.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 107
    borisss
    Guest

Момиче на 13 е бременно от мен

Моля ви четете внимателно и без дебелашки шеги и бъзици, защото това което ви споделям е сериозно и направо пощурям как ще се измъкна от тази кашаВсъщност ето как започна всичко.
    Преди 2 седмици се запознах с нея на 1 купон, беше прелестна - лигите да ти потекът. Въобще не и личеше да е на по-малко от възрастта, за която се представи. Именно - когато се запознахме тя ме е излъга, че е на 16 и за мое удивление не можах да се усъмня в това до последния момент. Същата вечер правихме секс, наистина незнаех, че ще се окаже, че е само на 13. Та не мпомння да съм се изпускал, но бях пиян на всичкото отгоре/тя също/ и е съвесем възможно гаф да е станал, но просто да не помня добре - за голяма наша беда сме го направили без контрацептиви. 2 седмици по-късно ми звъни същото момиче с треперещ глас, даже незнам да съм и давал телефона си, но все някак го е разбрала. Новината, с която ме сюрпризира е че цикъла и закъснявал и нейна по-голяма приятелка и помогнала да си направи тест за бременност.
    Той бил ПОЛОЖИТЕЛЕН. В моментаа, в който ми го каза направо онемях. Сякаш почна да се задшавам, дори не и отговорих и едвам се държах едва ли не да колабирам. Нямате си представа що за чувство съм изпитъл. Следващата лоша тръпка последва само след можеби 5 секунди мълчание - тогава тя ми сподели, че не е на 16 - почна да плаче, разказва ми как била още в седми клас и как не си представяла какво щяло да се случи от тук нататък. Каза, че ако съм искал щяла да замине с мен където и да е - било я страх... Почна да ми се обяснява. .. не изчаках - затворих и незнаех - да я търся ли, да се скрия ли, да изчезна ли... Изобщо ситуацията е сложна- Едно на ръка, че тя е на 13, друго че е е бременна - 3то ако не дай си боже се наложи да дава показания някъде ако желае да направи аборт ще се наложи да спомене за мен... Какво смятате, че е редно да направя от тук насетне.
    Не искам проблеми...

Guest
    На колко години си ???

Фен
    Град
    Свищов
    Еми кофти ситуация,няма как трябва да направи аборт,а родителите трябва да знаят за това,защото ако не е пълнолетна няма как да стане,а ти на колко години си?Защото,ако си пълнолетен се водиш отговорен за цялата ситуация имало е случаи,в които родителите тълкуват това като "изнасилване",ама и момичето си е виновно-на 13 години,купон,алкохол,секс и бременност,е нямам думи.
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    първо да започна преебал си се повече отколкото можеш
    веднага я води на аборт тая че щи донесе по големи проблеми брато!
    заведи я ше береш срам ама я заведи преди ваште да са разбрали..
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee
    ima li za kvo da se jivee !?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    гадна работа...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    добре, добре, усъвършенствате се
    ся да не е офтопик:
    пич вътре си с крака и ръце. тая ако се разприказва където не трябва, ше прайш свирки в централния
    там ше те научат как се ебе
    и разбира се малкия Джубадая (твоя син) ше идва на посещения

Град
    София
    тъпото е че момчето си е мислело че е поне на 16, а тая пикла... в какво го забърква...

Фен
    Град
    Свищов
    за да се оправдае пред майка си и баща си може да те обвини тебе....

хах
    Guest
    и разбира се малки Джубадая (твоя син) ше идва на посещения
    -хахаха,Джубадая..това бе добро..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от {Poison}
    много го успокои да знаеш...

Фен
    Град
    Свищов
    Ами сигурен ли си,че е бременна от тебе,не се знае дали е преспала само с теб през това време......

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    гадна работа...
    Браво, кратко, точно и ясно !

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Ами сигурен ли си,че е бременна от тебе,не се знае дали е преспала само с теб през това време......
    а така
    ако е курва, може да си измиеш ръцете

Фен
    Град
    Свищов
    ама това е реалността,няма нужда от успокоение,а от трезво мислене,което не е проявил в конкретната ситуация,сексът в тази ситуация е бил супер тъпа постуъпка,ама те хората правилно са го казали
    Gyz -глава затрива"

Guest
    ама това е реалността,няма нужда от успокоение,а от трезво мислене,което не е проявил в конкретната ситуация,сексът в тази ситуация е бил супер тъпа постуъпка,ама те хората правилно са го казали
    Gyz -глава затрива"
    В случая е *ур.

