- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момиче на 13 е бременно от мен
Моля ви четете внимателно и без дебелашки шеги и бъзици, защото това което ви споделям е сериозно и направо пощурям как ще се измъкна от тази кашаВсъщност ето как започна всичко.
Преди 2 седмици се запознах с нея на 1 купон, беше прелестна - лигите да ти потекът. Въобще не и личеше да е на по-малко от възрастта, за която се представи. Именно - когато се запознахме тя ме е излъга, че е на 16 и за мое удивление не можах да се усъмня в това до последния момент. Същата вечер правихме секс, наистина незнаех, че ще се окаже, че е само на 13. Та не мпомння да съм се изпускал, но бях пиян на всичкото отгоре/тя също/ и е съвесем възможно гаф да е станал, но просто да не помня добре - за голяма наша беда сме го направили без контрацептиви. 2 седмици по-късно ми звъни същото момиче с треперещ глас, даже незнам да съм и давал телефона си, но все някак го е разбрала. Новината, с която ме сюрпризира е че цикъла и закъснявал и нейна по-голяма приятелка и помогнала да си направи тест за бременност.
Той бил ПОЛОЖИТЕЛЕН. В моментаа, в който ми го каза направо онемях. Сякаш почна да се задшавам, дори не и отговорих и едвам се държах едва ли не да колабирам. Нямате си представа що за чувство съм изпитъл. Следващата лоша тръпка последва само след можеби 5 секунди мълчание - тогава тя ми сподели, че не е на 16 - почна да плаче, разказва ми как била още в седми клас и как не си представяла какво щяло да се случи от тук нататък. Каза, че ако съм искал щяла да замине с мен където и да е - било я страх... Почна да ми се обяснява. .. не изчаках - затворих и незнаех - да я търся ли, да се скрия ли, да изчезна ли... Изобщо ситуацията е сложна- Едно на ръка, че тя е на 13, друго че е е бременна - 3то ако не дай си боже се наложи да дава показания някъде ако желае да направи аборт ще се наложи да спомене за мен... Какво смятате, че е редно да направя от тук насетне.
Не искам проблеми...
На колко години си ???
Еми кофти ситуация,няма как трябва да направи аборт,а родителите трябва да знаят за това,защото ако не е пълнолетна няма как да стане,а ти на колко години си?Защото,ако си пълнолетен се водиш отговорен за цялата ситуация имало е случаи,в които родителите тълкуват това като "изнасилване",ама и момичето си е виновно-на 13 години,купон,алкохол,секс и бременност,е нямам думи.
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
първо да започна преебал си се повече отколкото можеш
веднага я води на аборт тая че щи донесе по големи проблеми брато!
заведи я ше береш срам ама я заведи преди ваште да са разбрали..
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
добре, добре, усъвършенствате се![]()
ся да не е офтопик:
пич вътре си с крака и ръце. тая ако се разприказва където не трябва, ше прайш свирки в централния
там ше те научат как се ебе![]()
и разбира се малкия Джубадая (твоя син) ше идва на посещения![]()
тъпото е че момчето си е мислело че е поне на 16, а тая пикла...![]()
![]()
в какво го забърква...
за да се оправдае пред майка си и баща си може да те обвини тебе....
-хахаха,Джубадая..това бе добро..и разбира се малки Джубадая (твоя син) ше идва на посещения![]()
много го успокои да знаеш...Първоначално написано от {Poison}
Ами сигурен ли си,че е бременна от тебе,не се знае дали е преспала само с теб през това време......
