.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 82
    Повече от фен
    Град
    Ямайка
    Цитирай Първоначално написано от Ескада
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Аз пък не вярвам че е екзекутиран още
    Да,вряно...малко вероятно ми се струва като се замисля...
    Аз ше следа новините от сега нататък,нз за вас!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Аз съм твърдо против смъртното наказание и неодобравям екзекуцията на когото и да било, даже на Саддам...вярно по негова заповед са умрели стотици хора, но с убийството му се показва, че примерът му остава....
    А да и хора темата е сериозна,а вие сте я обърнали на ебавка...
    хъхъ..

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Communist
    Това се очакваше...
    А между другото иракският народ е живял много по-добре по времето на Саддам, имало е стабилност, спокойствие. Е да, всеки който каже нещо против него си е заминавал, но това е най-правилното според мен. Сега положението ще се влоши...

Има истина в това, което казваш!
    Диктатурата определено не е най-правилния начин на управление, но за средния човек е задоволителна!
    Дано някой ден и Буш да си получи заслуженото! Той е убил много повече хора от Садам, да не говорим какво причини САЩ на света...

Според мен Садам все пак не е убит, най-много някой двойник да си е отишъл. Истинският си седи в Белия дом ....
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Аз съм твърдо против смъртното наказание и неодобравям екзекуцията на когото и да било, даже на Саддам...вярно по негова заповед са умрели стотици хора, но с убийството му се показва, че примерът му остава....
    А да и хора темата е сериозна,а вие сте я обърнали на ебавка...
    Съгласна съм!
    Цитирай Първоначално написано от vra4ka
    Дано някой ден и Буш да си получи заслуженото! Той е убил много повече хора от Садам, да не говорим какво причини САЩ на света...
    Според мен Садам все пак не е убит, най-много някой двойник да си е отишъл. Истинският си седи в Белия дом ....

Какво???

Фен
    Град
    Tree Hill
    Spored men tova trqbva6e da stane s nego.Sega trqbva i Kadafi i Osama da ubiqt.Kazvam i Osama za6toto ne e sigurno,4e e murtav
    People always leave!
    Sometimes they come back!

Голям фен Аватара на Ziezi
    Абсолютно съм против това!Изключително презирам шибаните американци именно заради огромната им циничност и чувство за ненаказаност!Въобще не ме е*е дали Садам е бил виновен или не!Да,убил е много хора,но сащ и другите "мироопазващи" страни са избили поне 150 пъти повече!Целият свят знае,че чичо Сам прави милиарди на година от търговия с петрол,целият свят знае,че преди именно сащ са подкрепяли Садам Хюсеин с оръжие и жива сила във войната с Иран!И някакси изведнъж им стана много неудобен,когато престана да им продава петрол на безценица!А,когато не се кланяш на "господаря" те чака въжето!Както стана и с Афганистан и с Югославия по-рано!Всички знаят,че Осама бен Ладен е бил(поне) агент на ЦРУ,всички знаят,че именно той и муджихидините са били тренирани и спонсорирани от сащ във войната с Русия!И след атентатите-хоп,първата страна по износ на наркотици в левия джоб на хамериканците и чифутите!Не се и съмнявайте,че така ще стане и с Иран(втора по износ на петрол)!По няква случайност (явно) Ирак са трети в тая класация,а първи са Суадитска арабия(много голям "партньор" на сащ).Четвърти май бяха Кувейт,страната в която сащ разположиха хиляди свои войници във войната с Ирак...
    И дали някой може да ме убеди,че в момента иракчаните живеят по-добре?Там НИКОГА повече няма да има държава!
    Общо взето "Новият световен ред" настъпва с пълна пара,а масата си блее у небето и благотвори сащ,че видиш ли ни пазели от злодеите...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Саддам не ме засяга персонално...но вижте Кадафи...Тая свиня Кадафи трябва не на бесилото ами на площад "Батемберг" да го изкарат народа с камъни да го убие!!!Мръсно копеле такова чумата да го тръшне дано!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Communist
    ...Сега положението ще се влоши...
    То отдавна се е влошило.

Очакваше се.

Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Саддам не ме засяга персонално...но вижте Кадафи...Тая свиня Кадафи трябва не на бесилото ами на площад "Батемберг" да го изкарат народа с камъни да го убие!!!Мръсно копеле такова чумата да го тръшне дано!!!
    а Кадафи пък какво те засяга "персонално" ? Много са ми смешни такива изказвания..
    Око за око, четка за зъби !!!

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Леле какви умни и точни мнения, леле Положението се е влошило още от началото на войната, и за нас(медиците, пряко свързани с цялата тая работа), и за когото и да е. А войната беше безсмислена и още проодължава да е, което си е факт. Буш е педераст, не че Саддам беше цвете за мирисане, но който каза, че американците са убили повече хора от Саддамчо, беше напълно прав. И то в пъти повече. И все пак това е ебаси зверството за сегашното време- да обесиш човек. Ебало си майката е коментара ми, не разбирам много от политика, не се и опитвам.

