Моля ви четете внимателно и без дебелашки шеги и бъзици, защото това което ви споделям е сериозно и направо пощурям как ще се измъкна от тази кашаВсъщност ето как започна всичко.
Преди 2 седмици се запознах с нея на 1 купон, беше прелестна - лигите да ти потекът. Въобще не и личеше да е на по-малко от възрастта, за която се представи. Именно - когато се запознахме тя ме е излъга, че е на 16 и за мое удивление не можах да се усъмня в това до последния момент. Същата вечер правихме секс, наистина незнаех, че ще се окаже, че е само на 13. Та не мпомння да съм се изпускал, но бях пиян на всичкото отгоре/тя също/ и е съвесем възможно гаф да е станал, но просто да не помня добре - за голяма наша беда сме го направили без контрацептиви. 2 седмици по-късно ми звъни същото момиче с треперещ глас, даже незнам да съм и давал телефона си, но все някак го е разбрала. Новината, с която ме сюрпризира е че цикъла и закъснявал и нейна по-голяма приятелка и помогнала да си направи тест за бременност.
Той бил ПОЛОЖИТЕЛЕН. В моментаа, в който ми го каза направо онемях. Сякаш почна да се задшавам, дори не и отговорих и едвам се държах едва ли не да колабирам. Нямате си представа що за чувство съм изпитъл. Следващата лоша тръпка последва само след можеби 5 секунди мълчание - тогава тя ми сподели, че не е на 16 - почна да плаче, разказва ми как била още в седми клас и как не си представяла какво щяло да се случи от тук нататък. Каза, че ако съм искал щяла да замине с мен където и да е - било я страх... Почна да ми се обяснява. .. не изчаках - затворих и незнаех - да я търся ли, да се скрия ли, да изчезна ли... Изобщо ситуацията е сложна- Едно на ръка, че тя е на 13, друго че е е бременна - 3то ако не дай си боже се наложи да дава показания някъде ако желае да направи аборт ще се наложи да спомене за мен... Какво смятате, че е редно да направя от тук насетне.
Не искам проблеми...