- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момиче на 13 е бременно от мен
За легален аборт трябва подпис на родителите,а за нелегален аборт не знам къде може да направи може би в някоя частна клиника,но се съмнявам,защото много малко лекари се навиват на това....а е рисков за здравето.
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
Първо провери дали курвата не те лъже с цел да те задържи до себе си (примерно, все пак всякакви ги има). Ако наистина е бременна, ситуацията е зле, и очевидно ще трябва да говориш с вашите (макар да съм сигурен, че най-малкото те е срам, нормално е).![]()
Левски шампион але але!
shizzle даде напълно пълен и адекватен отговор. Ако детето е твое (все пак има и минимална вероятност да не е) трябва да се каже на родителите.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Иди пред някой гей клуб и попитай някой да те изчука.Той ще оправи нещата!
Ами според мене ... според менеее .... според менеее АБОРТ. Не знам как точно става и трябва ли и ти да бъдеш извикан там и т.н. , но ако си над 18 наистина ще духаш в районното и най-лошото е че ще си имаш и малък Джубудая![]()
The sand is singing deathless words to me...
Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
Too many doses and I'm starting to get an attraction
My confidence is leaving me on my own
За 2 седмици една курва може да е с 20 различни мъжеПървоначално написано от borisss
![]()
Тая малката може да те лъже щото е хлътнало здраво![]()
Ако не лъже не е сигурно, че преди теб не се е ебала с някой друг, така че детето може и след теб и преди теб да е направено![]()
Ако много не си раздухал въпроса, можеш да твърдиш, че сте го правили с презервативПродължи с това, че си бил пиян и кучката те е излъгала, че е на 18(не казвай истината за 16)
![]()
Кажи, че не носиш отговорност и ако много искат от теб да направят тест за съвпадение на ДНК нуклеотидите между твоята и молекула на зародиша![]()
Estestveno,4e e!Първоначално написано от Seizure of Power
Gadna rabota
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
1 срещате се някъде ама гледай тя да не те види че идваш преди това се подсигури с пиратки за препоръчване (картечница или стандартните среден размер) хвърляш пиратката в краката като се уплаши оп няма бебе
2 заставаш на някои тротоар и чакаш "Камион" или "Микробус" като видиш че идва се хвърляш и като се оправиш (ако се оправиш) всичко ще е минало
3 казваш на вашите че си излязал на дискотека някой ти е опрял пистолет в гърба и те е завел в кенефа кадето те е изнасилил и после излиза че тая те е изнасилела ... хахах пускаш обява за сексуален тормоз и се оправяш
и 4ти най бързия начи - скачаш от 5-тия етаж е може и от 10 - 15 - 20 според твоя вкус
пс : брато прекарал си се много яко пожелавам ти да се измъкнеш от тая ситуация но засега всичко води към теб имай на предвид че каквото стане тука ти си виновника ако те вкарат в пандиза 20 години не ти мърдат
ама така си е алкохола до какво водел - бебе
Първоначално написано от Aleandra
suglasna sum
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Ами провели дали ако наистина е бременна то детето е от тебе, защото има и такъв вариант.Па ако си е ваше и се искате фащайте диви0 запад и тва е ;]
Don't hate the player , hate the GAME!
ко стана ? в прокуратурата ли си вече ?![]()
Единствено аборта може да ви спаи от отговорност , та тя е само на 13 и ще става майка,незнам то дори и да е на 16 не е хубаво да е бременнапо-добре поговори с нея и й помогни да абортира , а не като 1-вия страхливец да бягаш на кадето ти видят очите . И какво като е забременяла от тебе !?!? МОжело е и от друг нали ?!!??
1. Както вече казаха - убеди се, че е бременна! Твъъърде възможно е да те лъже! Нека направи тест пред теб!
/детски историйки/
2. Докато това дете не се роди никой не може да докаже, че е твое. Извинявай, но след като толкова лесно си е легнала с теб, никакъв проблем не и представлява да си легне и с други. И то срока не е 2 седмици, а 4, тъй като гафа може да е станал още преди да е спала с теб. Не ми се вярва това момиченце да ти е пуснало на теб и да не е спало с никой друг преди това!
3. Родителите и пък най-малко могат да претендират за нещо - та какви родители са това да пускат малкото си недоебано и разгонено същество по купони с по-големи мъже?!? На тях къде им е акъла? То явно е наследствено...Дете на 13 години трябва в 7-8 часа не само да си е в къщи, ами и да е в леглото, особено дете с такова поведение!
4. Довери се на спомените си - щом не помниш да е станал някакъв гаф, значи най-вероятно наистина е така. Това е факт.
Не позволявай някаква пикла да те върже просто така.
5. И стигаме до най-лошото в цялата ситуация - според закона ти си я изнасилил...Тук незнам с какво да ти помогна. Това, че те е излъгала, че е на 16 едва ли може да те оправдае по някакъв начин...
