.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Абе не мога да си я представя точно ма мисля че си е добре момичето.
    Ааа,искам да кажа още нещо щото виждам в по горните постове пише,че външния вид не е от значения.На тез които го казват ша ги питам вие наистина ли вярвате в тия глупости,щото аз не.

moje bi????
    Дъ бест аватар от галерията

Мега фен Аватара на koalka
    Това си е напълно нормално тегло.

Град
    Някъде....но сама...
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    Мисля че да ..
    Моля те...не се опитвай като не можеш. Смесъл звучиш като анорексичка. Как ще е пълна супер си е даже.
    You left me to rot...You thought that I'll die in my desperation...but...although I'm dead on the inside.....I still breath...it hurts ..yeah..but is still breathing...I'm thankful...

Дали е пълничка ли е най-важното ?
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Guest
    Ми и аз тва и казвам, че си е хубава много, та перфектна си е,не е кльощава, не е нито дебела,а просто перфектна!

Направо е свиня ако питаш мен, но ако приложиш снимка може да бъдем по-обективни.

Guest
    Айде моля ви се,който казва,че е дебела е много зле!момичето си е напълно нормално...вие какво искате при този ръст 1.65 да е 40 кг ли?!а относно това дали има значение външността ще ме извинявате ама има голямо...замислете се вашите гаджета,ако не изглеждат така като сега,пак ли щяхте да сте с тях?!а момичето си е просто перфектно няма какво да се спори!И по-добре земи и го кажи,че да земе и тя да се успокои!!

Guest
    ами ако е 60 кг, по различна ли ще ви се види?!?! при същия ръст 165 см

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може

Re: Според вас пълничка ли е?!?

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от Elektra_x
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Та значи едно момиче висока 165 см и тежаща 57 кг пълничка ли е?!? А също и имаща 97 см гръдна обиколка, дали изглежда пълничка?
    Ъ аз съм с 10 см повече и съм 56 и ми викат че съм била дебела!

ОМФГ
    ОМФГ НОМЕР 2

ami vsu6nost si e pulni4ka,6toto az sum tolkova visoka,a teja 45kg. i nito sum mn.slaba,nito mn. debela.abe normalna sum si
    Ние откриваме колко е ценна водата,чак когато кладенецът е празен.

Цитирай Първоначално написано от pristrastenata
    ami vsu6nost si e pulni4ka,6toto az sum tolkova visoka,a teja 45kg. i nito sum mn.slaba,nito mn. debela.abe normalna sum si
    недей да съдиш по себе си защото посочените кг по-горе може да седат много по различно в/у тая девойка....всичко е до структурата на човека!!
    Без да се обиждаш,но се съмнявам че имаш 97 гръдна обиколка (колкото момичето) все пак и това вляе на кг те й.Един хубаво оформен бюст може да даде мн по различна визия на човек независимо от кг -те

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Хах, е ти като си мислиш, че е перфектна какъв е смисъла да пускаш тема във форума само не ми е ясно. Иначе момичето си е добре.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Повече от фен
    Tc...dobre si e momi4eto...a i vinagi 6te ima takiva, koito 6te kritikuvat-dali e kilio6tava ili debela...pyk i kilogramite vinagi mogat da se korigirat, i s malko fitnes 6te stane super-macka.
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Голям фен
    Ми,не ми се струва,че е пълна,но не съм я виждала.ма хора,на които кокалите тежат повече и не са дебели,а има и такива,които имат сланинки в изобилие,но изглеждат с дрешки,че са слабички
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    И за това е тая тема
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Много си е добре момичето. А и външния вид не е най-важното.

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}

Re: Според вас пълничка ли е?!?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    97 см гръдна обиколка
    ако тежи 45-50 кг как ще си носи гърдичките бе

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от pristrastenata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си