- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да пия много алкохол и после да не ми спада пениса?
Миналата НОВА ГОДИНА така се изложих. Напих се като прибалтийски казак и си легнах с една девойка и ... о! ужас. Не иска да стане малкия герой и това е!
Тази година има ли някакви рецепти? Оцет ли, олио ли да пия след като пия алкохол, за да нямам преблеми ако задуша някоя девойка?
Нафта
Don't hate the player , hate the GAME!
чувал съм че с паркетин става ! пробвай!
П.С. и тебе ше те видим в спешното.
Няма рецепта . Просто не прекалявай с пиенето . Алкохола така ти връща назад пишката че 1 час не можеш я вдигна.
ш го направиш като издържаш на алкохолПървоначално написано от Нешко
С оцет и олио се смазва храносмилателната система и така като пиеш алкохол тялото ти не го абсорбира достатъчно добре и оставаш трезв по-дълго, макар че като неможеш да се напиеш какъв е смисъла да пиеш... Нз пробвай с виагра или нещо такова може и да стане![]()
e kato 6te pie6 mn alkohol 6te sedi6 na suho![]()
![]()
![]()
Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!
Баце няма рецепта за такива работи.Просто нетрябва се напиваш,толкоз ли е трудно![]()
ААХАХАХА!! Това насериозно ли го приемате?!Първоначално написано от Lambo
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Аз пък никога не съм имам проблем с ерекцията след употреба на алкохол
Оо, зависи от алкохола, повярвай ми. Количество и качество. Но това си е напълно нормално - като не можеш да си контролираш краката, как очакваш да си контролираш Малкия? Ама е вярно, че чак след втората бутилка вино се появяват симптомите.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
На люлинския пазар навремето продаваха една водка,която беше бутилирана в стари шишета "Винапром",а етикета й се свеждаше до лаконичното "ВОТКА" - големи черни букви на жълт фон.
Беше 2 литра за лев и педесе![]()
Веднъж направих експеримент - пих от нея 100, смесено с голяма бира и финито! Бях на пода,а аверите ми се хилиха. Забележете - можех да гледам и да слушам,но не можех да си контролирам тялото. Та така за алкохола и неговото въздействие върху мъжкото тяло.
![]()
Prosto na Nova godina ne se pravi sex i nqma da se izloji6!E,sledva6tite dni na spokojno i na trezva glava i nqma da ima izlagane!
Ментетата са така. Ти добре, че не си се гътналПървоначално написано от quench
Е, аз знам един корабен механик, дет го е карал на машинен спирт, но.. всичко, изглежда, си е от опита.
Как да пия много алкохол и после да не ми спада пениса?![]()
Левски шампион але але!