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    Чета ви мненията и се чудя......на кой му е добре сега като го няма Садам?...и защо? Какво спечели човечеството като уби един убиец?...мнищо...доказа само до къде може да стигне в тъпотията си..превърнаха го мъченик. Не разбирам какво се палите тук в тоя форум...какво общо имате с цялата история? Някои иракчанин ли си имаме тук..или какво? Сега ще кажете "проявяваме съпричастност"..и като натиснете Х-на на прозореца на компютъра си ще забравите са всичко....голяма съпричастност признавам ви! М/удругото...тук да има християни между вас..?...аз лично не съм особено голям, но все пак умея да прочавам..а и предпочитам да прощавам от колкото да се водя по "максимата" "Око за око, зъб за зъб", която ако не сте забелязали е толкова първобитна, че просто няма на къде повече! Знам, че повечето хора мислят като вас..което е жалко..и доказва само едно...хората сами ще се затрият. Аз съм против смъртната присъда, грозно ми е..лишено е от всякаква импровизация и мисля, че няма място в общество, което претендира, че е цивилизовано. Доживотния затвор дава шанс на човек да се промени и аз съм за него.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    mnogo burzo sudish Frodo , nqkoi jivi zaslujavat smurt , nqkoi murtvi - jivot . Mojesh li da im go dadesh ?

Gandalf , minite na Moria , LOTR

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    Цитирай Първоначално написано от `DaRe`
    а Кадафи пък какво те засяга "персонално" ? Много са ми смешни такива изказвания..
    Нито Кадафи нито Саддам го засягат "персонално"!Но не виждам нищо смешно в изказването на Initial_D .Кадафи е изрод!В никакъв случай няма да приема че нашите медици са заразили тези деца!!!Колко години вечеги мъчат тези жени...А за Саддам-трябваше да го обесят без никой друг да разбира.Той и без т`ва беше дърт пръч-на 71 години...А Буш е едно нещастно копеле
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    mnogo burzo sudish Frodo , nqkoi jivi zaslujavat smurt , nqkoi murtvi - jivot . Mojesh li da im go dadesh ?

!?!?! ?!?!?!
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension

Трябва ли?? Човека е животно, чиято популация се регулира от болести, ресурси, други животни и самия него! НЕ съм ЗА убийствата, това си е чисто биологичен процес...по-силните оцеляват.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз съм твърдо против смъртното наказание и неодобравям екзекуцията на когото и да било
    И би ли обяснил ЗАЩО си против смъртното наказание...
    Вие май наистина не се чувате...

По темата - ако наистина са го убили, браво! Той си го заслужава...
    Много рано са се усетили, че трябва..пФ
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Аз съм твърдо против смъртното наказание и неодобравям екзекуцията на когото и да било

много си плиткоумна девойке...че и български не знаеш...рано ли са се усетили? Само такива като теб дето имат мозък с 1 чертичка като аспиринче могат да подкрепят смъртното наказание.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от macy_day_parade
    Цитирай Първоначално написано от `DaRe`
    Нито Кадафи нито Саддам го засягат "персонално"!Но не виждам нищо смешно в изказването на Initial_D .Кадафи е изрод!В никакъв случай няма да приема че нашите медици са заразили тези деца!!!Колко години вечеги мъчат тези жени...А за Саддам-трябваше да го обесят без никой друг да разбира.Той и без т`ва беше дърт пръч-на 71 години...А Буш е едно нещастно копеле
    Мани го тоя Dare..той е агент на джамахирията..путе на Кадафи..или с две думи-АНТИ БЪЛГАРИН!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Голям фен
    Град
    София
    NE ME E GRIJA NEKA MU E!A I NEGOVATA SMURT NA DALI SHTE POKRIE TAZI NA HORATA KOITO SA ZAGINALI ZARADI NEGO!
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Голяма работа, че един тиранин е бил убит и то по такъв начин. Саддам Хюсеин е избил сумати народ, трябваше на електрически стол, а не по такъв безболезнен начин да го убият. Всяко чудо за три дни.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    Много си навътре в начините на убиване, и болката която се усеща, Франки...признавам го!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Боя се, че същото ще се случи и с медиците.... Изглежда са способни на всичко....
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death

много си плиткоумна девойке...че и български не знаеш...рано ли са се усетили? Само такива като теб дето имат мозък с 1 чертичка като аспиринче могат да подкрепят смъртното наказание.
    Ох...умнико... аз може и да не знам, но и ти не си по-напред мога да ти кажа. В мнението си писах "ЗАЩО"/даже е с главни букви!/ си против!!!
    А в твоето мнение няма такъв отговор, има "описание на мозъка ми" ...за жалост, ако моя е с една, то значи ти нямаш изобщо сиво вещество, драги. Колкото до "раното" е вече е в кавички, наистина май нямаш с какво да се досетиш обаче...
    И да, аз съм твърдо ЗА смъртните присъди, защото някои хора наистина не заслужават да живеят! Ако ми кажеш, че човек, който е изнасилил и се е гаврил с 3 месечно момиченце заслужава да живее, ще ти кажа ЕВАЛА!!!
    Идиоти...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Фен
    Град
    Grenland
    Ами те убиха най-малкото зло...Буш трябваше да е по-напред на опашката за бесилото...обаче не...мазно-мазно се измъкна,като бутна на свое място по-малкото зло,Саддам....И той заслужаваше да умре,но някои доста по отдавна си го търсят....Който най-много търси обаче най-накрая намира Страхувам се,че след обесването на Саддам същото може да се случи и с медиците...това определено влошава положението

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си