Така че нека се върнем на 1. - Увери се, че наистина е бременна! Ако не е просто забравяте за това. Обаче ако е - говори с нея и разбери дали не е от друг, естествено тя няма да си признае, тогава говори с родителите и, обясни им цялата ситуация и им кажи, че силно се съмняваш детето да е твое, тъй като сте взели всички предпазни мерки. Твърде възможно е и те да не повдигнат никакви обвинения към теб, просто да ти искат пари, момичето да направи аборт и отново всички да забравите за това.
Но при всички положения ти ще си преебания, защото аз съм повече от сигурна (нямам телепатични способности де), че тя или не е бременна, или бебето не е от теб!
Това е!
Успех!![]()
ПП. Още поне 1 тест за бременност да направи - рядко, но бъркат!
Ами преди да ебеш им искай все пак личните карти...
Нищо чудно да те е излъгала и за това че е бременна,щом те е излъгала и за годините.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Аз лично имам "приятелки" които редовно по този начин тормозят бившите си че са забременяли от тях за да се върнат при него или за да искат пари за аборт,а всъшност да им няма нищо.
Та както казаха по-горе да си направи един тест пред теб !
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Вземи се обади на девойката и се срещнете някъде. Направете ЗАЕДНО още един тест, за да сте и двамата 100% сигурни. Ако се окаже положителен, не се опитвай да се скатаеш някъде и да се правиш, 4е нямаш нищо общо с цялата работа. Ти си пълнолетен, а тя е малолетна, така 4 стигне ли се до съд, ше го издухаш максимално.
Явно и двамата искате аборт. Реално погледнато, това според мен е и най-доброто решение. Окаже ли се бременна, задължително говори с родителите й. Покажи се свестен и отговорен тип, дръж се културно, обясни им как са се полу4или нещата, но без да изкарваш моми4ето малка курва, която сама ти се е натискала и си го е просела. Надявай се техните да се окажат разбрани хора и да разрешите проблема без да затъваш още пове4е.
Не си мисли да я водиш да прави аборт нелегално. Както е на 13, объркат ли се нещо работите, стане ли й нещо, после ше ти се иска да не си се раждал. Аборт само при специалисти, с родителите й и тва е!
![]()
Робинята на Quench
Не се притеснявай,просто не общувай по никакъв начин,ако някой реши да те топи кажи,че не си спал с нея,че тя си въобразява.Само трябва спокойствие.Успех!!!
Spkojno,Spokojno-malkata kurva ne e bremenna ot teb i te manipulira dosta dolno,za6toto si pulnoleten i moje6 da i napravi6 abort bez znanieto na roditelite i,6toto drugiq eba4 e maloleten i nqma nakude da bqga!Hitra e malkata pa4a,no ne i se vruzvaj!
Мнооооооого спекана ситуация. Представих си се в същото положение и ми замръзна лайното деба. Много жестоко та е наказала. Тря говориш с нея, тря говориш и с родителите си , тва е най-доброто решение, те ще ти дадат най-добрия съвет!!! Късмет!!!Първоначално написано от borisss
...и много пари,драги!Преместете се в друга вселена,ако бащата на момичето е униформен.Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
I'm good at everything...except stomatology.
Е,може през тези седмици да не е спала с други,ама преди това може? защото реално за да си направи 1 момиче тест,трябва да се съмнява. Т.е да му закъснява. Ако след това си направи тест,то бебето ще е на 2 сидмици наистина,ама може и да е на 2 седмици и 2-3 дни,ако мацката е с по-дълъг цикъл. повечето бъдещи майки докато се осъзнаят-вече са минали във втория лунарен месец. Естествено ти няма как да си сигурен дали ти си бащата или не преди да си направиш тест за бащинство. При всички положения говорете с родителите й,както и с твоите,за да знаят как да ти помогнат и защитят. Всеки проблем има решение-не се тревожи.
А щом е била на катъв купон и е седми клас,напила се е и без много,много да му мисли е легнала с тебе е 100% курва,така че не се връзвай.
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
7 клас на купон АЙДЕ БЕ ;] Я кат бех 7 клас имах и вечерен час кво си мислите вие, и определено думата КУПОН ми беше чужда така че нема кво да си говориме ако е бременна от тебе не е по твоя вина, а по тази на родителите!
Don't hate the player , hate the GAME!
Точно така. И аз бях така. 7-ми клас пикла ще ходи да се ш*ба наляво-надясноПървоначално написано от Heartbreaker
![]()
The sand is singing deathless words to me...
Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
Too many doses and I'm starting to get an attraction
My confidence is leaving me on my own
Само едно ши кажа-ЯБА!Виж,пич,говорете с родителите си,ти с твоите и тя с нейните(даже се съберете заено най-дуре)!Ама ест преди това направете тест заедно както казаха хората преди мен!От друга страна,верно е курва и може да е спала с друг преди тебе...а и ти кфо си виновен че е казала че е на 16?Освен това е малка за купони,алкохол и еб*не(без предпазни средства)!Мисля че е най-добре да кажете всичко както си е на ваще,защото в случая и двамата сте виновни!
П.П.Аборта е решение,но е малка..
Нищо друго не ми остава освен да ти пожелая да се окаже отрицателен теста,че иначе...![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!