- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- KAKUV SAM ??
Shte spodelq ne6to koeto me pritesnqvaredi kato bqh po maluk nqkade 4,5,6 klas kato vida nekoi muj se vi misleh "Kakuv li mu e?Kolko li mu e golqm?"Zadavah si takiva vuprosi. I kato mastorbirah se si misleh za muje
.Sega ve4e ne e taka sega sam 10 klas no me pritesnqva tova . Sega sam si normalen i mujete vuob6te ne me vuzbujdat.Vuzbujdam si se ot jeni .Ima li idrugi takiva?Itova problem li e?
Е какво те притеснява,сега нали си Ок,миналото си е минало![]()
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
ЕМи да ся нали си си наред.Какъв ти е дерта
Има! Виж Умнияя - приятелка има и пак за мъже си мисли като лъска (дори май за мен, ама не съм много сигурен)
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Mersi mnogo za mneniqta .
Asega moje li da mi mahnete temata ot tuk.
Da q iztriete.![]()
и аз така мисляПървоначално написано от {Poison}
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Това според мен е резулат от комплексиране че размерът на пениса ти не е достатъчно голям...но не съм сигурен. Със сигурност не си обратен , просто нещо си там....мозък кво да го правиш...
The sand is singing deathless words to me...
Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
Too many doses and I'm starting to get an attraction
My confidence is leaving me on my own
и азПървоначално написано от olive_oil
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
pak kazvam mersi na si4ki koito si dadoha mneniqta i koito me podkrepiha.I az misle 4e e ne6to s kompleksite ama kakvo po to4no e nz
гей си ве стига сте го залагвали![]()
{Poison} мн си сладка да знаеш {}
По темата готин да не ти пука нали сега си нормален кво толкова се впрягаш.![]()