.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Re: Момичетата са прсто скучни

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не, не ме разбирайте погрешно. Нормален хетеросексуален съм. Но момичетата са някак скучни, лигавят ти се, говорят ти за глупости - нищо интересно ни мож си говориш с тях. Ходиш им по свирката само за да/докато начешеш патката. Не ми казвайте, че просто не съм попаднал на подходяща - ВСИЧКИ СА ТАКИВА. Природа, кво да се прави.

Споделете и вие.

Ами пич момичетата са само когато имаш нужда от интимност и такива работи, или пък ако сикаш само за задоволяване на мъжките физически потребности, както искаш го гледай, но са само за това. Те не са добри и верни приятелки, нито пък са супер интересни. За тази цел си имаш приятели момчета, само момче може да ти е истински и верен приятел, само с него можеш да правиш неща, които са ти наистина интересни и грабват вниманието , а момичетата по-горе написах за какво са

Повечето може би да, но ВСИЧКИ - със сигурност не. Аз лично познавам доста момичета, с които може да се води свестен разговор, без лигавщини. Така че, колкото и тъпо да ти звучи, може би просто не си попаднал на такова момиче.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    не слагай вси4ки моми4ета под об6т знаменател м*мка му стара..не сме вси4ки еднакви..твой си е проблема 4е попада6 само на такива..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Подкрепям мнението на Amayo.Т`ва , че момчето е некво заухаво и не знае какво да прави , не значи , че момичетата са скучни
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от Lambo
    Не, не ме разбирайте погрешно. Нормален хетеросексуален съм. Но момичетата са някак скучни, лигавят ти се, говорят ти за глупости - нищо интересно ни мож си говориш с тях. Ходиш им по свирката само за да/докато начешеш патката. Не ми казвайте, че просто не съм попаднал на подходяща - ВСИЧКИ СА ТАКИВА. Природа, кво да се прави.

Споделете и вие.

Ами пич момичетата са само когато имаш нужда от интимност и такива работи, или пък ако сикаш само за задоволяване на мъжките физически потребности, както искаш го гледай, но са само за това. Те не са добри и верни приятелки, нито пък са супер интересни. За тази цел си имаш приятели момчета, само момче може да ти е истински и верен приятел, само с него можеш да правиш неща, които са ти наистина интересни и грабват вниманието , а момичетата по-горе написах за какво са
    И тва е вярно.
    2т. системно

Фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от totev
    Ти какво виждаш в едно момиче ? нещо в което можеш да си "НачЕшЕш ПаТкАТа" ?
    докато си с такова отношение към тях няма да срещнеш подходящо за теб момиче.. гаранция
    или не си намерил подходящото момиче, или ти си много скучен и просто не можеш да общуваш с момичетата....
    Only God can Judge me... Be the Best!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Явно все скучни ти връзват

Ох поредният идиот....аз слагам ли под общ знаменател,че всички маже са къхи елементарни чикиджии...не винаги си има изключения...попадал си на лигави курви,не си намерил свестно момиче...ами ко да направя....търси грешката в себе си не в момичето и никога не слагай всички жени под общ знаменател...щот на всяко правило си има изключение...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

абе ти си прост бе

боже!проблема вече излезе на яве!проблема си ти!ти си тоя дето е скучен,защото си мислиш че некоя ще доиде да ти почеше малката патка!с тези момичета с които излизаш (мога да ти кажа много такива познавам)са пълни КУРВИ!за да седи до теб и да ти примира и да ти се лигава за мене е курва мета се на секи щом е излязла с тебе значи ми е ясно!просто вземи си хвани момиче нормално изглеждащо с нормални гарди коса и дупе да си има от всичко по малко да не е с прекалено много грим и някаква надменна походка!аз лично съ, такова момиче и мога да ти кажа че имам само приятели защото(тук съм сагласна с теб)повечето момичета са използвачки,затова!имам много познати момчета с тях когато излизам на кафе си говоря на всякаква тема!от тяхните мъжки проблеми до моите женски!накратко исках да ти кажа да си хванеш момиче което е нормално изглеждащо и да я предразположиш за разговор а не някоя "перфектна от всякаде"надувка!УСПЕХ!надя ам се да съм ти помогнала по някакв начин с моите съвети!

