- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Много съм притеснена..моля ви дайте мнение..
Значи този месец (декември) ми дойде цикъла на 15ти и свърши за отрицателно време..и сега на 27и ми дойде отново като как да се изразя ми тече малко по силно..и предните два дена имах адски болки в стомаха а по принцип преди цикъл никога нямам болки а тези бяха ужасяващи...не мога да си обясня защо ми идва за 2ри път да не би да се засича нещо с цикъла ми за януари догодина или е нещо друго моля ви помагайте..![]()
emi az neznam kakvo moje da ti e!dai malko pove4ko info na kolko godini si,vodij li polov jivot.koga e datata na koqto e trabvalo da ti doide i ne6to takova!na men taka mi se slu4i dva meseca podred,no sega ni6to mi nqma!mislq 4e ne e ne6to seriozno-SPOX!
Преди 2г. и на мен ми идваше по 2 пъти ма месец..ходих на генеколог(не ме прегледа!) и ми даде хапчета, за да се нормализира и после всичко тръгна наред..така че отиди, за да ти изпише нещо!Първоначално написано от pritesnena
Еми на 13съм, не водя полов живот..по принцип тряаше да ми доиде около 15ти и си ми доиде но ся нали ви каам пак се появи...а относно гинеколога тва най не ме радва в смисъл че имам няква паника от тея докотори и най вече гинеколозите....и мерси..пооуспокоихте ме..
На 13 цикълът ти е ужасно нередовен и е напълно нормално да те преска4а или да се слу4и да ти дойде два пъти в месеца. Няма страшно, нищо ти няма. Дори не ходи на лекар. Като ти се регулира след година-две, няма да има такива изцепки
![]()
Робинята на Quench
nqma kakvod a se pritesnqva6!pavite godini idva mn neredovno!az v na4aloto imah period v koito mi idva6e po dva pati!posle mi sprq za 3 meseca!i ot kakto pak mi doide si e redoven!tva e normalno.ne se trevoji no vse pak za tvoq uspokoenie idi na ginekolog 6et ti izpi6e hap4eta za normalizirane na cikala...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Мерси много на сички..![]()