- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Саддам е жестоко убит
Еми това не е демокрация, но определено е демокрация спрямо него.Доста хора е убил и наистина това му е малко.
Така..ще ти обясня точка по точка,като за дебилче,защото съм добър човекПървоначално написано от `DaRe`
:
1.Кадафи не зачита човешки закони
2.Държи медиците ни!!!
Достатъчно ли е,или искаш да извлече тебе и майка ти за кичетата и да ви хвърли за 7 години в килия,за да почне да те ебе?!![]()
![]()
Много ограничено мислене имаш.Честно,много си заблудена...Първоначално написано от evil lady in black
Мислех да не пиша в тая тема, но (с риск да ме убиете), все пак държа да попитам нещо- ми тея наши медицински сестри насила ли са ги завлякли в Либия или по собствено желание са отишли, търсейки "големите пари"? Взели са решение. Сами. Сега си понасят послествията. Между другото - няма да ги убият- в това съм почти убедена. Не питайте защо. Просто се замислете...Първоначално написано от Ескада
П.С. На Саддам обесването му беше много малко![]()
Квот и да говорим, Садам си получи заслуженото...Не знам как човек, който е убил десетки хора, трябва да живее!? Естесвено, че това беше справедливо, както и смъртта на всеки, който е убил умишлено дори само няколко човека и то за кфо...да се доказва пред света..![]()
Вярвам в нещо
Сляпо се надявам
Чувствам сякаш падам, полудявам
от сенки и от светлина
изплува този образ непознат
Сякаш някой движи моята ръкa
..
Один иска главата на Буш, Один иска главата на Буш кхъ кхъ. Как ще не се е влошило положението с медиците бе, то сега граничи с катастрофалното. Кадафи нали наредил траурен ден ли, час ли, какво беше за смъртта на Саддам. А ние малко или много сме от страната на Буш-мена. А да видим какво ще стане със сестрите ни, как ще се изпарят всички дипломатични и незнам си какви си преговори![]()
Какви глупости прочетох, не е истина. И то в тийн проблем. Или тук влизат хора, на които не им е мястото или децата от малки са с промити мозъци.
Ще ти кажа какво спечели човечеството -> отърва се от една от най-големите отрепки на тоя свят, избил нарочно стотици пъти повече хора от всички американски президенти до сега и войните им във Виетнам и Ирак. Правил е всякакви ужасии с хората, масови убийства на войниците си /давил ги е / и т.н.Първоначално написано от Pe666o
А и отдавна се знаеше, че финансира терористични организации. Американците направиха едно голямо ДОБРО на света, като запорираха сметките му за МИЛИАРДИ долари по цял свят. Каква власт имат да го направят не знам, но е факт. По тоя повод - нали гледате военни филми - типичните американски екшъни, сериали и т.н. Вижте за пример само сериалът '24' и тоя по канал 1 за една мацка и баща и - агенти. По тия филми показват всякакви чудеса на американската техника и технологичен напредък, а щом това е цъфнало по сериали от преди година - две, представям си с какви ли чудеса разполагат в действителност, за които никога няма да узнаем.
Успяха да открият най-търсения човек на света, укриващ се по пустините, в тайни убежища в планини и неизследваните райони на Ирак и околните държави. Помните ли къде беше намерен?! В някаква 'изключително малка стаичка, с милиони долари в сак и оръжие до себе си'... смятайте каква мощ има Щатите в момента.
Пример за 'надмощие' Но.2 :
Е да, и братята руснаци не им отсъпват. Защо не кажете нещо против тях, след като Думата гласуваха ЗАКОН, чрез който могат да 'ОБЕЗВРЕЖДАТ' врагове на държавата' по цял свят.Нека преведа - харесат си някой за терорист -> гласуват го и спец частите отиват в тази държава, в която се намира и го убиват..
Пример за надмощие Но. 3: Преди не знам си колко време, някоя от дръпнатите страни /Китай ако не ме лъже паметта'/ реши да изпробва далекобойна ракета, мисля с химическа отрова. Изстреля я, като ракетата премина през територията на Япония, задмина я и се взриви над море/океан. Естествено, японците можеха само тревожно да проследят траекторията на ракетата през страната си - е да, най-вероятно с възможност за деструктивни действия спрямо нея. Но не е ли това удар в гърдите, с думите 'вижте ме кой съм аз' от страна на Китай /май те бяха/. Ако беше паднала ракетата в Япония - световна война. Ако Японците я бяха гръмнали в рамките на въздушното си пространство - война.
Не искам и да отварям дума за страхотните учени, изобретатели и т.н. в Щатите - само един пример - напревете справка колко хора работят в НАСА, като имате предвид че всички до един са от про-специалист в областта си - нагоре. Така че и да плюете и да не плюете, САЩ си остават страната с най-силната икономика в света, мястото където с усърден труд и упоритост ставаш НЕЩО и НЯКОЙ.
--------
Относно Саддам и аз не съм съгласен - против смъртното наказание съм, а и е твърде лесен изход за него. Ще ви кажа какво заслужава той -> затвор. Но неееее, не американският затвор -> интернет, телевизия, удобни стаи, хубава храна, отдих на въздух, завъшване на висше вътре и книгоиздаване. Ебати, и аз искам да живея така като на хотел и да ме издържат без да плащам. Заслужава такъв затвор, какъвто е изживял героят Граф Монте Кристо - строг тъмничен и доживотен, без право на обжалване - каквито са в собствената му бивша страна, Либия и т.н. - в някоя влажна килия под земята, 3X3 метра, абсолютно празна, без прозорче за небето - не заслужава да го вижда, САМ САМИЧЪК, да му се слага веднъж дневно някаква помия за храна през малко прозорче в пластмасови кутийки без прибори - за да не може да се самоубие. Него самотата ще го довърши и ще ни даде това, което елементарната смърт не може - възмездие за всичките световни злини, които е сторил.
