- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас пълничка ли е?!?
Та значи едно момиче висока 165 см и тежаща 57 кг пълничка ли е?!? А също и имаща 97 см гръдна обиколка, дали изглежда пълничка?
ami preceni sam , no ne mislq 4e van6niq vid ima koi znae kolko golqmo zna4enie.
Ми тя си е много хубавка даже, ама се притеснява, че не я харесвам заради това, че е пълничка уж...е не е ли перфектна?!?
vynshnia vid li e nai-vajen ...
Мисля че да ..
може би малко![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
не говорете глупости бе хора! това е напълно нормално тегло!
аз например съм 1,70 и тежа същите килограми. така че плюс, минус 5 сантимерта не е от значение
теглото е напълно нормално
napylno e normalno momicheto
Според мен си е напълно нормална...
Много си е добре момичето. А и външния вид не е най-важното.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами каквото и да кажем тя нито ще се почувства по-слаба .. нито ще започне да се харесва повече. Какъв е смисълът на темата ? Едва ли липсват хора, които да и казват че не е дебела.
Всичко зависи от структурата на човека...На нея може да не и личат тея килограми , но на тебе даПървоначално написано от Elektra_x
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
супер си е момичето![]()
strahotna e be...to4no takiva momi4eta sa mnoo qki....ima kakvo da hvane6.pi6tni formi ne nqkoi skelet![]()
Емде да знам. То зависи и на колко години е
Ако си мисли, че е пълна ходи я прати на аеробика малко
![]()
Пък аз си мисля , че съм дебел, а съм 188см 65кг![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
а бе кви са тия глупости мн си е добре моми4ето пък и вън6ния вид не е най-важен м*мка му д*йба ти само за красота ли я взима6? вайно е съдържанието...![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
koi ti vika taka? sig e nqkoi idiotПървоначално написано от Elektra_x
Po temeta: momi4eto si e napylno normalno...nqma nyjda da se pritesnqvaПървоначално написано от Verminaard
![]()
Elektra_x kak 6te ti vikat 4e si debela be...![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
pic?
момичето си е супер но това най-важното ли е
normalna e!no edno momi4e ne e cici,zadnik i krasivo lice!ima mn po vajni ne6ta!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick