- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Problem sas SVARSHVANETO
s priqtelq mi hodime ot dosta vreme i sex si pravime nali ot dosta vreme v na4aloto vs be6e OK pravehme si po mn vreme sex i be6e super..no ot edno skoro vreme vze da svar6va mn barzo za 5-6 min nai mn 10 i svar6va i e kofti na nego mu e kofti 4e svar6va tolkova barzo i na mene mi e kofti 4e ne sam zadovolena ..na kakvo se dalji tova da svar6va tolkova barzo?i kak moje da se upravi?
По време на любовната игра направи така, че да свърши един път и като за втори път би трябвало да издържа повече време/ вече във вагината/.
Говорила ли си с него за това?
хм,а няма ли да е иморен за втори рунд?Първоначално написано от shadow4e
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Точно и аз това щях да кажа и затова я питах дали говорят по този въпрос, ама щом се касае за 5 минути...едва ли би помогнало много, ама трябвада се почне от някъде.
А дали ще е изморен- не. Трети път също ще може да го вдигне евентуално/повечето момчета успяват/, просто паузичка 10-тина минс и ще е готов при желание и от нейна страна т.е. да го възбуди.
Моят приятел в началото свършваше за по половин час и правехме и втори път, а понякога ако имахме време и трети. Мен така ме кефеше,де![]()
To pyrviq pyt vinagi e po- byrz. S segashniq mi priqtel mojem da pravim sex i cqla ve4er.. kakto toi kazva- vinagi mi se iska i nikoga ne sym tolkova izmoren, 4e da n emoga da go napravq. No naistina po4ivkata mejdu aktovete e ot golqmo zna4enie. Ako e prekaleno golqma, sledvashtiq pyt moje otnovo da e vyrz, no ako kakto spomenaha po- gore- 10-tina min sa idealnoto timeA ako tova nqma efekt, zapo4nete da obryshtate po- golqmo vnimanie na laskite, liubovnata igra, taka dori toi da svyrshva po- byrzo, moje i ti da uspqvash da svyrshvash predi nego
![]()