Кадафи е същия, Осама ме съмнява дали вече не са го сринали американците с все някоя от планините му - крепости. Та те измениха топографската карта на Авганистан![]()
щото смъртта е избавление, а не наказание...Първоначално написано от Анонимко
Хора, днеска чух по радиото, че някой от тези, които са били на обесването на Саддам, е записал всичко с гсм и клипчето се е появило в нета!![]()
ИуууПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
.....дано не се изкуша да го търся...
![]()
machoka, излез от филма моето момче...Садам далеч не беше "най голямата отрепка на тоя свят"..а и ти не вярвам да си ходил много по света, та да знаеш какви отрепки има! За Садам знаеш само това, което гледаш по телевизията...и доказваш само колко е силно влиянието на медията в днешно време. Можеш ли да ми кажеш в момента Ирак по-добре ли са от преди, когато Садам беше на власт? НЕ, не са...знаеш ли защо? Защото Ирак е разделена на два вида хора, които се различават в своите виждания - Шиити и Сонити. Когато едните оправляват - другите страдат. Така е, такова е управлението в Ирак, те са други хора, заслепени от вярата си до такава степен, че биха убили някои само заради различията в нея. Садам беше от едните - за това другите страдаха, as simple as that. Ирак не може да бъде управляана по друг начин освен по начина по който я управлява Садам, защото иначе става Анархия - както може би виждате в момента. Няма как да го разберем, защото не сме иракчани...А, относно американците...бил ли си в Америка? Ако отидеш хич няма да им се възхищаваш толкова много...защото ще усетиш колко малък процент от хората там имат мозък с повече от 3 гънки(които гънки се занимават с това да мислят, какво аджеба им се яде днес). Техника имат, да...защото са богати и защото за тях работят много учени от други държави. Техника имат, да...и въпреки това те са ЕДИНСТВЕНАТА държава, която не е подписала договора за намаляне на СО2 емисия във въздуха, тоест...те са държавата която изхвърля най-много лайна във въздуха, които водят до проблеми като глобалното затопляне. Искаш да те светна за един първите ефекти, които има това върху света? Полюсите почват да се разтопяват...ти си мислиш "голям праз" и отиваш да хапнеш в Маки Ди (Mc Donald's). В същото време хиляди тонова ледена вода се влива в Атлантическия океян от Антарктика. Ти си казваш "голяма работа" и си поръчваш Биг Мак с голяма кола. Тази цялата маса с ледена вода кара топлото течение което минава през Атлантика да почне да изтива и отслабва...тук вече си вземаш таблата с Биг Мака...Това остлабване на топлото течение води до не появата на топли ветрове (май бяха мусони..тук не съм сигурен) които носят дъжд за Африка..и знаеш ли какво става...?? Етиопия ти хубав пример! Суша, глад, и смърт.....извода какъв е..-> докато ти си хапваш Биг Мак и Кола, които са продукт на една деградирала нация като Американската и си мислиш колко са велики и какви оръжия имат и как Садам бил най-голямата "отрепка", ХОРА УМИРАТ заради лицемерието на същата тази нация!! Умират хора, много по истински и чисти от дебелите, гнусни, натъпкани с холестерол и LDL-и американци, които не вждат по-далеч от гъза си (макар да признавам, че с такъв размер задници това си е цяло постижение!). Кажи ми...Садам ли беше най-големия пробем на света, а? Нима в България по време на комунистите, хора не са били преследвани от държавата? Американците заловиха и убиха Садам единствено и само за да покажат на света колко са силни и защото ги беше стрх от него, защото той държи големи запаси от петрол, който е на изчерпване и всеки гледа да се докопа до последните находища. Е, америакнците успяха. Браво, мачок...радвай им се...гледай им постиженията и пляскай! Бай дъ уей...добрите американци защо не помогнат на Бъгария да вземе медиците си обратно?..Защото не печелят нищо от това...ето защо! Мачок, не бъди кон с капаци...мисли и не бързай да вадиш мнения за тоя и ония преди да си видял общата картинка!!!
п.п. съжалявам за правописните грешки..не ми се проверява
Донякъде може да се каже, че е така, но ще ми кажеш, че 5-10 години са по-добре?! Тук в България повече няма да ти дадат и човек да си убил даже, да не говорим, че имаш ли пари в затвора няма как да влезеш...Първоначално написано от fake
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Филмът е много тъп, току-що го гледах!Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Левски шампион але але!
mi dai link deПървоначално написано от air_J
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=t-QsZ8bqYlc мастурбирай
neshto ne moga da si napravq reg..Първоначално написано от Pe666o
nqkoi drug sait nema li../
Бах мааму...Първоначално написано от Pe666o
![]()
бахти бруталното обесване...Потресена съм!!!Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
А какво очакваше? Розо въженце от плюш?![]()
abe nz za saddam ama Kadfi trea go utrepat....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тъпа съм - опитвам се да бъда Emo! Ама нещо не ми е в кръвта..
Не беше толкова гадно, пък и качеството съкваше. Примка като примка, обесване като обесване. Само че в наши дни...
Браво! =D> И този път Холивуд се е постарал! Смешна история...
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Ето ти мойта регистрация: username:scarabey91 password:236255Първоначално написано от [B
Клипчето е баси гадното![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Това клипче е нищо в сравнение с това на обезглавяването на двамата българи от нея ши*ани тарамбушки терористи!Първоначално написано от ~~Smirnoff Ice~~
![]()
Честно,не съм го гледалаПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Но съм виждала снимки
А клипчето-съвсем обикновенно обесване и като всички обесвания е гадно...