Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
1. Както вече казаха - убеди се, че е бременна! Твъъърде възможно е да те лъже! Нека направи тест пред теб!
/детски историйки/

2. Докато това дете не се роди никой не може да докаже, че е твое. Извинявай, но след като толкова лесно си е легнала с теб, никакъв проблем не и представлява да си легне и с други. И то срока не е 2 седмици, а 4, тъй като гафа може да е станал още преди да е спала с теб. Не ми се вярва това момиченце да ти е пуснало на теб и да не е спало с никой друг преди това!

3. Родителите и пък най-малко могат да претендират за нещо - та какви родители са това да пускат малкото си недоебано и разгонено същество по купони с по-големи мъже?!? На тях къде им е акъла? То явно е наследствено... Дете на 13 години трябва в 7-8 часа не само да си е в къщи, ами и да е в леглото, особено дете с такова поведение!

4. Довери се на спомените си - щом не помниш да е станал някакъв гаф, значи най-вероятно наистина е така. Това е факт.
Не позволявай някаква пикла да те върже просто така.

5. И стигаме до най-лошото в цялата ситуация - според закона ти си я изнасилил... Тук незнам с какво да ти помогна. Това, че те е излъгала, че е на 16 едва ли може да те оправдае по някакъв начин...
Така че нека се върнем на 1. - Увери се, че наистина е бременна! Ако не е просто забравяте за това. Обаче ако е - говори с нея и разбери дали не е от друг, естествено тя няма да си признае, тогава говори с родителите и, обясни им цялата ситуация и им кажи, че силно се съмняваш детето да е твое, тъй като сте взели всички предпазни мерки. Твърде възможно е и те да не повдигнат никакви обвинения към теб, просто да ти искат пари, момичето да направи аборт и отново всички да забравите за това.

Но при всички положения ти ще си преебания, защото аз съм повече от сигурна (нямам телепатични способности де ), че тя или не е бременна, или бебето не е от теб!

Това е!

Успех!

ПП. Още поне 1 тест за бременност да направи - рядко, но бъркат!
Нищо чудно да те е излъгала и за това че е бременна,щом те е излъгала и за годините.
Аз лично имам "приятелки" които редовно по този начин тормозят бившите си че са забременяли от тях за да се върнат при него или за да искат пари за аборт,а всъшност да им няма нищо.
Та както казаха по-горе да си направи един тест пред теб !