.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    SPE6NO MNMN !
    Guest

Moderated: Да пия ли Постинор Дуо?

zdr dnes pravix sex s moq fr i toi se izprazni na nurema mi ,no tekna malko i na sramnata mi ystna.Posle se izbursax s xartiq(su6to i sramnata ystna).No se pretisnqvam mislq da piq prostamol dyo?cikula mi svur6i na 20 dekemvri.mn se pretisnqvam.Kazete kakvo da pravq

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Guest
    Мисля,че има малка вероятност част от спермата да е попаднала във влагалището.По-добре вземи Postinor Duo за да си по-сигурна,че после не ти се гледат бебета нали.И следващият път внимавай

Guest
    ama taka nqma li da si raztroq organizma? vse pak sum na 10 den.i sled tova koga 6te doide?i kolko stryva Postinor Duo

Guest
    kazaxa mi 4e ni6to mi nqma?ole mn sum oburkana

Guest
    Значи Postinora струва около 12лв,но зависи от мястото от където си го купуваш.Цикъла ти ще се обърка отначало може да ти дойде по-рано или да ти закъснее.И вредите от него не са чак толкова големи ако го вземеш 1 път в годината,но след това трябва да внимаваш да не взимаш повече.И ако ще го взимаш го направи по-бързо,защото той се взима до 72 часа.Ако толкова много се притесняваш за това дали си бременна се посъветвай с гинеколог,за да си по-сигурна

Guest
    Нали не е влезнала във влагалището ти,само тогава можеш да забременееш (което е около 14% през овулацията)?! Значи няма за какво да го пиеш, ако е така?! А ако го вземеш ще ти дойде след 1 седмица! Не се притеснявай, просто си помисли! Защото и аз съм го взимала,без да мисля много и всъщност е нямало за какво!!!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    щом не е свършил в теб и не е влезнала сперма в влагалището НЯМА за какво да пиеш постинор.
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Мега фен
    Град
    SF
    Я не пий нищо. Няма как да забременееш така

Робинята на Quench

Голям фен
    postinora struva 12 lv (11 i ne6to v zavisimost ot aptekata).mislq 4e veroqtnostta spermata da e vleznala vav vlagali6teto e malka!s postinor mn 6te si zatormozi6 organizma!6te po4ne da ti idva neredovno!no ako misli6 4e ima vazmojnost ne6to da e stanalo pii,za6toto posle o4akvaneto an cikala e ujasno ne6to,no si pomisli dobre preceni sama spored situaciqta!
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си