Повече от фен
    Град
    In Your Mind

Споделете и вие.
    В моя клас има 20 момичета от тях 5 са сериозни
    с това искам да ти кажа че може повечето да са лигави и разгонени ама НЕ СА ВСИЧКИТЕ

Ligavi,tupu kurvi-dal Bog!Tqh moje6 edinstveno da gi ebe6,no nito moje da govori6 s tqh,nito da ti budat istinska polovinka!Ima oba4e momi4eta,koito ne sa takiva-moje6 da provejda6 razgovor na razli4ni temi,moje6 da se zabavlqva6 s tqh i suotvetno moje6 da bude6 blizuk,intimen i tn s tqg,abe stavat za gadjeta!Ina4e kakvo iksa6-s vsqko momi4e da si govori6 za futbol,koli,komputri i takiva raboti-zatova si ima6 frendove,a momi4etata sa za drugo-razberi go!

Или не си намерил подходящото момиче, или незнаеш как да общуваш с момичетата за това ти се струват скучни или просто още не си порастнал;-)
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Докато мислиш по този начин, няма да си намериш момиче никога...но пък все пак успех...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Град
    гр.софия
    Цитирай Първоначално написано от GiRl^of^PriStOn
    Abe s tva mislene ne si za nikyde pich Dokato mislish che vsichki sa ednakvi i gledash na tqh samo za ednoto ebane - sichki shte sa ti bezrazlichni
    Hodi stani gei nai-dobre taka pone nema da sa ti skuchni i ligavi momchetata
    Да наистина добре ше ти се отрази да обърнеш резбата...ако вече не си де..
    OnE DaY ThE MoOn sAiD 2 Me: If uR LoVeR MaKeS u cRy WhY DoN`t U LeAVe HiM? I LoOkEd At HeR `n` RePLiEd : WouLd U EvEr LeAvE uR SkY??

Цитирай Първоначално написано от v1k1t0|n0t`l0ve|
    Цитирай Първоначално написано от GiRl^of^PriStOn
    Abe s tva mislene ne si za nikyde pich Dokato mislish che vsichki sa ednakvi i gledash na tqh samo za ednoto ebane - sichki shte sa ti bezrazlichni
    Hodi stani gei nai-dobre taka pone nema da sa ti skuchni i ligavi momchetata
    Да наистина добре ше ти се отрази да обърнеш резбата...ако вече не си де..
    Da,ama gayovete sa dva puti po-ligavi,taka 4e o6te po-zle!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ili ne si nameril tfoeto mace.. ili si oshte malak.. :P
    или пък ти е много малък

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ми такива сме да,тряя да ви е гадно...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Явно си в грешка нещууу.
    Не си попаднал на някоя интересна особа
    Да видиш с моята най - добра приятелка кви простотии измисляме, всички умират от смях Гаджето ми малко се ядосва като се лигавя много, но и на него му е забавно поне
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Гръмна с ножа
    Guest
    Хвани си някоя на твоята възраст, а не 4-5 год. по-малка.
    (предположение) (без обосновка)

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    v takyv slu4ai ni6to nqq ti kazvam

amazonkata
    Guest
    abe kele6 ne6tasten koi se ligavi.vie tapite mom4eta mislite samo za gluposti.tolkova ste tapi,4e prosto nqma za kvo da se govori s vas!!!!

Ne si prav. Ima mn momi4eta s koito moje6 da govori6 otkrito i priqtno.

Град
    Constantinopole, Byzantium

®

Picha e absolutno prav, povecheto momicheta sa makar i krasivi, vse pak naduti materialistki, koito ne mislqt za teb, nito pyk te pitat kak se chuvstvash... MnoO ZlE rabotata, kvo mu probutvate teq prostotii s izkliucheniqta, to pak ostavashe da nqma normalni ... zakyde shtqhme da sme )
    Izbival si kompleksite choveka...shto si mislite che poznavate horata ?
    Moje pyk da e nqkakyv po zatvoren chovek i da ne se razkriva, tva ne znachi che e kompleksar, a momichetata da sa go otrqzali shtoto haresvat nqkvi neka podchertaq umni,bogati,krasivi,ambiciozni maje ) Mi vsichko e vazmojno.
    Ae kakto i da e, nali majete sa po umni ot jenite Po natatyk komentara e izlishen

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си