.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Ужас..

една
    Guest

Ужас..

Май новогодишният ми подарък ще е приятелят ми да ме зареже..
    От 11 месеца сме заедно....
    Казва, че ме обича, но съм го карала да ме пусне на свобода, за да съм щастлива...

Не знам какво да правя...ще се побъркам...

Фен
    Град
    сф
    a za6to smqta6 4e 6te te ostavi?ako naistina te obi4a tova nqma da se slu4i a i vseki ima nujda ot svobodatat si...

една
    Guest
    Защото не можел да ме направи щастлива....
    Защото напоследък имам много проблеми и ми избива всичко и само плача...
    Ииии на него му е омръзнало..
    Защото съм несериозна...
    А толкова много го обичам...

Фен
    Град
    сф
    smqtam 4e trqbva da pogovorite i da my obesni6 4e si go obi4ka6 i 4e prosto sega si ima6 malko lo6 period i 4e trqbva malko da te iztarpi i takam...i nqma smisal da pla4e6 za6toto za edno ka4estveno cupene sa nujni 47 muskula a za 1 usmivka samo 17,dori taka poglednato e po-qko da se usmihva6,ako ne zaradi taq tpotiq det napisahto pone zaradi negy se usmihvai sigyrno ne my e mn qko da te gleda tajni4ka nali?

една
    Guest
    shemetaa,благодаря ти,думите ти ме поуспокоиха и дори ме накараха да се усмихна.

Просто наистина не искам да съм без него и много ме е страх, че ще го изгубя, заради глупост..

Фен
    Град
    сф
    nqma problem ,radfam se 4e ti e stanalo dori malko po-dobre ..i ne se strahyvai a si pogovorete i takam vsi4ko 6te e okey !stiskam palci \/

Супер фен
    Град
    Bourgas
    спокойно бе 4овек..обясни мъ как стоят не6тата ако те оби4а той 6те те разбере и 6те ти даде подкрепата си о от това от което се нуждае6
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на iiirish
    може би за неговите си критерии той смята, че наистина заслужаваш повече отколкото той самия ти дава. това понякога се получава наистина.
    от друга страна е възможно вече да не иска да сте заедно и просто да търси причина и повод да скъсате.
    според мен постави и двете неща като въпрос за да се изясните напълно и да няма недоразумения

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Късметлийка

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от shemetaa
    smqtam 4e trqbva da pogovorite i da my obesni6 4e si go obi4ka6 i 4e prosto sega si ima6 malko lo6 period i 4e trqbva malko da te iztarpi i takam...i nqma smisal da pla4e6 za6toto za edno ka4estveno cupene sa nujni 47 muskula a za 1 usmivka samo 17,dori taka poglednato e po-qko da se usmihva6,ako ne zaradi taq tpotiq det napisahto pone zaradi negy se usmihvai sigyrno ne my e mn qko da te gleda tajni4ka nali?
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Re: Ужас..

Цитирай Първоначално написано от една
    Май новогодишният ми подарък ще е приятелят ми да ме зареже..
    От 11 месеца сме заедно....
    Казва, че ме обича, но съм го карала да ме пусне на свобода, за да съм щастлива...

Не знам какво да правя...ще се побъркам...
    spoko we slu4va se
    Gledai napred i ne sduhvai...
    In dreams there are no rules...

Мега фен Аватара на koalka
    Незнам какво искаш да кажеш...не се разбира много от поста ти.Не е задължително да те зареже, трябва да поговориш с него.И не мога да разбера как така те обича, а иска да те остави?Не мога да си го обясня.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Незнам какво искаш да кажеш...не се разбира много от поста ти.Не е задължително да те зареже, трябва да поговориш с него.И не мога да разбера как така те обича, а иска да те остави?Не мога да си го обясня.
    Дам.. и аз не схванах много.Обича те, пък иска да те пусне на свобода..
    Както и да е, при всички случаи е най-добре да поговориш с него и да му обясниш колко го обичаш и държиш на него и такам.. ако той ти отвърне със същото значи няма да се стига до "новогодишния подарък".Айде успех!
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Повтарям се - говори с него и се разберете....със седене нищо няма да стане
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    ... правилно

Град
    гр.софия
    Спокойно...Ако ше те зарязва няма да е на нова година... ..пък и нямаш основателна причина да мислиш че ше те зареже!
    OnE DaY ThE MoOn sAiD 2 Me: If uR LoVeR MaKeS u cRy WhY DoN`t U LeAVe HiM? I LoOkEd At HeR `n` RePLiEd : WouLd U EvEr LeAvE uR SkY??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си