- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За скейтърите
Здрасти.Ммм ... искам да попитам по какви момичета си падат скейтърите ? (не се смейте просто ми е интересно)![]()
![]()
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме затрудняват.
нямам си идея![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
kato tqh![]()
![]()
![]()
Edit
по моми4етата по които ходят и другите..
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Падат си по SK8 мацки![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
spored men nqma opredelen tip.Vsiko mom4e nezavisimo dali e sk8 ili ne ima razli4en vkys sprqmo momi4etata...![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
kak we nai qko me kefat sk8arkite daje v momenta hodq s edna!!
Дъ бест аватар от галерията
Аз като скейтър бих казал, че няма абсолютно никакво значение... Всеки човек е различен и дали кара скейт или ходи на фитнес - това няма значение в това отношение. Гаджето ми е съвсем нормално момиче и не е скейтърка.
Око за око, четка за зъби !!!
Чалгарки "с къса пола и без бельо отдолу"
Стани наркомнака и си пусни раста.![]()
![]()
Еми не знам.Сигурно както и другите момчета...които момичета им харесват.
Ддз не съм скейтър.![]()
emi nadiavam se skaterkima kakto kaza i Аз съм БЪЛГАРЧЕ :Чалгарки "с къса пола и без бельо отдолу" naposledukk tva sum zabeliazala 4e mn skateri hodat s 4algarkii
![]()
Вярно е тва за чалгарките, много казват "За какво ми е да ходя с момиче което изглежда като мен..."![]()
xm .. li4no za mene e po dobre da padnesh ot duska otkolkoto da si s4upish tok4eto pred amormoe bi skaterite hodat s 4alga STARS shtoto im se slagat (ot edna strana)
![]()
Don'T Lo.0k At Me !
малеее ..харабия ми тряха 10 мин да осмисля този пост ..5 мин ми трябваха да го усмисля и още 5 да разбера че е безмислен .....беше ми мно трудно ..Първоначално написано от Manic_Panic
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
mi sus sigurnost ne po kurvolqsali 4algarkis rozovi botu6ki i kusa poli4ka ayyy mili4kite koito sa se zaputili kum amor ili sa se registrirali v foruma pod imena kato
sladi4ko f,mili4koto,barbito,bebenceto ili takiva vsevuzmojni o6te mamka im ****
Ми повечето скейтърчета си падат по мацки дето са като тях.Но общо взето зависи от човека.![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
хахахах евалата !!!Първоначално написано от carevi4noto_momi4e
=D>
![]()