- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- savet?
zna4i problema e 4e se vlubih vav bratat na biv6eto mi gadje!i 3-mata sme ot edno daskalo a s biv6eto mi gadje daje sme ot edin klas i sega se mrazim!brat mu ima 4uvtsva kam men no mi kaza 4e go e strah ot brat si (biv6eto mi)koito 6te mu se sardi ako razbere!az go razbiram ne bih iskala da zastavam mejdu dvama bratq i da razvalqm otno6eniqta imtova e gadno!lo6oto e 4e sam mnogo vlubena v nego a nai lo6oto e 4e tova mi e parvata lubov!samo kato go vidq i ne sam v sastoqnie da slu6am kakvo mi govorqt drugite okolo men kolenete mi omekvat i mi e dostata4no samo edno zdrasti da mi kaje i celiq mi den stava rozov!tova sa nepoznati za men 4uvstva do sega!opitvam se da go go zabravq no nqma minuta v koeto da ne se setq za nego!
nz hora ako nqkoi e popadal v podobna situaciq go molq za savet !
Еми мила мисля че трябва да поговорите(с него-бившия ти) и да му кажете какво изпитвате един към друг.А и човек не избира в кого да се влюби и няма да е лесно да се забравите щом сте и в едно даскало..обяснете му как стоят нещата и дано да няма такива детски истории като сърдене,бой и т.н. Айде успех![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
понякога за да му се случи нещо хубаво на човек, то той трябва да рискува. затова моят съвет е да се съберете тримата и вие заедно да признаете за взаимните си чувства на бившия ти. разбира се той и брат му е невъзможно да не се скарат, но такива неща след време се забравят и остава само хубавото. така че повече кураж и късмет![]()
Da i spored men trqbva i trimata da si pogovorite...stom izpitvash nqkvo novo i napoznato za teb chustvo znachi si zaslujava da se borish za tova...Uspeh i gore glavata![]()
Съберете се тримата и поговорете.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ахххх ЛЮБОВ .....![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
mn poznato! moga samo da ti kaja,che tfa e mn gadno... da si s edno momche,a posle i s brat mu ...![]()
мм дааПървоначално написано от Aleandra
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Излизайте тайно.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
ei dead heart ti si MoMi4e naLi ?
6e izvinqva6 4e sym taka da se kaje direkten,no moje Li da se zapoznaeM ?
i ak0 moje (samo ako moje de) skype da si LaFiM taM.
e ?
![]()
a friend with weed is a friend indeed!!!
GAAANJAAA