- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момиче на 13 е бременно от мен
Евала брат
Само се чуда къде дремат тия родители ?
Какви са тия разрешения да ми ходи на купони , дискотеки и нз си още къде си и с една дума да си прави каквото си иска.
Не е възможно родителите да са толкова тъпи че да не заграяват какво може да се случи с детето им .......![]()
абе наистина родителите й са се осрали отсякъде с тва тяхно чедо на греха (ухаПървоначално написано от Zane
)...
ама да си го кажем .. на 13 години има такива курвета дето си позволяват много работи така че ... тва е просто поредната
lele v mnogo kofti polojenie si 4estno ....moje bi trqabva da ostane6 s neq i da q podkrepi6 za6toto tq e malka i moj eda napravi vsqkakvi gluposto podtisnata e i izpla6ena...mislq 4e trqbva da ostane6 s neq kakvoto i da stavapone tova e moeto mnenie
![]()
Нали знаеш,че това момиче иска това. Е*нало (леко грубо звучи) с някой пе*ераст и после е спало с автора на темата (понеже може би има повече материялна възможност и е над 18...защото може д аму направи проблем и да го поизнудва успешно). Или лъже или детето не е от автора (разбира се има малка вероятност деа има бебе от автора - Джубадая ли бешеПървоначално написано от MiMs_Fallen
). Но ако е така момичето е виновно и не заслужава това внимание.
П.П. ако темата е ебавка - поздравления за автора...привлече 7 страници интерес хахах
А ако не е - хъх мн лошоооо
`Death`Whore` , по-добре тъпи курвички, отколкото теб \/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
zle li ste ne moga da razbera kvo pishete v tema ot minalata godina
Темата е стара. Ако иска да сподели момчето само ще пише.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!