.
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 107 от общо 107
    Евала брат

Само се чуда къде дремат тия родители ?
    Какви са тия разрешения да ми ходи на купони , дискотеки и нз си още къде си и с една дума да си прави каквото си иска.
    Не е възможно родителите да са толкова тъпи че да не заграяват какво може да се случи с детето им .......

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Zane
    Евала брат

Само се чуда къде дремат тия родители ?
    Какви са тия разрешения да ми ходи на купони , дискотеки и нз си още къде си и с една дума да си прави каквото си иска.
    Не е възможно родителите да са толкова тъпи че да не заграяват какво може да се случи с детето им .......
    абе наистина родителите й са се осрали отсякъде с тва тяхно чедо на греха (уха )...
    ама да си го кажем .. на 13 години има такива курвета дето си позволяват много работи така че ... тва е просто поредната

lele v mnogo kofti polojenie si 4estno ....moje bi trqabva da ostane6 s neq i da q podkrepi6 za6toto tq e malka i moj eda napravi vsqkakvi gluposto podtisnata e i izpla6ena...mislq 4e trqbva da ostane6 s neq kakvoto i da stava pone tova e moeto mnenie

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от MiMs_Fallen
    lele v mnogo kofti polojenie si 4estno ....moje bi trqabva da ostane6 s neq i da q podkrepi6 za6toto tq e malka i moj eda napravi vsqkakvi gluposto podtisnata e i izpla6ena...mislq 4e trqbva da ostane6 s neq kakvoto i da stava pone tova e moeto mnenie
    Нали знаеш,че това момиче иска това. Е*нало (леко грубо звучи) с някой пе*ераст и после е спало с автора на темата (понеже може би има повече материялна възможност и е над 18...защото може д аму направи проблем и да го поизнудва успешно). Или лъже или детето не е от автора (разбира се има малка вероятност деа има бебе от автора - Джубадая ли беше ). Но ако е така момичето е виновно и не заслужава това внимание.

П.П. ако темата е ебавка - поздравления за автора...привлече 7 страници интерес хахах
    А ако не е - хъх мн лошоооо

`Death`Whore` , по-добре тъпи курвички, отколкото теб \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/

Guest
    zle li ste ne moga da razbera kvo pishete v tema ot minalata godina

Темата е стара. Ако иска да сподели момчето само ще пише.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си