- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kofti istoriika
nadqwam se tazi istoriq da ne vi se stori sku4na ili da si pomislite"tva e porednata glupava izmi6liotina",no ne e taka.vsi4ko po4na okolo godina,az se zapoznah s edno momi4e И. i postepenno zapo4nah mnogo da q haresvam(da kaja 4e i az sum momi4e)sled vreme i tq po4na da me haresva i taka stanahme gadjeta.hodihme polovin godina,ujasno mnogo se obi4ahme![]()
.dokato edin den tq ne zamina v svi6tov pri biv6ata si priqtelka М. М tuko 6to be6e skusala s svoqta priqtelka С. i moqta priqtelka И.e prespala s С.sled 2 dni se pribra i govorihme i tq mi kaza 4e e nai dobre da se razdelim.i taka i stana.i ot togava az se poburkvam,skusvam se da pla4a 6ot o6te imam 4uvstva kum neq i to ne malko.tq sega zamina s novata si priqtelka С. za karnobat da praznuvat nova godina.i se razbrahme da mi pi6e kato e tam,ot 4 dni az nito znam kvo pravi,nito ni6to ne sum q 4ula nito mi e pisala.dvete re6ihme 4e e nai dobre da ostanem priqtelki,oba4e imam 4uvstvoto 4e ot neinoto priqtelstvo nqma i sleda.i taka sega ne moga da q zabravq,postoqnno mislq za neq i skusvam da reva.i drugoto e 4e neiniqt nai dobur priqtel skusa s moita nai dobra priqtelka(dvete dvoiki trugnahme po edno i su6to vreme)
![]()
i dvete ni e stra6no trudno da go preodoleem tova,6ot i dvete se vlubihme bezumno mnogo.6e vi pomolq za nqkakuv suvet i sajalqwam za na4ina na pisane,prosto na toq komputur nqmam bg i latinica
очакваш да повярвам?![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Moje pyk i da e vqrno.. Shtoto takava obyrkana istoria koi bolen mozyk moje da izmisli.. A na avtorkata na temata bih kazala da ne se otchaiva.. Vse pak jivota prodyljava.. Dnes si shtastliv .. utre shtastieto veche si e otishlo.. Tova e krygovrata na jivota.. Prosto obyrni nova stranica.. I nedei da se vryshtash nazad.. Znam che e mnogo lesno na dumi a na deistvia mnogo po trudno.. no e nujna volq.. Opitai !
едно момиче обича друго момиче,ходят половин година и после другото момиче се връща при бившата си приятелка,а тва със спането нещо не можах да го разбера![]()
И ще ми кажете,че тфа е истина?
П.П.Следващия път пиши на кирилица..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Тъпа работа. Продължаваш напред и това е.
![]()
6to puk da mqza na ebavka?spored men e istina...imam priqtelka izpadala v sa6tata istoriq s razlikata v imenata,gradovete i vremeto...ta zna4i pak ima6e love dalgo vreme[m/y drygoto gadjeto i sa6to be6e mi6e] i posle razdqla zaradi treto lice...mi6e199 ne se ot4aivai trqbva da prodalji6 napred i da ne misli6 za biv6ata si i iz4akai tq da te potarsi nali uj ima priqtelstvo m/y vas?nedei da pla4e6 i da se korka6 gubi6 mnogo ot jivota si v salzi nqma smisal prosto!prodaljavai napred zapoznai se s novi hora,zabavlqvai se i takam...uspeh4e!![]()
![]()
![]()
И грамотно!П.П.Следващия път пиши на кирилица..
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
ama 4e zabavno govedo
живота продължава ... :P
наистина малко мяза на ебавка... ама ако е вярно ти предлагам да си намериш някои готино МОМЧЕНЦЕ ...и дапродължиш напред...![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
тва изобщо не е ебавка,истинска история е и страшно много ме нарани всичко това.сега се запознах с друго момиче и там нещата май ще се получат.все пак благодаря за съветите на някои от вас![]()
Първоначално написано от Dead`Heart
![]()
![]()
![]()
Да,така еПървоначално написано от Dead`Heart
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
prosto i se obadi ili otidi do tqh ....nishto ne gybish..obqsni i chyvstvata si i se opitai da vyrnesh zagybenoto {}