- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Рових се в нещата на гаджето ми и открих извратени предмети
Не мога да твърдя, но мога да фантазирамПървоначално написано от Lady Death
![]()
![]()
![]()
А относно пенис-колана.. може и да не е за момичета![]()
Ехх, ако тази тема не е ебавка.. Rock On!!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
а може и да са на сестра й,ако има такава разбира сеПървоначално написано от Силвио
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Първоначално написано от macka123
![]()
Муахах къде го измисли тва садо-мази ве, вибраторът кво общо има със садо-мазо?Белезниците също нищо не говорят сами по себе си
![]()
Остави, някои хора наричат Limp Bizkit метъл, ти искаш той да знае какво е садо-мазо.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
...
Pi4, pitai si q, nai-dobre. I ne se pla6i ot seks igra4kite. Mn veroqtno e da si e normalna, prosto da obi4a po-mrusni6kite izjivqvaniq ;P Uspeh!
ako sa v skrina i v opakovkata e vuzmojno izobshto da ne gi e polzvalamoje bi nqkoq neina priqtelka da gi e podarila i poneje se sramuva ot tqh da gi e skrila daleche ot roditeli si nai dobre q razpitai nisho che si burkal kudeto ne trqbva
e kak pyk 6te e lesbiika kato si ima gadje?! da e B- razbiram ama 4ak pyk lesbiiiiiika...Първоначално написано от koalka
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Викай нея и приятелката/ките, с които ползват тези работи и оргиите да почват! Ко питаш глупости! Оргии, оргии и пак оргии! Ако са й малко тея работи, които си навира в путката, можеш да викнеш да ти дам едни дървен крак от телевизор "Рубин"! Ако и един не стигне ще ти дам още 2-3!
Коалка,ако "лезбийка" е това,което Мишо-Шамаровците наричат бисексуално момиче или такова с по-разгулно поведение, тогава тя е със сигурност лезбийка!
![]()
А може да е подготвила страп-она за мъжлето си,де да знаеш,хехехе![]()
![]()
quench педофилче няма място за такива като теб в европейския съюз. скоро ще те изпратят в затвора вече прекаляваш долен мръсник