди 1-2 години ги поопърлих малко със запалка не наро4но де, и пораснаха пове4е от преди, но става бавно и е някакси гадно, по-добре не го правете
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    hmz..az ne bih riskuvala
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

risk pe4erli,risk gubi!no i az ne bih riskuvala...ako 6te go pravi6 gledai naistina malko da gi skasi6(kolkoto da ne se zabelqzva mnogo) i ako ima efekt...pak 6te ti porasnat )) posle da kaje6 kvo e stanalo(ako si re6ila da si gi skasqva6 de) ))
    Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!

Голям фен
    tova spored men e izmislica.. mnogo ot priqtelkite mi sa si postrigvali miglite s o4akvaneto da porastnat no ni6to ne stava ..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Allthatshewant
    tova spored men e izmislica.. mnogo ot priqtelkite mi sa si postrigvali miglite s o4akvaneto da porastnat no ni6to ne stava ..
    изобщо не са глупости,понеже на една съученичка която си ги е рязала ся са и почти 1,5см ..иначе съм чувала че с бадемово масло се удължават също ама не знам нищо повече
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

вярно е, но ефекта при различните хора е различен. попринцип, ако косата ти е здрава и хубава, чуплива, ефект ще има, но ако е изтощена - не. Можеш така да прецениш, но според мен не си струва риска, по-добре си вземи хубава спирала, за да ти подчерате яко миглите и тва е \/

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Хахаха не го прави
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Не бях го чувала досега, но ми се вижда много космическо. По-добре недей да пробваш...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

O o ne ne nedei da go pravi6..tva sa p1lni gluposti...ne vqrvai na takiva izmi6liotini
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Днес видях изкуствено мигли на Макс фактор.. някой ползвал ли ги е?
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Голям фен
    Град
    sofia
    lelele kvi sa teq prostotiii da si podstrigva6 miglite az onq den trugnah da si gi izvivam s izviva4kata i kvo stana otskubnah si 10 migli navednuj i sega nqma da mi kazvam kolko e sme6no napravo mi se reve kato se vida...edno prazno mqsto bez migli napravo e ujas i nz koga 6te porasnat sigurno sled 1 godina
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си