- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момиче на 13 е бременно от мен
Eh kolko kurvi se poqviha................
Ako bqh na tvoe mqsto napalno q ignoriram vse edno ne sashtestvuva i da mi zvanni i da me tarsi i teglq edna maina.
Ostavqm q sama da se opravq kurvata i ako dade jivot i zdrave shte se chakame v syda i neka si gleda kopeleto sama typata kurva.........
Spokoino kurveto e po-zagazilo ot teb vse pak v neiniq organizam raste neshto jivo ne v tvoq.HAAAAA HAAAAAAAA
Taka che taq sigurno e oshte po potresena ot teb.
A ,vij ako vzeme da se samoubie taq kurva nai-dobre shte napravi.
и все пак тва дет расте в нея е негово дете
маа фака
napulno suglasen sum trqbva da se izpravi6 kakvito i da sa posledstviqta(ako taq ne te luje de)..Първоначално написано от Анонимко
makar 4e nqma mn golqmo zna4enie dali e na 13 ili 16 6tom e bremenna(moje bi 6tqla da ima pove4e mozuk ako e bila na 16)samo deto
e protivozakonno na 13(podrobnosti)
dosta gadno...no kakto kazaha purvo trqbva da se uveri6 4e naistina e bremenna(dano da ne e bremenna)
![]()
mii prigotvi 400 leva i plashtai aborta,ti si vinoven!ne e zabramenqla sama nali,shte si nosish psoledstviqta ili 6te stavash bashta ili plashtai navreme kintite i tva e
4ei sa malko nerazbrah...bil si pqn tolkova pqn 4e ne si spomnq6 ni6to...kak podqvolite i se hva6ta6 we......govorila sam sas stra6no mn prqteli na temata "gore" sled kato si se nakoval...veroqtnosta da go digne6 e malka a pa izob6to da svar6i6 o6te po malka osven ako ne propuska6 ili (prikriva6 ) ne6to koeto trqbva da spodeli6...no kakto i da e i az sam na mnenie 4e malkata ku4ka prosto si te e haresala i mozaka i nemoje da rodi ni6to smisleno...otvedi q na lekar uveri se 4e e bremenna i iskai test...ma ne se hva6tai tolkova lesno na takiva raboti...kat 4eli pada6 ot mars i ne poznava6 dne6nite pikli koito sa gotovi na vsi4ko za da zadarjat nqkogo za da se hvalqt pred prqtelki+ tva 6ansa deteto da e oteb e mn malak kak taka spa s tebe to4no predi da i dodie cikala i op zakasnqva...pi4 opomni se balamosvat te...
Да, сигурно неискаш проблеми, но ти си отговорен малко или много както и тяпотърси я и вижте какво ще правите
You can stand under my umbrella
Po3uHka
tO nqma kak ti da zavedesh za abort poneje 6tom e na 13 se iska razre6enie ot roditel a ne ot priqtel dori i da si pylnoleten.Tova e lo6o no nqma ot kakvo chak tolkova da se strqskash po dobre si pogovorete hem da razberesh i dali naistina e taka kakto kazva tq .
....SnoOp Doggy....
Ne vijdate li 4e tova e ebafka we?
Abe ili e ebavka ili v pandiza na 4oveka mu e trudno da pi6e 6toto nqma net ?!
Миличкияяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Намираш се в ужасно положение... Ей аман от простотииии .... Айде тя като не може да си държи краката затворенуи,къде са й родителите ??? Какво прави на 13 по купони ... ??? И само си представете какъв купон е било .. с големи момчета и алкохол ... Вероятно не са знаели .. как ще я пуснат![]()
???
Еми станалото-станало!Единственото,което можеш да направиш е да се увериш,че казва истината и след това като голям мъж (какъвто се предполага,че си след като си направил дете...) да се изправиш пред родителите й ...както и пред своите...
и евентуално всички заедно да решите как ще се избавите от този гаден проблем... това е ...
ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО КЪСМЕТ!(щото ще ти е нужен...)И ДАНО ВСИЧКО ЗАВЪРШИ БЛАГОПРИЯТНО ЗА ВСИЧКИ!
Наи-добре е първо да се видиш с нея и я накараи да си направи теста пред тебе! В смисъл в тоалетната на някое заведение,за да си сигурен! След това съберете парите около 100лв. е един аборт! И не се притеснявяй за това че е по-малка и че можело да се води изнасилване.........НЯМА доказателства че е била с теб. Медецинското с което може да заведе съдебен иск се прави при лекар до 24 часа след полов акт!
Това е моят съвет![]()
![]()
Успех!!!
Кво стана? Щастлив татко ли си? А, можеби си във софийския? ?!?
