- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- na moda li e?
na moda li sa 6apkite momi4eta kajete mi 4e ne moga da razbera
kakvo ti puka za modata?nosi si kakvoto ti haresva. \/
Първоначално написано от Анонимко
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Ми като гледам по магазините има най-различни видове шапки,пък и май се носят...ве к'во ти пука.Ако искаш носи шапки,ако искаш-не!
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
za 6apkite nqma moda...ima,no poprincip vinagi 6te ima nqkoi s 6apka!nosqt se po4ti navsqkade i ima za vsi4ki slu4ai.a i si nosi tva,koeto na teb ti haresva![]()
Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!
То вече тая мода стана на нищо. За да си модерен трябва да не приличаш на човек. Сега примерно за момчетата е модерно едни шибани тесни блузки , ама аз съм с много широки гръб и гърди и като облека такава блузка и приличам и се чувствам като кренвирш ... ам да му е*а и модата! Носи си каквото на тебе ти харесва и ти е комфортно с него![]()
The sand is singing deathless words to me...
Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
Too many doses and I'm starting to get an attraction
My confidence is leaving me on my own
da kakto kazaha vsi4ki nagore Nosi kfotot te kefi i kfoto ti e udobno
f*ck off!
Аз с мойто мръсно подсъзнание чета "шпакли"...![]()
Ами да, може да се каже, че шапките са на мода. Носи най-вече нещо, което ти е удобно и отива на стила ти.
Първоначално написано от dark_angel3
6apkite sa aksesoar nqma takova ne6to kato "na moda sa ili ne sa na moda" te sa kato gerdani , grivni ,obeci, kolani i t.n. t.n. ti si izbra6 dali da gi nnosi6 ili ne.
I am the substance and the one who has no substance.
Първоначално написано от Liz
![]()
zavisi za kakvi shapki govorish...vij ako sa zimni... to tam nqma moda..tam gi nosish po neobhodimost..da ne izkristalizirash v studa[makar 4e to s'q edin stud......] az imam dosta shapki pove4eto ot koito pleteni i mn im se kefq
iskah da si napravq bombe...no to trqbvashe da byde za edno palto.. pyk paltoto go vzeha v magazina pred men
i sq bez palto i bez bombe...a tolkova mn se nadyhvah...
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Шапките винаги са на мода,но ако не ги харесваш никой не те задължава да ги носиш![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Първоначално написано от reason
Only God can Judge me... Be the Best!
Първоначално написано от Анонимко
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Hmm da moderni sa shapkite!Men li4no nai mn si me kefat tiq s kozirkata sportnite-te sa nai qki![]()
Първоначално написано от Liz
Ма да!Хич да не ти пука аз си носа и шапки и кърпи.А особено през тоя сезон ти препоръчвам да носиш шапка
Шапките винаги са на мода!Просто има най-различни модели.Отиваш в един магазин и пробваш.Който модел и цвят ти харесва, него взимаш.
nosi tova na koeto teb ti haresva![]()