Браво, кратко, точно и ясно !Първоначално написано от malka_sladuranka
а такаПървоначално написано от {Poison}
ако е курва, може да си измиеш ръцете![]()
ама това е реалността,няма нужда от успокоение,а от трезво мислене,което не е проявил в конкретната ситуация,сексът в тази ситуация е бил супер тъпа постуъпка,ама те хората правилно са го казалиПървоначално написано от malka_sladuranka
Gyz -глава затрива"
В случая е *ур.Първоначално написано от {Poison}
Еми пич май е късно да казвам, че винаги трябва да се внимава и да мислиш какво правиш... А иначе до колкото знам секса под 13 години е много забранен в наща държава, а ако си над 18 много кофти работа става... Така че се е видяло, че ще духаш, поне направи така, че да духаш по-малко... Срещни се с нея обсъдете хубаво въпроса и решете какво да правите като ест най-добре за теб е тя да зимисли някоя простотия за пред техните и да отиде да направи аборт...
Ами доста гадно, явно момичето трябва да направи аборт.Техните знаят ли?Имам съмнения, че темата е една ебавка, ама айде.
Значи вижте, за само 2 седмици е малко вероятно да е била в интимни отношения с друг. Теоритично няма от кой друг да е освен от мен, а дори при шанс да е от някой друг аз пак съм спал с нея, което ме прави потенциален изнасилвач на малолетна. От това се опасявам най-много - 'малката' да не се раздрънка. Пълнолетен съм, навсякъде мога да я заведа - проблема идва от това, че тя няма дори 14, а това веднага повдига въпроси, на които ще бъде длъжна да отговаря в присъствието на родител. Ако има начин да направи бързо и тихо аборта моля ви кажете. Към кога да се обърнем , дайте някакъв тел на асоциация или каквото и да е. Но да е АНОНИМНОПървоначално написано от {Poison}
Благодаря
Аборти без знанието на родител не се правят толкова лесно..особено ако е на 13...
след като прочетох за проблема ти и на мене първото което ми дойде на ум е че може да не е бременна от теб!
нищо не може да направиш пич (освен ако не си червив от пари)
а знаеш ли под 14 кво се води ? точно така - педофилия
Проблем имаш. Хубаво или лошо, ги имаш.
И не можеш да се скатаеш - тя те знае, има телефона ти, ако се опиташ да се укриеш, това само ще усложни положението ти!
Най-добре като първа стъпка е да си уговориш среща с нея. Накарай я преди това да направи още един тест. Уговорете нещата - какво знаят родителите й, какво мисли тя и т.н.
Личи си, че и двамата искате аборт. Ок, няма проблеми, това не е нищо лошо! НО!! Задължително го направете легално и при утвърден специалист! Ако се опитате на черно, ще ви излезе по-скъпо и, много по-важно - ИМА ГОЛЯМ ШАНС ДА СЕ УВРЕДИ МОМИЧЕТО ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!! Не си мисли, че родителите й няма да разберат, ако го направите на черно! Майката със сигурност ще забележи, няма как да се скрият такива неща!
Пред родителите - не знам на колко си, ако разликата ви с момичето е по-малка, шансовете ти се увеличават. Покажи, че си отговорен, че е било случайност, че си готов да поемеш разноските и моралната отговорност! Не й преписвай вината - само ще се обърнат срещу теб цялата фамилия, барабар с момичето! А тя е най-важният човек, който може да бъде на твоя страна! Ако се опитат да те убедят да задържиш бебето, дръж на аборта!!
Което ми напомня - никога не казвай, че си сигурен, че ТИ си бащата! Но тук трябва да си много внимателен - ако намекнеш, че момичето е спала и с други, това ще ти се отрази много негативно. Подобно обвинение го пази само в краен случай - ако видиш, че няма накъде да бягаш и искат да ставаш баща.
Искам да отбележа, че на мен не ми се е случвало и не съм капацитет. НЕ НОСЯ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ, ЧЕ ТОВА ЩЕ ПРОРАБОТИ! Но това е най-човешкият, логичен и морален начин, СПОРЕД МЕН, по който можеш да постъпиш, и в същото време да ти се размине най-леко.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Охоо, колко несъдържателни мнения сте успяли да напишете преди мен![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!