Успях дано минех със 3-4 годинки....![]()
![]()
Znache tq za da napravi abort i trqbva saglasieto pone na edin ot roditelite i!Na lekarq ne mu puka koi go e napravil nqma da q pita.Ama ti ot kade si siguren 4e ti si napravil belqta o6te po malko 4e edva q poznavash zatova nikoi nqma pravo da te vini(6tom si lqga s koito i da bilo izob6to nqma da znae ot koi e)
ae na taq malkata hlopa li i?? na 13 i bremenna..tva vse edno da vidq kotka s krila ebasi...4esno kazano ima gi mn ei takiva `umni` devoiki deto rasli nedorasli neznae da 4ete o6te pyk krakata si otvarq..aaide da vari..nqkade si..ama za kakvo trqq da oplita mom4eto taka..vse sam 4uvala istorii ama tva ve4e me razbi! Mislq si 4e ili taq devoika (ako moga taka da i kaja de) e prekaleno fizi4eski razvita za 13 godi6na..demek mutirala..i e vazmojno da e bremenna ili mom4eto e pylen idiot 4e da se vyrje na taq na glupostite..hipoteti4no e vazmojno predpolagam..ama..naistina tehnite da vinovni..kvo e tva 7 klas da q puskat po kuponi i taq da se napiva i da prai gluposti..e kato se prai na golqma sega da si tro6i glavata..az pomnq kato bqh 7 klas..kuponi li? haha..tva be6e mnooogo dale4e ot mene..vqrno 4e sam se karala s na6te za tva oba4e sa pravi....ne odobrqvam da nari4ate momi4eto `kurva`..sega tva e li4no mnenie..az predpo4itam `glupa4ka`..ako e iskala da go zadyrji moje6e da izmisli kade kade po umni ne6ta i po bezopasni za dosieto na mom4eto..a toi vse pak e mogal da si sloji 6ap4ica na boeca nali...ae nqmam dumi...HORA MISLETE S GLAVATA SI! IZPOLZVAITE PREZERVATIVI! ...ina4e stava adski gadno i slojno..
за момичето - кат не мисли с кифлата си и са прави на газарка, ся му мисли ..
за момчето - ТИ СИ БОКЛУК, страхливец!
Виновен си !бъди мъж и го признаи а не да бягаш![]()
za hap4eta koito premahvat ploda nai-kysno do 20-30-tiq den ne ste li 4uvali,4e 6i prai abort??????????////
apak i temata e stara stanalo koto stanalo
pi4a hap4eta i ako ne staen sabirai kinti i na abort nqq kak tva e batka mn qko si se precakal i da si zemesh puka lo6oto 6te stane ako izbqgash ot otgovornost na6tai 6te tii sma4ka topkite ako razbere deivsti burje zaemi zimai ako trqq na va6te kaji ama tehnite d ane razbirat nameri q prikaite i davai po4vai puro s hap4eta bra4eda sgafi taka i s hap4eta za 100 kinata se otarva ve4e 2 puti ama pone e s frto si 1 godina ve4e
Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P
Купони - хах
Секс с малолетни - нямам думи
Абе секса не се ли прави , когато двамата са готови да си поемат нужната отговорност![]()
На къде е тръгнал тоя свят (нашата страна) ?
Кандидат ку*** от 13 години ............. Кви майки ще са тия бе ?
А като си представя че това е , ние сме бъдещето поколение на тая страна в това число са включени и тия 13 годишните и по - големите .
Абе нз като знам че повечето 13 - 18 са такива .... нз
Ми всичко ще стане от зле на по - зле.
Предполагам другото поколение ще почва от 12 да участват в конкурса най - бързо отворена ?
Нз толкова ли е модерно да се прави секс още преди да си достатъчно развит , не само биологично но и умствено имам предвид.
Защото това е живо безумие , наистина пича от една страна като го прочетох супер гадно е , но за какво се е занимавал с нея дори да е и на 16 както се представя ?
Грешка човек , но какво мога да кажа като повечето това си вършат...
Така или иначе ако е вярно всичко ще се разбере истината просто , много лош път си си избрал .
Имаше ли Sure Chek..."ако има две черти бременна си вече ти"![]()
Да мислим логично:
1. Тя може да лъже, затова правите тест (докато сте заедно на кафе да говорите и даваш тест и в тоалетната го прави). Гледай да не сте насаме.
Ако лъже ..хъхъх...
Ако не лъже и ти не си правиш ебавка трябва първо да говориш с нея да се разберете,че ти трябва време да решиш какво да правите. Говориш с родителите си и им обясняваш всичко. Независимо колко над 18 си (но щом си се вързал да спиш с '16' годишна...не е много). Те са единствените, които биха те защитили независимо от случилото се.. Вярно,че после те могат да ти се заядат много, но по-добре 1 година проблеми с родителите, отколкото да лапаш пишки в затвора за 20 години.
После говори с родителите и, дай им някви пари и им обясни,че те е излъгала,че може да не е от теб,че си използвал презерватив и определено не си свършил в нея. Не намеквай,че може да е твое. Можеш да им кажеш и,че не си спал с нея и тя те търси теб....Хъх това да се измъкнеш..преди мен има достатъчно други съвети ((:
Иначе не мисля,еч трябва да се титулита поведенито на това момиченце и родителите и....
Да не си чукал тъпи курвички.
Извод: не е*ете малолетни
П.П. сигурно след някоя друга година ще подаряват на дечицата екс кукли вместо барбита
Mamin sladuk
Дъ бест аватар от галерията
Абе от една страна тая пача си е виновна ..като ше ходи по купони и ше прави секс на поразия така ще става![]()
А иначе тоя момък нещо умира да избяга от ситуацията ама първо тряя да оправи нещата.
Леле ама как се вбесявам като чуя за такива пикли...(не че съм много по-голяма от нея ама поне си използвам мозъка в някои ситуаций )