Град
    София
    дам...гадната реалност sux...

Еми пич май е късно да казвам, че винаги трябва да се внимава и да мислиш какво правиш... А иначе до колкото знам секса под 13 години е много забранен в наща държава, а ако си над 18 много кофти работа става... Така че се е видяло, че ще духаш, поне направи така, че да духаш по-малко... Срещни се с нея обсъдете хубаво въпроса и решете какво да правите като ест най-добре за теб е тя да зимисли някоя простотия за пред техните и да отиде да направи аборт...

Tochno tova shtqh da pitam i az tuk igrae vajna rolq tova dali e bila devstvena...zashtoto ako ne e bila...men ako pitash-ne se zanimavai ama cqlata istoriq si e super brutalna de

Мега фен Аватара на koalka
    Ами доста гадно, явно момичето трябва да направи аборт.Техните знаят ли?Имам съмнения, че темата е една ебавка, ама айде.

borisss
    Guest
    Значи вижте, за само 2 седмици е малко вероятно да е била в интимни отношения с друг. Теоритично няма от кой друг да е освен от мен, а дори при шанс да е от някой друг аз пак съм спал с нея, което ме прави потенциален изнасилвач на малолетна. От това се опасявам най-много - 'малката' да не се раздрънка. Пълнолетен съм, навсякъде мога да я заведа - проблема идва от това, че тя няма дори 14, а това веднага повдига въпроси, на които ще бъде длъжна да отговаря в присъствието на родител. Ако има начин да направи бързо и тихо аборта моля ви кажете. Към кога да се обърнем , дайте някакъв тел на асоциация или каквото и да е. Но да е АНОНИМНО

Благодаря

Град
    София
    Аборти без знанието на родител не се правят толкова лесно..особено ако е на 13...

след като прочетох за проблема ти и на мене първото което ми дойде на ум е че може да не е бременна от теб!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    нищо не може да направиш пич (освен ако не си червив от пари)
    а знаеш ли под 14 кво се води ? точно така - педофилия

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Проблем имаш. Хубаво или лошо, ги имаш.

И не можеш да се скатаеш - тя те знае, има телефона ти, ако се опиташ да се укриеш, това само ще усложни положението ти!

Най-добре като първа стъпка е да си уговориш среща с нея. Накарай я преди това да направи още един тест. Уговорете нещата - какво знаят родителите й, какво мисли тя и т.н.

Личи си, че и двамата искате аборт. Ок, няма проблеми, това не е нищо лошо! НО!! Задължително го направете легално и при утвърден специалист! Ако се опитате на черно, ще ви излезе по-скъпо и, много по-важно - ИМА ГОЛЯМ ШАНС ДА СЕ УВРЕДИ МОМИЧЕТО ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!! Не си мисли, че родителите й няма да разберат, ако го направите на черно! Майката със сигурност ще забележи, няма как да се скрият такива неща!

Пред родителите - не знам на колко си, ако разликата ви с момичето е по-малка, шансовете ти се увеличават. Покажи, че си отговорен, че е било случайност, че си готов да поемеш разноските и моралната отговорност! Не й преписвай вината - само ще се обърнат срещу теб цялата фамилия, барабар с момичето! А тя е най-важният човек, който може да бъде на твоя страна! Ако се опитат да те убедят да задържиш бебето, дръж на аборта!!

Което ми напомня - никога не казвай, че си сигурен, че ТИ си бащата! Но тук трябва да си много внимателен - ако намекнеш, че момичето е спала и с други, това ще ти се отрази много негативно. Подобно обвинение го пази само в краен случай - ако видиш, че няма накъде да бягаш и искат да ставаш баща.

Искам да отбележа, че на мен не ми се е случвало и не съм капацитет. НЕ НОСЯ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ, ЧЕ ТОВА ЩЕ ПРОРАБОТИ! Но това е най-човешкият, логичен и морален начин, СПОРЕД МЕН, по който можеш да постъпиш, и в същото време да ти се размине най-леко.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Охоо, колко несъдържателни мнения сте успяли да напишете преди мен
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си