.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Нешко
    Guest

Как да пия много алкохол и после да не ми спада пениса?

Миналата НОВА ГОДИНА така се изложих. Напих се като прибалтийски казак и си легнах с една девойка и ... о! ужас. Не иска да стане малкия герой и това е!
    Тази година има ли някакви рецепти? Оцет ли, олио ли да пия след като пия алкохол, за да нямам преблеми ако задуша някоя девойка?

Нафта
    Don't hate the player , hate the GAME!

чувал съм че с паркетин става ! пробвай!

П.С. и тебе ше те видим в спешното.

Guest
    Няма рецепта . Просто не прекалявай с пиенето . Алкохола така ти връща назад пишката че 1 час не можеш я вдигна .

Re: Как да пия много алкохол и после да не ми спада пениса?

Цитирай Първоначално написано от Нешко
    Миналата НОВА ГОДИНА така се изложих. Напих се като прибалтийски казак и си легнах с една девойка и ... о! ужас. Не иска да стане малкия герой и това е!
    Тази година има ли някакви рецепти? Оцет ли, олио ли да пия след като пия алкохол, за да нямам преблеми ако задуша някоя девойка?
    ш го направиш като издържаш на алкохол

С оцет и олио се смазва храносмилателната система и така като пиеш алкохол тялото ти не го абсорбира достатъчно добре и оставаш трезв по-дълго, макар че като неможеш да се напиеш какъв е смисъла да пиеш... Нз пробвай с виагра или нещо такова може и да стане

Град
    Kozloduy
    e kato 6te pie6 mn alkohol 6te sedi6 na suho
    Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!

Guest
    Баце няма рецепта за такива работи.Просто нетрябва се напиваш,толкоз ли е трудно

Голям фен
    Брато веднъж влизаме в ЕС ( макар че 100% че ни изгонят) така че се напий като казак , кучка можеш да кучаш всеки ден ........... пий !!!

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Lambo
    С оцет и олио се смазва храносмилателната система и така като пиеш алкохол тялото ти не го абсорбира достатъчно добре и оставаш трезв по-дълго
    ААХАХАХА!! Това насериозно ли го приемате?!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз пък никога не съм имам проблем с ерекцията след употреба на алкохол

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Аз пък никога не съм имам проблем с ерекцията след употреба на алкохол
    Оо, зависи от алкохола, повярвай ми. Количество и качество. Но това си е напълно нормално - като не можеш да си контролираш краката, как очакваш да си контролираш Малкия? Ама е вярно, че чак след втората бутилка вино се появяват симптомите.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на quench
    На люлинския пазар навремето продаваха една водка,която беше бутилирана в стари шишета "Винапром",а етикета й се свеждаше до лаконичното "ВОТКА" - големи черни букви на жълт фон.
    Беше 2 литра за лев и педесе
    Веднъж направих експеримент - пих от нея 100, смесено с голяма бира и финито! Бях на пода,а аверите ми се хилиха. Забележете - можех да гледам и да слушам,но не можех да си контролирам тялото. Та така за алкохола и неговото въздействие върху мъжкото тяло.
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Prosto na Nova godina ne se pravi sex i nqma da se izloji6!E,sledva6tite dni na spokojno i na trezva glava i nqma da ima izlagane!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    виагра

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от quench
    На люлинския пазар навремето продаваха една водка,която беше бутилирана в стари шишета "Винапром",а етикета й се свеждаше до лаконичното "ВОТКА" - големи черни букви на жълт фон.
    Беше 2 литра за лев и педесе
    Веднъж направих експеримент - пих от нея 100, смесено с голяма бира и финито! Бях на пода,а аверите ми се хилиха. Забележете - можех да гледам и да слушам,но не можех да си контролирам тялото. Та така за алкохола и неговото въздействие върху мъжкото тяло.
    Ментетата са така. Ти добре, че не си се гътнал Е, аз знам един корабен механик, дет го е карал на машинен спирт, но.. всичко, изглежда, си е от опита.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Как да пия много алкохол и после да не ми спада пениса?
    Левски шампион але але!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си