Проблем имаш. Хубаво или лошо, ги имаш.

И не можеш да се скатаеш - тя те знае, има телефона ти, ако се опиташ да се укриеш, това само ще усложни положението ти!

Най-добре като първа стъпка е да си уговориш среща с нея. Накарай я преди това да направи още един тест. Уговорете нещата - какво знаят родителите й, какво мисли тя и т.н.

Личи си, че и двамата искате аборт. Ок, няма проблеми, това не е нищо лошо! НО!! Задължително го направете легално и при утвърден специалист! Ако се опитате на черно, ще ви излезе по-скъпо и, много по-важно - ИМА ГОЛЯМ ШАНС ДА СЕ УВРЕДИ МОМИЧЕТО ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!! Не си мисли, че родителите й няма да разберат, ако го направите на черно! Майката със сигурност ще забележи, няма как да се скрият такива неща!

Пред родителите - не знам на колко си, ако разликата ви с момичето е по-малка, шансовете ти се увеличават. Покажи, че си отговорен, че е било случайност, че си готов да поемеш разноските и моралната отговорност! Не й преписвай вината - само ще се обърнат срещу теб цялата фамилия, барабар с момичето! А тя е най-важният човек, който може да бъде на твоя страна! Ако се опитат да те убедят да задържиш бебето, дръж на аборта!!

Което ми напомня - никога не казвай, че си сигурен, че ТИ си бащата! Но тук трябва да си много внимателен - ако намекнеш, че момичето е спала и с други, това ще ти се отрази много негативно. Подобно обвинение го пази само в краен случай - ако видиш, че няма накъде да бягаш и искат да ставаш баща.

Искам да отбележа, че на мен не ми се е случвало и не съм капацитет. НЕ НОСЯ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ, ЧЕ ТОВА ЩЕ ПРОРАБОТИ! Но това е най-човешкият, логичен и морален начин, СПОРЕД МЕН, по който можеш да постъпиш, и в същото време да ти се размине най-леко.